Parturi-kampaamo | Kaarina

Hairlekiini Kaarina on koko perheen parturi-kampaamo Kaarinan Piispanristin uudessa Prismakeskuksessa. Siellä palvelemme sinua taitavan, hyvään asiakaspalveluun panostavan parturi-kampaamotiimimme voimin.

Meiltä onnistuvat erilaiset naisten ja miesten hiusten leikkaukset, värjäykset ja kampaukset tyylistä tai tilanteesta riippumatta, perheen pienimpien hiustenleikkauksia tietenkään unohtamatta. Uusimmat trendit hallitaan siinä missä klassiset hiustyylitkin, mikä asiakkaan toive sitten kulloinkin onkaan. Saatavilla on toki myös hyvä tuotevalikoima hiusten kotihoitoon.

Parturi-kampaamosi historiallisessa, tapahtumarikkaassa Kaarinassa

Merellisen Kaarinan löytää aivan Turun naapurista ja Hairlekiinin Kaarinan historialliselta Piispanristin alueelta. Nimi Piispanristi juontaa juurensa satojen vuosien taakse, Turun piispan kohtalokkaisiin hetkiin. Kaarina tarjoaakin todellisen aikamatkan mitä mielenkiintoisimpiin menneiden aikojen tapahtumiin.

Historian tunnelmaa kaupungissa henkivät myös Kuusiston kartano ja keskiaikaisen piispanlinnan rauniot, joita kehystää kaunis luonto ja rantamaisema. Kuuluupa kaupunki suosittuun Turun saaristossa kiertävään retkeily- ja matkailureittiin, Saariston rengastiehen, toimien sen ensimmäisen etappina.

Monelle Kaarina on myös festarikesän käynnistäjä! Hovirinnan rannalla vietetään joka kesäkuun alussa seudun suosittua festivaalia, Saaristo Openia. Siellä nautitaan kotimaisista huippuartisteista kahden päivän ajan. Festivaalin aikaan on hyvä käydä viimeistelemässä festarilook kuntoon Hairlekiinin parturi-kampaajien käsittelyssä. Voimme toteuttaa vaikka villin hiusvärin tai upean, huolettoman kesäkampauksen, joka vain paranee merituulessa ja kesäyössä. Toki liikenteeseen on hyvä lähteä ihan perus siistityillä, vasta leikatuilla hiuksillakin.

Parturi-kampaamoomme voit poiketa ilman ajanvarausta ja kysäistä vapaita aikoja vaikka muiden ostostesi lomassa. Mahdollisuuksien mukaan tuoliin pääsee jopa saman tien riippuen siitä, millaista palvelua tarvitset ja kuinka varattua henkilökuntamme juuri sinä hetkenä on. Varminta on tietysti varata aika etukäteen kätevästi esimerkiksi netissä. Samalla voit halutessasi valita, kenelle meistä ajan haluat.

Luova ja lämminhenkinen Hairlekiini

Sellainen ilmapiiri meillä on. Toteutamme luovuuttamme asiakkaan toivomalla tavalla ja annamme ilomielin myös omat suosituksemme ammattilaisen näkökulmasta, mikäli asiakas niin haluaa.

Meillä on kyky kuunnella asiakasta ja soveltaa sekä kokemusta, tietoa että taitoa kaikissa töissämme.  Yksilöllinen palvelu ja ystävällinen kohtaaminen ovat asioita, joita moni hiusten leikkausta, hiusten värjäystä tai muuta parturi-kampaamopalvelua tarvitseva arvostaa.

Olemme sinun ja koko perheesi parturi-kampaamo Kaarinassa. Meillä tunnet olevasi tervetullut ja turvallisissa, hyvissä käsissä. Nähdään!


Kampaajat

Mari, palveluesimies:

Mari on lämmin ja välittävä, asiakkaitaan kuunteleva hiusalan superammattilainen. Hän on tunnettu erityisesti upeista väritöistä ja näyttävistä kampauksista. Jokainen asiakas on Marille tärkeä ja hän tekee kaikki työnsä suurella ammattiylpeydellä, millintarkasti. Mari takaa tyytyväisyyden ja nostaa hymyn huulillesi!

Noora-Maria:

Noora-Marian vahvuutena ovat erilaiset värjäykset. Hän hallitsee monipuoliset värjäystekniikat ja soveltaa niitä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noora-Maria on erityisen taitava myös miesten klassisissa hiustenleikkauksissa.

Reija:

Reija on erittäin kokenut alan ammattilainen. Hänen käsissään syntyvät taidokkaasti niin leikkaukset, värjäykset kuin kampauksetkin. Reija on asiakastaan tarkasti kuunteleva ja huomioiva asiakaspalvelija.

Sari:

Sarin vahvuuksiin kuuluvat ehdottomasti kaiken tyyppiset hiusten leikkuut. Sari toteuttaa myös taidokkaat veitsileikkaukset ja hallitsee monipuolisesti erilaiset raidoitukset sekä värjäykset.

Aukioloajat

Palvelemme:

Ma-pe 8-19
La 8-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kaarina, Prismakeskus
Kairiskulmantie 3
20760 Piispanristi

010 327 2070
prisma.piispanristi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.