Parturi-kampaamo Kempele

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kempele)

Aukioloajat

Kempele
Palvelemme


ma-pe 9 – 19
la 9 – 18
su suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini Kempele
Kempele Zeppelin
Zeppelinintie
90450 Kempele

010 327 2040

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

zeppelin@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Stina

Palveluvastaava

Iloinen ja huumorintajuinen Stina omaa monipuolisen ammattitaidon hiusten leikkauksista, parran muotoiluista ja kiharakäsittelyistä permanentteihin sekä ripsien ja kulmien värjäykseen ja muotoiluun. Stinalle on tärkeää pysyä ajan tasalla nykyisistä sekä tulevista trendeistä ja tekniikoista ja hänen erityisosaamiseensa kuuluu on erilaiset väripalvelut, etenkin vaalennukset ja raidat. Hän kartoittaa ja kuuntelee tarkkaan asiakkaan toiveet, sekä kertoo vinkit, miten hoidat ja muotoilet hiuksiasi myös kotona.

Marjo

Parturi-kampaaja

Pitkän ja monipuolisen kokemuksen parturi-kampaajan työstä omaava Marjo on rauhallinen ja mutkaton asiakaspalvelija, joka toteuttaa asiakkaan toiveet tarkasti ja täsmällisesti. Marjo on meidän tiimin permanenttimestari, jonka käsissä syntyvät varmoin ottein toiveesi mukaiset ihanat kiharat! Lisäksi pitkä hiusalan kokemus takaa monipuolisen osaamisen myös muihin parturi- ja kampaamopalveluihin värjäyksistä erilaisiin leikkauksiin sekä parran muotoiluihin.

Sari

Parturi-kampaaja

Hyväntuulinen ja kohtelias Sari palvelee asiakkaan toiveita kuunnellen. Hän tekee huolellisesti ja varmasti niin miesten-, naisten-, kuin lastenkin hiustenleikkaukset. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat myös kiharakäsittelyt ja parranmuotoilut.

Inka

Parturi-kampaaja

Inkan vahvuudet ovat parturitöissä, kampauksissa, erilaisissa värjäyksissä ja leikkauksissa. Hän on asiakaspalveluhenkinen ja iloinen, kuuntelee asiakkaiden toiveet ja auttaa löytämään jokaisen persoonaan sopivan tyylin.

Nella

Nella on iloinen ja pirtea 2024 valmistunut parturi-kampaaja. Asiakkaan toiveet huomioon ottaen, kuunnellen Nella toteuttaa leikkaukset, sekä väri- ja permanentti palvelut. Tervetuloa Nellan penkkiin palveltavaksi.

Parturi-kampaamo Kempele

Hairlekiini Kempele on koko perheen parturi-kampaamo. Kempele, joka on kuntana perustettu jo 1867 ja sijaitsee Oulun kupeessa Pohjois-Pohjanmaan syleilyssä, on mukava ja viihtyisä paikka asua ja yrittää. Onpa Kempele valittu vuoden 2008 asukastyytyväisyystutkimuksessa Suomen parhaaksi kunnaksikin! Monelle saattaa tulla yllätyksenä myös Kempeleen nimen alkuperä, sillä erään tulkinnan mukaan se juontaa juurensa saamenkielen sanaan gaeppel, joka tarkoittaa hylkeen etujalkaa. Yhtä kaikki, Kempeleellä sijaitsee Pohjois-Suomen suurin kauppakeskus Zeppelin, jossa mekin sijaitsemme. Poikkea taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi; sinua palvelevat ilolla ja ammattitaidolla taitavat Parturi-Kampaajamme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Koska meillä työskentelee hiusalan ammattilaisia, joilla kullakin on omat vahvuutensa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset sekä persoonalliset parturi- ja kampaamopalvelut. Halusitpa sitten uuden upean värin, taidokkaan leikkauksen, parran parturoinnin tai permanentin, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita kampaamotuotteita hiustesi kotihoitoa varten. Voit tulla ostoksille aina, kun kampaamo on auki tai hankkia tuotteet kampaamokäynnin yhteydessä.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, KMS, Cutrin Bio+, Four Reasons, K18 sekä Olaplex.

Kampaamo keskellä kauppakeskusta

Hairlekiinin löydät helposti kauppakeskus Zeppelinin ensimmäisestä kerroksesta. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Tunnin Kuva sekä Kultajousi. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla. Voit varata ajan ajanvarauksella tai tulla kysymään ovelta aikaa. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Kempeleen Zeppeliniin!