Parturi-kampaamo | Hyvinkää

Hairlekiini Hyvinkää on kauppakeskus Willassa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Hyvinkää on lähes 47 000 asukkaan vihreä ja vireä kaupunki Pohjois-Uudellamaalla, vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä. Hyvinkäältä hurautatkin nopeasti pääkaupungin pyörteisiin, mutta vastaavasti pääkaupunkiseudun asukkaat pääsevät helposti idyllisen luonnon pariin Hyvinkäälle. Hyvinkäältä ovat hakeneet inspiraatiota myös maamme nimekkäimpiin taidemaalareihin kuuluvat Helene Schjerfbeck ja Tyko Sallinen sekä kirjailija Mika Waltari; Waltari kirjoitti Helsingin jälkeen Suomen kaupungeista eniten juuri Hyvinkäällä ja Hyvinkäästä. Kauppakeskus Willan Hairlekiinissa sinua palvelee iloinen joukko taitavia ja näppäriä hiusalan ammattilaisia. Parturi-kampaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Hairlekiinin tiimi koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, joilta hiusten leikkaus, hiusten värjäys, parturipalvelut, arki- ja juhlakampaukset sekä kaikki muutkin parturi- ja kampaamopalvelut sujuvat kuin tanssi. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista, ja kuuntelemme aina tarkasti toiveitasi antaen rohkeasti myös omia ehdotuksia. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat hiusten hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamo keskellä kauppakeskusta

Hairlekiini on helposti saavutettava parturi-kampaamo Hyvinkäällä, kauppakeskus Willan kolmannessa kerroksessa. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Luhta Brand Store ja DNA-kauppa, ja ympäriltä löytyy runsaasti lisää kiinnostavia putiikkeja. Willa sijaitsee aivan Hyvinkään ydinkeskustassa, kirjaston ja keskuspuiston kupeessa. Kauppakeskukseen on erinomaiset kulkuyhteydet ja vain muutaman minuutin kävelymatka Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemalta, joten pääset meille helposti. Varaa aika kätevästi netissä, soittamalla tai tule kysymään heti vapaata aikaa – nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Tiia, palveluesimies :

Hyvinkään palveluesimies Tiia on nopea ja näppärä käsistään leikkauksissa sekä taitava väriexpertti. Hän tykkää haastaa itseään vaikeimmissakin värjäyksissä. Tiialta luonnistuvat myös korvien rei’itykset.

Jenna:

Jenna on työssään luova ja taiteellinen, sekä hän taitaa hyvin hiuspohja-analyysit. Jennan osaamisalaa ovat erityisesti luovat värityöt, kuten erilaiset vaalennustekniikat ja liukuvärjäykset. Persoonaltaan rauhallinen ja positiivinen Jenna tarttuu mielellään uusiin haasteisiin, ja hän taitaa myös parturileikkaukset, permanentit sekä korvien rei’itykset.

Viivi:

Viivi on ollut mukana tiimissä liikkeen alusta alkaen, joten hän on erittäin kokenut ammattilainen. Viivin vahvuuksia ovat erityisesti naisten lyhyet rock-henkiset leikkuut, sekä räväkkäät shokkivärjäykset. Tältä persoonalliselta asiakaspalvelijalta luonnistuu myös pidennykset!

Netta:

Netta on iloinen ja taitava asiakaspalvelija. Hän oli yksi Taitaja-kisojen hiusmuotoilun finalisteista! Netan erityisosaamista ovat erityisesti tarkkuutta vaativat raidoitukset, juhlakampaukset sekä meikit

Aukioloajat

Palvelemme:

ma-pe 9-20

la 9-18

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini Kauppakeskus Willa Hyvinkää
Hämeenkatu 9
05800 HYVINKÄÄ

010 279 0875
willa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.