Parturi-kampaamo Kempele

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kempele)

Aukioloajat

Kempele
Palvelemme

poikkeukselliset aukioloajat:
ma-pe 9 – 19
la 9 – 18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini Kempele
Kempele Zeppelin
Zeppelinintie
90450 Kempele

0103272040

(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä).

zeppelin@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Marjo

Parturi-kampaaja

Pitkän ja monipuolisen kokemuksen parturi-kampaajan työstä omaava Marjo on rauhallinen ja mutkaton asiakaspalvelija, joka toteuttaa asiakkaan toiveet tarkasti ja täsmällisesti. Marjo on meidän tiimin permanenttimestari, jonka käsissä syntyvät varmoin ottein toiveesi mukaiset ihanat kiharat! Lisäksi pitkä hiusalan kokemus takaa monipuolisen osaamisen myös muihin parturi- ja kampaamopalveluihin värjäyksistä erilaisiin leikkauksiin sekä parran muotoiluihin.

Sari

Parturi-kampaaja

Hyväntuulinen ja kohtelias Sari palvelee asiakkaan toiveita kuunnellen. Hän tekee huolellisesti ja varmasti niin miesten-, naisten-, kuin lastenkin hiustenleikkaukset. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat myös kiharakäsittelyt ja parranmuotoilut.

Stina

Palveluvastaava

Tiimimme esihenkilö Stina on iloinen ja huumorintajuinen asiakaspalvelija!  Stinalle on tärkeää pysyä ajan tasalla nykyisistä sekä tulevista trendeistä ja tekniikoista. Hän kehittääkin omaa osaamistaan säännöllisesti kouluttautumalla ja omaa siten monipuolisen ammattitaidon hiusten leikkauksista, parran muotoiluista ja kiharakäsittelyistä permanentteihin sekä ripsien ja kulmien värjäykseen ja muotoiluun. Stinan ehdoton vahvuus liiketyössä on asiakkaan konsultaatio ja erilaiset väripalvelut, etenkin vaalennukset ja raidat. Stina kartoittaa ja kuuntelee tarkkaan asiakkaan toiveet, jotta löytää jokaiselle asiakkaalle parhaimman ratkaisun sekä kertoo vinkit, miten hoidat ja muotoilet hiuksiasi myös kotona.

Mia

Kosmetiikkaneuvoja ja ripsiteknikko

Mia on pirteä ja asiakaspalveluhenkinen kosmetiikkaneuvoja sekä ripsiteknikko, jonka tapaat pääsääntöisesti tuotemyymälässämme. Mia neuvoo ja auttaa sinua löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet sekä varaamaan palveluita liikkeeseemme! Mia toimii myös liikkeemme palvelupuolella tarjoten palveluita ripsienpidennyksiin, ripsien ja kulmien värjäyksiin, kestotaivutuksiin sekä pikamanikyyreihin, joilla saat viimeisteltyä lookkisi ja helpotusta arkeen. Tervetuloa Mian palveltavaksi!

Mona

Myyjä

Reipas, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen Mona palvelee sinua tuotemyymälässämme ja auttaa löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet. Tervetuloa tuoteostoksille!

Parturi-kampaamo Kempele

Hairlekiini Kempele on koko perheen parturi-kampaamo. Kempele, joka on kuntana perustettu jo 1867 ja sijaitsee Oulun kupeessa Pohjois-Pohjanmaan syleilyssä, on mukava ja viihtyisä paikka asua ja yrittää. Onpa Kempele valittu vuoden 2008 asukastyytyväisyystutkimuksessa Suomen parhaaksi kunnaksikin! Monelle saattaa tulla yllätyksenä myös Kempeleen nimen alkuperä, sillä erään tulkinnan mukaan se juontaa juurensa saamenkielen sanaan gaeppel, joka tarkoittaa hylkeen etujalkaa. Yhtä kaikki, Kempeleellä sijaitsee Pohjois-Suomen suurin kauppakeskus Zeppelin, jossa mekin sijaitsemme. Poikkea taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi; sinua palvelevat ilolla ja ammattitaidolla taitavat Parturi-Kampaajamme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Koska meillä työskentelee hiusalan ammattilaisia, joilla kullakin on omat vahvuutensa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset sekä persoonalliset parturi- ja kampaamopalvelut. Halusitpa sitten uuden upean värin, taidokkaan leikkauksen, parran parturoinnin tai permanentin, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita kampaamotuotteita hiustesi kotihoitoa varten. Voit tulla ostoksille aina, kun kampaamo on auki tai hankkia tuotteet kampaamokäynnin yhteydessä.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, KMS, Cutrin Bio+, Four Reasons, K18 sekä Olaplex.

Kampaamo keskellä kauppakeskusta

Hairlekiinin löydät helposti kauppakeskus Zeppelinin ensimmäisestä kerroksesta. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Tunnin Kuva sekä Kultajousi. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla. Voit varata ajan ajanvarauksella tai tulla kysymään ovelta aikaa. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Kempeleen Zeppeliniin!