Ii

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Ii
KÄRKKÄINEN, Sorosentie 2,
91100 Ii

HIUSTENLEIKKAUKSET ILMAN AJANVARAUSTA, TERVETULOA !

010 327 2054
express@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Ii

Hairlekiini Ii on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva koko perheen parturi-kampaamo. Ii on 9600 asukkaan aktiivinen ja eläväinen kunta Oulun kupeessa. Puhdas luonto, Perämeri ja kolmen joen jokialueet tarjoavat hurmaavan ympäristön niin asumiseen, lomailuun kuin vapaa-ajanviettoonkin. Tietysti myös hyvät palvelut ovat Iin valttikortteja, ja siksipä löydät Iistä myös Hairlekiinin; iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme palvelevat sinua aina ammattitaidolla. Kampaamo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Autokeitaan liikekeskuksessa valtatie 4:n varrella. Yhdellä pysähdyksellä voit tankata sekä autosi että itsesi, sillä Autokeitaasta löytyvät Hairlekiinin ohella myös Hesburger, lounasravintola ja kauppa J.Kärkkäinen. Lämpimästi tervetuloa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini Ii tarjoaa asiakkailleen monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Meillä työskentelee ammattitaitoisia parturi-kampaajia, joiden käsistä onnistuvat niin hiusten leikkaus, upeana hehkuvat hiusvärit, tyylikkäät kampaukset, niskahiusten siistiminen kuin tarkat koneajotkin. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Meidät tunnetaan hyvän ja tarkan työnjäljen ohella myös ystävällisestä ja aurinkoisesta palvelusta, ja kampaamossamme onkin aina hyväntuulinen ja reipas ilmapiiri.

Parturiin myös ilman ajanvarausta

Kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta? Hairlekiinissa se onnistuu! Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti, joten voit tulla meille silloin, kun sinulle sopii. Joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki varattuja, mutta annamme sinulle aina arvion siitä, koska pääset palveltavaksi. Voit kuitenkin varata ajan aina etukäteen netissä näppärässä ajanvarauspalvelussamme tai soittaa meille kysyäksesi vapaata aikaa. Nähdään Hairlekiinissa!

 

Kampaajat

Kristiina, Palveluesimies:

Kristiinan erikoisosaamista ovat mahtavat permikset sekä hehkuvat värit. Halusitpa sitten tyylikästä tai villimpää lookia, Kristiina toteuttaa toiveesi ammattitaidolla.

Johanna:

Rauhallisen ja tarkan Johannan kädenjälki on täydellistä. Johannan vahvuutena ovat upeat värit sekä leikkaukset, jotka hän loihtii asiakkailleen vaivatta.

Julia:

Puhelias Julia on iloinen ja mutkaton asiakaspalvelija. Julia taitaa tasaisen vahvasti kaikki parturi-kampaamopalvelut ja on työssään ripeä ja nopea, mutta tarkka.

Marjo:

Marjon erityisosaamiseen kuuluvat taidokkaat ja taatusti yksilölliset, veitsellä tehdyt leikkaukset. Lisäksi Marjo muotoilee ja värjää myös kauniit kulmat sekä ripset.

Katriina:
Katriina on 1. vuoden parturi-kampaajaopiskelija, joka osaa jo leikata hiuksia sekä tehdä hemmottelevia hiusten hoitoja.
Tarkka ja huolellinen Katriina osaa tehdä myös helppoja kiharoita ja värjäyksiä!
Tanja:
Tanja on 2. vuoden parturi-kampaajaopiskelija, jolta onnistuvat erilaiset hiuspohjan ja hiusten hoitokäsittelyt,
värit ja leikkaukset.

 

Sara:
Sara on 2. vuoden parturi-kampaajaopiskelija, jolta luonnistuvat niin leikkaukset, värjäykset kuin kiharatkin.
Saran erityisosaamista on ihanat, hemmottelevat hiusten ja hiuspohjan hoidot.

 

Silja:

Silja on työporukkamme tuorein lisäys! Häneltä luonnistuvat upeat värikäsittelyt ja niissä Silja onkin parhaimmillaan. Myös leikkaukset ja rakennekäsittelyt onnistuvat tältä vasta valmistuneelta taitavalta tytöltä.