Iisalmi

Hairlekiinilla on Iisalmessa kaksi toimipistettä; kauppakeskus Iisan sekä Iisalmen Citymarketin parturi-kampaamot. Iisalmi sijaitsee Pohjois-Savossa. Seudulla eletään kahden suomalaisen suurvesistön, Saimaan ja Päijänteen latvasesillä. 22 000 asukkaan iloluontoinen kaupunki on täynnä toimintaa, ja erityisesti kesäisin Iisalmen tori on koko kaupungin kohtaamispaikka. Tutustu parturi-kampaamoihin ja varaa aika sinua lähimpään Hairlekiiniin!

Parturi-kampaamo | Iisalmi IISA

Hairlekiini Iisa sijaitsee Iisalmen keskustassa, kauppakeskus Iisassa. Kauppakeskus Iisa on kompakti trendikeskittymä, josta löydät kivoja vaateputiikkeja sekä tietysti parturi-kampaamo Hairlekiinin. Uuden hiustyylin inspiroimana voikin poiketa kampaamokäynnin jälkeen vaateostoksille; naapuriliikkeitämme ovat H&M, Dressmann, Vero Moda, Jack & Jones, Cubus sekä KappAhl. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla – varaa aika tai tule käymään!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Hairlekiini Iisassa sinua palvelevat hiusalan iloiset ammattilaiset, jotka ovat valmiina toteuttamaan kaikki hiustoiveesi. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, mutta kaikki he taitavat niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Teemme myös korvien rei’itykset korujen hinnalla.

Laadukkaat kotihoitotuotteet

Meiltä hankit myös korkealaatuiset, juuri sinun hiuksillesi sopivat kotihoitotuotteet. Valinnassa sinua auttavat hiusalan ammattilaiset, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Iisalmeen!


Kampaajat

Sirpa, palveluvastaava:

Sirpa on pitkän linjan kampaaja, joka tunnetaan paitsi ammattitaitoisena tekijänä, myös empaattisena kuuntelijana. Sirpa on hyvin asiakaspalveluhenkinen, ja varsinkin lapset ovat innokkaita pääsemään tämän parturitädin penkkiin.

Kirsi:

Kirsi on rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja, jonka erityisosaamista ovat upeat kampaukset. Erityisesti huolellisuutta ja taitoa vaativat klassiset kampaukset ovat sympaattisen Kirsimme kampaustaidon ydintä.

Riikka, Nioxin Expert:

Riikka on iloinen ja puhelias parturi-kampaaja, jolla on nauru herkässä ja sana hallussa. Riikka on erityisen taitava tekemään persoonallisia ja taidokkaita värjäyksiä.

Hanna:

Hanna on rauhallinen ja huolellinen parturi-kampaaja. Häneltä onnistuu kaikki parturi-kampaajan työt varmalla otteella. Hanna tuntee myös uusimmat muoti-ilmiöt ja on perillä uusimmista hiteistä ja tekniikoista.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 10-16

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Iisalmi Iisa
Satamakatu 8
74100 IISALMI

010 229 0277
iisa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Iisalmi CITYMARKET

Hairlekiini Iisalmi Citymarket sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Iisalmen Citymarketissa, Touhulan ja Kihmulan alueella. Meille on helppo poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä. Samalla reissulla voit hoitaa muitakin asioita, sillä Citymarketista löydät myös postin, lounaspaikkoja, kukkakaupan, kahvilan sekä tankkauspisteen. Maksutonta parkkitilaa löytyy ruhtinaallisesti, ja pääset paikalle vaivattomasti myös julkisilla kulkuvälineillä. Hoida hiuksesi helposti Hairlekiinissa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini Iisalmi Citymarketissa sinua palvelevat hiusalan iloiset ammattilaiset; parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, mutta kaikki he taitavat niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä.

Kampaamotuotteet kotiin

Jotta uudet hiuksesi säilyisivät siisteinä ja kauniina mahdollisimman pitkään, tarvitset niiden hoitoon oikenlaiset tuotteet. Hairlekiini Citymarketissa on laaja valikoima kampaamotuotteita, joiden valinnassa sinua opastaa asiantunteva hiusten ammattilainen suositellen juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Iisalmeen!


Kampaajat

Satu, palveluvastaava:

Satu äitiyslomalla.

Satulla ei mene sormi suuhun, vaan hoitaa tilanteen kuin tilanteen itsevarmasti. Rautainen ammattilainen toteuttaa huolellisesti asiakkaan toiveet. Hänen erikoisalaansa ovat myös mago-pidennykset.

 

Jenni:

Jenni osaa toteuttaa asiakkaan hiustoiveet kuunnellen aina tarkasti ja huolellisesti mitä asiakas tahtoo. Hänen tuotetuntemuksensa on vailla vertaansa.

Nadja:

Nadja on rauhallinen ja tarkka työssään. Nadjan vahvuuksiin kuuluu klassiset ja harmoniset kokonaisuudet.

Petra:

Petra on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Hänen vahvuuksiaan ovat erilaiset parturityöt.

Sirpa, palveluvastaava:

Sirpa on pitkän linjan kampaaja, joka tunnetaan paitsi ammattitaitoisena tekijänä, myös empaattisena kuuntelijana. Sirpa on hyvin asiakaspalveluhenkinen, ja varsinkin lapset ovat innokkaita pääsemään tämän parturitädin penkkiin.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

 

 

Yhteystiedot

010 229 0275
cmiisalmi@hairlekiiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.