Parturi-kampaamo Iisalmi

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Iisalmi Citymarket)

Aukioloajat

Iisalmi
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Iisalmi

Eteläntie 4
74130 IISALMI

010 229 0275

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

cmiisalmi@hairlekiiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Sirpa

Palveluvastaava

Sirpa on pitkän linjan parturi-kampaaja, joka tunnetaan paitsi ammattitaitoisena tekijänä, kuin myös empaattisena kuuntelijana. Sirpan vahvinta osaamista ovat lyhyiden hiusten värjäys- ja leikkauskokonaisuudet, sekä huppuraitojen poimiminen. Hänen penkissään luonnistuu myös napakat ja ryhdikkään permanentit. 

Klassiset parturoinnit ovat Sirpan vahvuuksia niin nuorempaan, kuin varttuneempaankin tyyliin. Kampauksissa Sirpan vahvuuksia ovat kuohkeat ja kestävät föönaukset.

Jenni

Parturi-kampaaja

Puhelias Jenni osaa toteuttaa asiakkaan hiustoiveet huolellisesti ja tarkasti konsultoiden. Hänen intohimonkohteensa on hiuskosmetiikassa, ja tuotetuntemus vailla vertaansa.
Jennin vahvuuksiin kuuluu pitkien hiusten värjäys- ja raidoitustyöt sekä taidokkaasti häivytetyt parturityöt. Myös hänen töitään voi seurata meidän instagram tililtä @hairlekiincmiisalmi.
Jennin penkissä luonnistuu niin monenlaiset lettikampaukset, kuin myös rennosti kiinnitetyt niskanutturat.

Riikka

Parturi-kampaaja

Riikka on iloinen ja optimistinen parturi-kampaaja, jonka rauhallisissa otteissa mieli rentoutuu.
Riikka on erityisen taitava tekemään persoonallisia ja taidokkaita hiuksia, eikä hän aristele käyttää myöskään kirkkaita värejä. Leikkausteknillisesti hänen vahvuuksiaan ovat niin rouheat pixie-tyylit, kuin särmikkäät jenkkisiilitkin.
Kampauksissa ja letityksissä Riikan vahvuuksia ovat boheemit ja rennot kokonaisuudet.
Riikka on kouluttautunut palveluistamme löytyvään Studex-korujen rei´itysmenetelmään.

Iida

Parturi-kampaaja

Iida on puhelias mutta rauhallinen, sekä tarkka konsultoimaan asiakkaan toiveita. 
Iidan vahvuuksiin kuuluu pitkien hiusten raidoitustyöt kauniisti sävytettynä. Värjäystöissä Iidan parhainta osaamista on moniulotteiset ja vivahteikkaat kokonaisuudet. Leikkausteknillisesti hänen vahvuuksiaan ovat klassiset parturoinnit, sekä pitkien hiusten kauniit selkeät linjat.
Kampauksissa Iidan kädentaidot tulee parhaiten esille erilaisten föönaustekniikoiden parissa.

Johanna

Parturi-kampaaja

Rauhallinen Johanna valmistui parturi-kampaajaksi keväällä 2024. Syksystä 2023 Johanna on toiminut meillä työharjoittelussa ja nyt aloittanut kesätyöntekijänä toukokuun alusta. Johanna palveluista tarjoamme -10% alennuksen. Otathan huomioon varatessasi aikaa, että palveluissa voi mennä enemmän aikaa.

Johanna on tarkka tekijä, jonka vahvinta osaamista on kampaukset.

Parturi-kampaamo Iisalmi | CITYMARKET

Hairlekiini Iisalmi Citymarket sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Iisalmen Citymarketissa, Touhulan ja Kihmulan alueella. Meille on helppo poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä. Samalla reissulla voit hoitaa muitakin asioita, sillä Citymarketista löydät myös postin, kahvion sekä tankkauspisteen. Maksutonta parkkitilaa löytyy ruhtinaallisesti, ja pääset paikalle vaivattomasti myös julkisilla kulkuvälineillä. Hoida hiuksesi helposti Hairlekiinissa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini Iisalmi Citymarketissa sinua palvelevat hiusalan iloiset ammattilaiset; parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, mutta kaikki he taitavat niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran siistimisen. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä.

Kampaamotuotteet kotiin

Jotta uudet hiuksesi säilyisivät siisteinä ja kauniina mahdollisimman pitkään, tarvitset niiden hoitoon oikenlaiset tuotteet. Hairlekiini Citymarketissa on laaja valikoima kampaamotuotteita, joiden valinnassa sinua opastaa asiantunteva hiusten ammattilainen suositellen juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Iisalmeen!

Iisalmi

Hairlekiinilla on Iisalmessa toimipiste Citymarketin yhteydessä. Iisalmi sijaitsee Pohjois-Savossa. Seudulla eletään kahden suomalaisen suurvesistön, Saimaan ja Päijänteen laivavesillä. 22 000 asukkaan iloluontoinen kaupunki on täynnä toimintaa, ja erityisesti kesäisin Iisalmen tori on koko kaupungin kohtaamispaikka. Tutustu parturi-kampaamoomme tarkemmin ja varaa aika itsellesi Hairlekiiniin!