Parturi-kampaamo Ii

Hairlekiini Ii on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva koko perheen parturi-kampaamo. Ii on 9600 asukkaan aktiivinen ja eläväinen kunta Oulun kupeessa. Puhdas luonto, Perämeri ja kolmen joen jokialueet tarjoavat hurmaavan ympäristön niin asumiseen, lomailuun kuin vapaa-ajanviettoonkin. Tietysti myös hyvät palvelut ovat Iin valttikortteja, ja siksipä löydät Iistä myös Hairlekiinin; iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme palvelevat sinua aina ammattitaidolla. Kampaamo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Autokeitaan liikekeskuksessa valtatie 4:n varrella. Yhdellä pysähdyksellä voit tankata sekä autosi että itsesi, sillä Autokeitaasta löytyvät Hairlekiinin ohella myös Hesburger, lounasravintola ja kauppa J.Kärkkäinen. Lämpimästi tervetuloa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini Ii tarjoaa asiakkailleen monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Meillä työskentelee ammattitaitoisia parturi-kampaajia, joiden käsistä onnistuvat niin hiusten leikkaus, upeana hehkuvat hiusvärit, tyylikkäät kampaukset, niskahiusten siistiminen kuin tarkat koneajotkin. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Meidät tunnetaan hyvän ja tarkan työnjäljen ohella myös ystävällisestä ja aurinkoisesta palvelusta, ja kampaamossamme onkin aina hyväntuulinen ja reipas ilmapiiri.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Four Reasons professional, Four Reasons original, Olaplex, Lumo, Sebman, Cutrin Bio+, Vieno ja Ainoa sekä Goldwell Dualsenses ja Stylesign.

Parturiin myös ilman ajanvarausta

Kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta? Hairlekiinissa se onnistuu! Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti, joten voit tulla meille silloin, kun sinulle sopii. Joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki varattuja, mutta annamme sinulle aina arvion siitä, koska pääset palveltavaksi. Voit kuitenkin varata ajan aina etukäteen netissä näppärässä ajanvarauspalvelussamme tai soittaa meille kysyäksesi vapaata aikaa. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Heidi, palveluvastaava:
Heidi on varmaotteinen ja vahva tekijä, joka kuuntelee asiakkaan toiveita huolella.
Häneltä luonnistuu kaikki parturi- ja kampaamopalvelut vuosien kokemuksella. Palvelee välillä myös Oulun Ideaparkin pisteessä.
Laura:
Laura on iloinen ja asiakkaat huomioon ottava. Lauralta onnistuvat tasaisen vahvasti kaikki kampaamo- ja parturityöt. Hänen vahvuuksiaan ovat varsinkin upeat parturi leikkaukset. Myös lapset viihtyvät Lauran tuolissa mainiosti.
Marika:

Marika on tuore alan osaaja ja on innokas oppimaan ja kehittymään parturi-kampaajana. Vahvuuksina hänellä on kaikenlaiset leikkaukset ja Marika palveleekin asiakkaat rauhallisesti ja tarkasti, iloisella asenteella. Tervetuloa!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 9-16

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Ii
KÄRKKÄINEN, Sorosentie 2,
91100 Ii

010 327 2054
express@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.