Hyvinkää

Aukioloajat

Palvelemme:
ma-pe 9-20
la 9-18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini Kauppakeskus Willa Hyvinkää
Hämeenkatu 9
05800 HYVINKÄÄ

010 279 0875
willa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Hyvinkää

Hairlekiini Hyvinkää on kauppakeskus Willassa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Hyvinkää on lähes 47 000 asukkaan vihreä ja vireä kaupunki Pohjois-Uudellamaalla, vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä. Hyvinkäältä hurautatkin nopeasti pääkaupungin pyörteisiin, mutta vastaavasti pääkaupunkiseudun asukkaat pääsevät helposti idyllisen luonnon pariin Hyvinkäälle. Hyvinkäältä ovat hakeneet inspiraatiota myös maamme nimekkäimpiin taidemaalareihin kuuluvat Helene Schjerfbeck ja Tyko Sallinen sekä kirjailija Mika Waltari; Waltari kirjoitti Helsingin jälkeen Suomen kaupungeista eniten juuri Hyvinkäällä ja Hyvinkäästä. Luonnonläheinen ja mutkaton kaupunki omaa myös rouhean puolen, kun vuoden 2018 Rockfest järjestetään kaupungissa. Jättimäinen musiikkifestivaali on aiemmin järjestetty Vantaalla; kun Vantaa ei enää tapahtumalle riittänyt, onkin käännytty Hyvinkään puoleen. Reipasta menoa löydät myös Hairlekiinista, jossa sinua palvelee iloinen joukko taitavia ja näppäriä hiusalan ammattilaisia. Parturi-kampaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Hairlekiinin tiimi koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, joilta hiusten leikkaus, hiusten värjäys, parturipalvelut, arki- ja juhlakampaukset sekä kaikki muutkin parturi- ja kampaamopalvelut sujuvat kuin tanssi. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista, ja kuuntelemme aina tarkasti toiveitasi antaen rohkeasti myös omia ehdotuksia. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat hiusten hoito- ja muotoilutuotteet.

Parturi Hyvinkäällä ilman ajanvarausta

Etsitkö hyvää parturia ilman ajanvarausta Hyvinkäällä? Poikkea Hairlekiiniin! Palvelemme sinua nopeasti, ja esimerkiksi parran parturointi tai hiusten leikkaus ilman ajanvarausta onnistuvat helposti. Tilanteesta riippuen saatat joutua odottamaan pienen tuokion, mutta useimmiten pääset istahtamaan penkkiin nopeasti.

Kampaamo keskellä kauppakeskusta

Hairlekiini on helposti saavutettava parturi-kampaamo Hyvinkäällä, kauppakeskus Willan kolmannessa kerroksessa. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Luhta Brand Store ja DNA-kauppa, ja ympäriltä löytyy runsaasti lisää kiinnostavia putiikkeja. Willa sijaitsee aivan Hyvinkään ydinkeskustassa, kirjaston ja keskuspuiston kupeessa. Kauppakeskukseen on erinomaiset kulkuyhteydet ja vain muutaman minuutin kävelymatka Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemalta, joten pääset meille helposti. Varaa aika kätevästi netissä, soittamalla tai tule kysymään vapaata aikaa – nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Emmi:

Emmi on todellinen väriekspertti, joka tuntee suurta intohimoa ammattiaan kohtaan. Emmi tykkää tehdä paljon kampauksia ja pidennyksiä tehden myös Mago-pidennykset.

Jenna:

Jenna on työssään luova ja taiteellinen, sekä taitaa hyvin hiuspohja-analyysit. Jennalta saat ihanan rentouttavaa päähierontaa!

Katja:

Katja on kekseliäs parturi-kampaaja, joka taitaa raidoitukset sekä rokkityylit. Katja tykkää tehdä lettikampauksia.

Netta:

Netta on hyvä tekemään permanentteja ja pidennyksiä sekä taitaa hyvin kiharakampaukset. Netta on iloinen ja mainio asiakaspalvelija.

Viivi:

Viivi on erinomainen föönikampauksissa, sekä taitaa hyvin sinettipidennykset. Viivi on hyvä lasten kanssa.