Iisalmi

Hairlekiinilla on Iisalmessa toimipiste Citymarketin yhteydessä. Iisalmi sijaitsee Pohjois-Savossa. Seudulla eletään kahden suomalaisen suurvesistön, Saimaan ja Päijänteen laivavesillä. 22 000 asukkaan iloluontoinen kaupunki on täynnä toimintaa, ja erityisesti kesäisin Iisalmen tori on koko kaupungin kohtaamispaikka. Tutustu parturi-kampaamoomme tarkemmin ja varaa aika itsellesi Hairlekiiniin!

Parturi-kampaamo Iisalmi | CITYMARKET

Hairlekiini Iisalmi Citymarket sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Iisalmen Citymarketissa, Touhulan ja Kihmulan alueella. Meille on helppo poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä. Samalla reissulla voit hoitaa muitakin asioita, sillä Citymarketista löydät myös postin, kukkakaupan, kahvion sekä tankkauspisteen. Maksutonta parkkitilaa löytyy ruhtinaallisesti, ja pääset paikalle vaivattomasti myös julkisilla kulkuvälineillä. Hoida hiuksesi helposti Hairlekiinissa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini Iisalmi Citymarketissa sinua palvelevat hiusalan iloiset ammattilaiset; parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, mutta kaikki he taitavat niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran siistimisen. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä.

Kampaamotuotteet kotiin

Jotta uudet hiuksesi säilyisivät siisteinä ja kauniina mahdollisimman pitkään, tarvitset niiden hoitoon oikenlaiset tuotteet. Hairlekiini Citymarketissa on laaja valikoima kampaamotuotteita, joiden valinnassa sinua opastaa asiantunteva hiusten ammattilainen suositellen juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Iisalmeen!


Kampaajat

Sirpa, palveluvastaava:

Sirpa on pitkän linjan kampaaja, joka tunnetaan paitsi ammattitaitoisena tekijänä, myös empaattisena kuuntelijana. Sirpa on hyvin asiakaspalveluhenkinen, lyhyiden hiusten värjäys- ja leikkaus kokonaisuudet on hänen vahvinta osaamista.

Jenni:

Jenni osaa toteuttaa asiakkaan hiustoiveet kuunnellen aina tarkasti ja huolellisesti mitä asiakas tahtoo. Hänen tuotetuntemuksensa on vailla vertaansa.

Hanna:

Hanna on rauhallinen ja huolellinen parturi-kampaaja. Häneltä onnistuu kaikki parturi-kampaajan työt varmalla otteella, mutta erityisesti vaalennustyöt ja kampaukset ovat mieleisiä. Hanna tuntee myös uusimmat muoti-ilmiöt ja on perillä uusimmista hiteistä ja tekniikoista.

Riikka:

Riikka on iloinen ja puhelias parturi-kampaaja, jolla on nauru herkässä ja sana hallussa. Riikka on erityisen taitava tekemään persoonallisia ja taidokkaita värjäyksiä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

010 229 0275
cmiisalmi@hairlekiiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.