Parturi-kampaamo Joensuu Metropol

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Joensuu Metropol)

Aukioloajat

Joensuu
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Joensuu – Metropol
Hairlekiini – Joensuu Kauppakeskus Metropol
Kauppakatu 30
80100 Joensuu

010 327 2060

metropol@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Marika R.

Palveluvastaava

Useamman vuoden kauneuden parissa työskennellyt moniosaaja ja loistava asiakaspalvelija. Marika on erityisen taitava hiustenmuotoilija ja osaa neuvoa ammattitaidolla, jos olet kamppaillut hiuspohjan ongelmien kanssa.

Sini

Parturi-kampaaja

Sini on rennon rempseä ja huolellinen parturi-kampaaja, jolla on usean vuoden työkokemus. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat erilaiset raidoitustekniikat ja muutostyöt sekä tarkat parturileikkaukset. Tervetuloa Sinin penkkiin palveltavaksi!

Jasmin

Opiskelija

Jasmin on iloinen ja rauhallinen syksyllä 2023 valmistuva parturi-kampaaja. Jasminin vahvuuksia on hoidot, isot värinmuutokset ja muut värityöt sekä erilaiset leikkaukset.

Laura

Parturi-kampaaja

Laura on rento asiakaspalvelija, jolta onnistuu naisten hiustenleikkaukset, raidoitukset, erilaiset värjäystekniikat ja kampaukset. Service also in english.

Parturi-kampaamo Joensuu | Kauppakeskus Metropol

Kauppakeskus Metropolin Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, jotka taitavat niin tarkat leikkaukset ja mallinmuutokset, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, kauniit kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista.

Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Valikoimassamme on mm. Kerastase, K18, Olaplex, Metal DX, Promise, Bio+, Scalp Original, GHD, Four Reasons sarjan Professional, No Nothing, Original, Color Mask sekä Take Away kotivärit.

Ajanvaraus Hairlekiini Metropolin parturi-kampaajalle onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai tulemalla ihan paikan päälle.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Hairlekiini Joensuu Metropol on helposti saavutettava parturi-kampaamo Joensuun keskustassa, kauppakeskus Metropolin 1. kerroksessa. Metropol sijaitsee aivan Joensuun torin laidalla ja kauppakeskuksen yhteydessä on Joensuun Pysäköinnin pysäköintitalo, mistä pääset kätevästi kävellen tai hissillä suoraan kauppakeskukseen. Myös julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on helppoa. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman.

Joensuu

Joensuussa sinua palvelee kaksi koko perheen parturi-kampaamoa, kauppakeskus Metropolissa sekä kauppakeskus Iso Myyssä.  Voit varata molempiin toimipisteisiin palveluun ajan helposti nettiajanvarauksen kautta tai poiketa kysymään heti vapaita aikoja. Molemmista toimipisteistä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita hiustuotteita kaikkiin hiustesi ja hiuspohjasi tarpeisiin ammattilaistemme opastamana.

Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Joensuu on tunnettu vilkkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina, ja seudulta ovatkin ponnistaneet kuuluisuuteen niin rokkikukot Ismo ja Ilkka Alanko, keihäänheittäjä Aki Parviainen kuin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinenkin, monien muiden ohella. Vuosittain Joensuussa juhlitaan Ilosaarirock, jolloin Joensuun Laulurinne raikaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien musiikista festivaalivieraiden nauttiessa mutkattomasta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta. Idän kaupungin rento ja iloinen ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelee eloisa savo-karjalais-tiimi; parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!