Kempele

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kempele ZEPPELIN
Zeppelinintie
90450 Kempele

HIUSTENLEIKKAUKSET ILMAN AJANVARAUSTA, TERVETULOA !

010 327 2040
zeppelin@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kempele

Hairlekiini Kempele on koko perheen parturi-kampaamo. Kempele, joka on kuntana perustettu jo 1867 ja sijaitsee Oulun kupeessa Pohjois-Pohjanmaan syleilyssä, on mukava ja viihtyisä paikka asua ja yrittää. Onpa Kempele valittu vuoden 2008 asukastyytyväisyystutkimuksessa Suomen parhaaksi kunnaksikin! Monelle saattaa tulla yllätyksenä myös Kempeleen nimen alkuperä, sillä erään tulkinnan mukaan se juontaa juurensa saamenkielen sanaan gaeppel, joka tarkoittaa hylkeen etujalkaa. Yhtä kaikki, Kempeleellä sijaitsee Pohjois-Suomen suurin kauppakeskus Zeppelin, jossa mekin sijaitsemme. Poikkea taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi; sinua palvelevat ilolla ja ammattitaidolla taitavat Parturi-Kampaajamme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Koska meillä työskentelee yhdeksän hiusalan ammattilaista joilla kullakin on omat vahvuutensa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset sekä persoonalliset parturi- ja kampaamopalvelut. Halusitpa sitten uuden upean värin, taidokkaan leikkauksen, parran parturoinnin tai permanentin, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita kampaamotuotteita hiustesi kotihoitoa varten. Voit tulla ostoksille aina, kun kampaamo on auki tai hankkia tuotteet kampaamokäynnin yhteydessä.

Palvelemme nopeasti myös ilman ajanvarausta

Hairlekiini Kempele palvelee myös ilman ajanvarausta. Tule vaikka ostosreissun lomassa siistimään niskahiukset tai hemmottelemaan itseäsi ihanalla kampauksella. Myös pidempikestoiset työt, kuten leikkaus- ja väripaketit onnistuvat ilman ajanvarausta. Saatat ehkä joutua odottamaan tuokion, mutta annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi.

Kampaamo keskellä kauppakeskusta

Hairlekiinin löydät helposti kauppakeskus Zeppelinin ensimmäisestä kerroksesta. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Seppälä, Tunnin Kuva sekä Kultajousi. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Kempeleen Zeppeliniin!

Kampaajat

Leena:

Ihmisläheinen Leena on taitava ja huolellinen parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaitaan rauhallisesti. Leena on erilaisten kampausten mestari, joka loihtii niin klassisen tyylikkäät kuin modernin trendikkäätkin kampaukset.

Noora, Sassoon Expert:

Trenditietoinen Noora on aina selvillä hiusalan uusimmista tuulahduksista; tämä tiedonjanoinen parturi-kampaaja haluaa kehittää osaamistaan jatkuvasti. Noora on intohimoinen värjäri, joka haluaa toteuttaa asiakkaan toiveet mahdollisimman tarkasti.

Tiina:

Energinen ja ripeä Tiina on asiakkaiden keskuudessa tykätty parturi-kampaaja. Työssään hän on nopea mutta huolellinen, ja Tiinan erikoisalaa ovat räväkät shokkivärit sekä upeat punaiset värit, jotka eivät takuulla jää huomaamatta!

Susanna, palveluesimies, Sassoon Expert,:

Susanna on kokenut ja taitava moniosaaja. Iloisen rempseä luonne tekee Susannasta helposti lähestyttävän ja vuosien kokemus alalta mahdollistaa nopean mutta tarkan työskentelyn. Susanna palvelee myös ilman ajanvarausta.

Hanna:

Puhelias Hanna on varma ja huolellinen parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaitaan kokemuksella. Tämä monipuolinen taitaja hallitsee niin uusimmat leikkaustekniikat kuin upeat värjäyksetkin.

Ewa:
Ewa on rauhallinen ja taitava kampaaja, joka rakastaa erityisesti tehdä
kauniita kampauksia. Ewan vahvuuksiin kuuluu myös naisten hiustenleikkaukset.

 

Marjo, Mago Expert:

Pitkän kokemuksen omaava Marjo on luonteeltaan rauhallinen ja tarkka työssään. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat hiustenleikkaukset, kiharakäsittelyt ja föönikampaukset. Marjo taitaa myös amerikkalaisen parranajon sekä Mago-pidennykset.

Maria:

Taitava ja tarkka Maria hallitsee hiustenleikkaukset ja kiharakäsittelyt. Myöskin kampaukset taittuvat hienosti Mallan käsissä.

Johanna:

Vuosien kokemuksella Johanna taitaa monipuolisesti kaikki hiusalantyöt. Värit ja leikkaukset ovat hänen intohimonsa, Johanna on myös hyvä asiakaspalvelija.