Parturi-kampaamo Hyvinkää

Hairlekiini Hyvinkää on kauppakeskus Willassa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Hyvinkää on lähes 47 000 asukkaan vihreä ja vireä kaupunki Pohjois-Uudellamaalla, vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä. Hyvinkäältä hurautatkin nopeasti pääkaupungin pyörteisiin, mutta vastaavasti pääkaupunkiseudun asukkaat pääsevät helposti idyllisen luonnon pariin Hyvinkäälle. Hyvinkäältä ovat hakeneet inspiraatiota myös maamme nimekkäimpiin taidemaalareihin kuuluvat Helene Schjerfbeck ja Tyko Sallinen sekä kirjailija Mika Waltari; Waltari kirjoitti Helsingin jälkeen Suomen kaupungeista eniten juuri Hyvinkäällä ja Hyvinkäästä. Kauppakeskus Willan Hairlekiinissa sinua palvelee iloinen joukko taitavia ja näppäriä hiusalan ammattilaisia. Parturi-kampaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Hairlekiinin tiimi koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, joilta hiusten leikkaus, hiusten värjäys, parturipalvelut, arki- ja juhlakampaukset sekä kaikki muutkin parturi- ja kampaamopalvelut sujuvat kuin tanssi. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista, ja kuuntelemme aina tarkasti toiveitasi antaen rohkeasti myös omia ehdotuksia. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat hiusten hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamo keskellä kauppakeskusta

Hairlekiini on helposti saavutettava parturi-kampaamo Hyvinkäällä, kauppakeskus Willan kolmannessa kerroksessa. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Luhta Brand Store ja DNA-kauppa, ja ympäriltä löytyy runsaasti lisää kiinnostavia putiikkeja. Willa sijaitsee aivan Hyvinkään ydinkeskustassa, kirjaston ja keskuspuiston kupeessa. Kauppakeskukseen on erinomaiset kulkuyhteydet ja vain muutaman minuutin kävelymatka Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemalta, joten pääset meille helposti. Varaa aika kätevästi netissä, soittamalla tai tule kysymään heti vapaata aikaa – nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Tiia-Maria, palveluesimies:

Tiia-Maria on työskennellyt parturi-kampaajana jo useita vuosia. Hän on työssään luova ja taitaa hyvin luonnolliset, sekä räväkämmät hiustyylit. Tiia-Marian erikoisosaamiseen kuuluu tarkkuutta vaativa jenkkipystäri. Myös täydelliset muodonmuutokset onnistuvat tältä parturi-kampaajalta!

Iina:

Iina on työskennellyt parturi-kampaajana jo useita vuosia. Työhönsä intohimolla suhtautuva Iina on luonteeltaan huolellinen, sekä rauhallinen. Hänen osaamisalaansa ovat erityisesti geometriset leikkaukset, sekä kampaukset.

Marianne:

Marianne on työskennellyt parturi-kampaajana jo useita vuosia. Tärkeintä työssä Mariannelle on asiakkaan tyytyväisyys ja paras mahdollinen lopputulos. Mariannelta luonnistuu niin räväkämmät muodonmuutokset, kuin luonnollisemmatkin tyylit. Erityisesti pitkien hiusten värjäykset ovat Mariannen vahvuus.

Janina :

Janina on juuri valmistunut taitava parturi-kampaaja. Hänen erityisosaamistaan ovat parturityöt ja värit mutta toivoo pääsevänsä tekemään ihan kaikkia kampaamotöitä.

Sari:

Toisen vuoden parturi-kampaaja opiskelija Sari osaa tehdä jo hiusten leikkauksia, permanentteja, hiusten hoitoja ja jonkin verran myös värjäyksiä. Tule rohkeasti palveltavaksi, saat Sarin töistä -20% .

Aukioloajat

Palvelemme:

ma-pe 9-19

la 9-17

 

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini Kauppakeskus Willa Hyvinkää
Hämeenkatu 9
05800 HYVINKÄÄ

010 279 0875
willa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.