Parturi-kampaamo Iisalmi

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Iisalmi Citymarket)

Aukioloajat

Iisalmi
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Iisalmi

Eteläntie 4
74130 IISALMI

0102290275

(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä).

cmiisalmi@hairlekiiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Sirpa

Palveluvastaava

Sirpa on pitkän linjan kampaaja, joka tunnetaan paitsi ammattitaitoisena tekijänä, myös empaattisena kuuntelijana. Sirpa on hyvin asiakaspalveluhenkinen, lyhyiden hiusten värjäys- ja leikkaus kokonaisuudet on hänen vahvinta osaamista.

Jenni

Parturi-kampaaja

Jenni osaa toteuttaa asiakkaan hiustoiveet kuunnellen aina tarkasti ja huolellisesti mitä asiakas tahtoo. Hänen tuotetuntemuksensa on vailla vertaansa.

Riikka

Parturi-kampaaja

Riikka on iloinen ja puhelias parturi-kampaaja, jolla on nauru herkässä ja sana hallussa. Riikka on erityisen taitava tekemään persoonallisia ja taidokkaita värjäyksiä.

Titta

Parturi-kampaaja

Tiimimme uusin vahvistus Titta on aiemmin työskennellyt yrittäjänä Iisalmen naapurikunnassa Sonkajärvellä ja nyt hänet löytää täältä meidän Iisalmen Hairlekiinin tiimistä! Titta on helposti lähestyttävä ja reipas asiakaspalvelija, joka on työssään spontaani, nopea ja järjestelmällinen. Titan taitavissa käsissä onnistuukin erilaiset leikkaukset, permanentit lyhyisiin hiuksiin sekä monipuoliset värjäystyöt. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat etenkin lyhyiden hiusten leikkaukset ja värjäykset ja Titta pitää erityisesti suurista muutostöistä, persoonallisista värjäyksistä ja kokonaisuuksista, joissa hän pääsee käyttämään omaa luovuuttaan sekä tarkkaa värisilmäänsä.  Tervetuloa Titan palveltavaksi!

Johanna

Opiskelija

Kolmannen vuoden opiskelija Johanna palvelee liikkeellämme torstaisin ja perjantaisin. Hänen palveluihinsa kuuluu hiustenleikkaus-, permanentti-, tyvivärjäyspalvelut sekä ripset ja kulmat. Johanna on rauhallinen ja tarkka tekijä. Varaathan enemmän aikaa palveluihin.

Parturi-kampaamo Iisalmi | CITYMARKET

Hairlekiini Iisalmi Citymarket sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Iisalmen Citymarketissa, Touhulan ja Kihmulan alueella. Meille on helppo poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä. Samalla reissulla voit hoitaa muitakin asioita, sillä Citymarketista löydät myös postin, kahvion sekä tankkauspisteen. Maksutonta parkkitilaa löytyy ruhtinaallisesti, ja pääset paikalle vaivattomasti myös julkisilla kulkuvälineillä. Hoida hiuksesi helposti Hairlekiinissa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini Iisalmi Citymarketissa sinua palvelevat hiusalan iloiset ammattilaiset; parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, mutta kaikki he taitavat niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran siistimisen. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä.

Kampaamotuotteet kotiin

Jotta uudet hiuksesi säilyisivät siisteinä ja kauniina mahdollisimman pitkään, tarvitset niiden hoitoon oikenlaiset tuotteet. Hairlekiini Citymarketissa on laaja valikoima kampaamotuotteita, joiden valinnassa sinua opastaa asiantunteva hiusten ammattilainen suositellen juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Iisalmeen!

Iisalmi

Hairlekiinilla on Iisalmessa toimipiste Citymarketin yhteydessä. Iisalmi sijaitsee Pohjois-Savossa. Seudulla eletään kahden suomalaisen suurvesistön, Saimaan ja Päijänteen laivavesillä. 22 000 asukkaan iloluontoinen kaupunki on täynnä toimintaa, ja erityisesti kesäisin Iisalmen tori on koko kaupungin kohtaamispaikka. Tutustu parturi-kampaamoomme tarkemmin ja varaa aika itsellesi Hairlekiiniin!