Parturi-kampaamo Joensuu Metropol. Olemme muuttaneet Iso Myyhyn

Olemme yhdistäneet Metropolin ja Iso Myyn parturi-kampaamot. Metropolin kampaamo on suljettu ja löydät tutun henkilökunnan Iso Myystä. Tervetuloa!

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Joensuu Iso Myy)

Aukioloajat

Joensuu
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Joensuu – Iso Myy
Hairlekiini – Kauppakeskus Iso Myy
Torikatu 25
80100 Joensuu

010 327 2071

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

isomyy@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Joensuu

Joensuussa palvelemme sinua kauppakeskus Iso Myyssä.  Voit varata ajan helposti nettiajanvarauksen kautta tai poiketa kysymään heti vapaita aikoja. Meiltä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita hiustuotteita kaikkiin hiustesi ja hiuspohjasi tarpeisiin ammattilaistemme opastamana.

Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Joensuu on tunnettu vilkkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina, ja seudulta ovatkin ponnistaneet kuuluisuuteen niin rokkikukot Ismo ja Ilkka Alanko, keihäänheittäjä Aki Parviainen kuin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinenkin, monien muiden ohella. Vuosittain Joensuussa juhlitaan Ilosaarirock, jolloin Joensuun Laulurinne raikaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien musiikista festivaalivieraiden nauttiessa mutkattomasta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta. Idän kaupungin rento ja iloinen ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelee eloisa savo-karjalais-tiimi; parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!