Parturi-kampaamo Joensuu Iso Myy

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Joensuu | Kauppakeskus Iso Myy)

Aukioloajat

Joensuu
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Joensuu – Iso Myy
Hairlekiini – Iso Myy

Torikatu 25, Iso Myy
80100 JOENSUU

010 327 2071

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

isomyy@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Jonna

Palveluvastaava

Iloinen ja sympaattinen Jonna on meidän hiusten moniosaaja, jolla on jo vuosien kokemus liiketyöstä. Jonnan lempparitöitä sekä erikoisosaamisen kuuluu erikoisvaalennukset, raidoitukset, erilaiset muutostyöt, shokkivärit, pidennykset sekä kampaukset. Parturitöissä Jonnan vahvuutena ehdottomasti on parrat ja erilaiset hiustenleikkaukset.

Marika K.

Parturi-kampaaja

Marika.K on rauhallinen ja huolellinen kampaaja joka luo asiakkailleen uutta, raikasta väriä käyttäen uusimpia väritekniikoita. Marika palvelee myös englanniksi.

Paula

Parturi-kampaaja

Tiimimme uusin vahvistus Paula, on alan rautainen ammattilainen, joka palvelee asiakkaat iloisella ammattitaidolla. vahvuuksiin kuuluu erilaiset miesten hiustenleikkaukset sekä parrat.

Marika

Parturi-kampaaja

Useamman vuoden kauneuden parissa työskennellyt moniosaaja ja loistava asiakaspalvelija. Marika on erityisen taitava hiustenmuotoilija ja osaa neuvoa ammattitaidolla, jos olet kamppaillut hiuspohjan ongelmien kanssa.

Sini

Parturi-kampaaja

Sini on rennon rempseä ja huolellinen parturi-kampaaja, jolla on usean vuoden työkokemus. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat erilaiset raidoitustekniikat ja muutostyöt sekä tarkat parturileikkaukset. Tervetuloa Sinin penkkiin palveltavaksi!

Laura

Parturi-kampaaja

Laura on rento asiakaspalvelija, jolta onnistuu naisten hiustenleikkaukset, raidoitukset, erilaiset värjäystekniikat ja kampaukset. Service also in english.

Parturi-kampaamo Joensuu | Kauppakeskus Iso Myy

Kauppakeskus Iso Myystä löydät täyden palvelun parturi-kampaamon!

Kauppakeskus Iso Myyn Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, jotka taitavat niin tarkat leikkaukset ja mallinmuutokset, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, kauniit kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista.

Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet.

Meiltä löydät mm. Kerastase, Kevin Murphy, Maria Nila, Olaplex, K18, Metal DX, Tecni Art, Bio +, Nóberu, Four Reasons Professional, – Original, -No Nothing, sekä laaja valikoima Color Mask väri hoitoaineita.

Ajanvaraus Hairlekiini Iso Myyn parturi-kampaajalle onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai tulemalla ihan paikan päälle.

Parhaimmillaan voit päästä tuoliin vaikka saman tien.

Meillä palvelu on nopeaa, mutta aina yhtä huolellisin käsin toteutettua. Asiantuntevat parturi-kampaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Hairlekiiniin helposti Joensuun keskustassa

Parturi-kampaamomme löydät helposti kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Kauppakeskus Iso Myy sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustassa Torikadulla. Liikkeeseemme on esteetön kulku. Voit jättää auton kätevästi Myyn Parkkiin, jonka lämmitetyssä hallissa auto seisoo mukavasti palvelusi ajan.

Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin. Katso ohesta aukioloajat ja tule iloisen tiimimme palveltavaksi!

Joensuu

Joensuussa sinua palvelee koko perheen parturi-kampaamo kauppakeskus Iso Myyssä.  Voit varata palveluun ajan helposti nettiajanvarauksen kautta tai poiketa kysymään heti vapaita aikoja. Löydät meiltä myös laajan valikoiman laadukkaita hiustuotteita kaikkiin hiustesi ja hiuspohjasi tarpeisiin ammattilaistemme opastamana.

Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Joensuu on tunnettu vilkkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina, ja seudulta ovatkin ponnistaneet kuuluisuuteen niin rokkikukot Ismo ja Ilkka Alanko, keihäänheittäjä Aki Parviainen kuin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinenkin, monien muiden ohella. Vuosittain Joensuussa juhlitaan Ilosaarirock, jolloin Joensuun Laulurinne raikaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien musiikista festivaalivieraiden nauttiessa mutkattomasta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta. Idän kaupungin rento ja iloinen ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelee eloisa savo-karjalais-tiimi; parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!