Parturi-kampaamo Hyvinkää

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen ja lahjakorttikauppaan (Hyvinkää)

Aukioloajat

Hyvinkää
Palvelemme
ma-pe 9 – 20
la 9 – 18

Yhteystiedot

Hyvinkää | Kauppakeskus Willa
Hämeenkatu 9
05800 HYVINKÄÄ

0102790875

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

willa@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Janina

Parturi-kampaaja, palveluvastaavan sijainen

Janina on valmistunut ammattiin kesällä 2023. Kokemukseensa nähden Janina on taitava parturi-kampaaja. Hänen erityisosaamistaan ovat parturityöt ja värit, mutta tekee mielellään ihan kaikkia kampaamotöitä.

Iina

Parturi-kampaaja

Iina suhtautuu Työhönsä intohimolla. Luonteeltaan Iina on huolellinen, sekä rauhallinen. Hänen osaamisalaansa ovat erityisesti geometriset leikkaukset, sekä kampaukset.

Hanna

Parturi-kampaaja

Hanna on kokenut parturi-kampaaja. Vahvuutena kaikki parturoinnit, hiustenvärjäykset ja mallinmuutosleikkaukset. Hanna on tarkka ja huolellinen työssään. Hän tykkää tehdä räväkämpiä ja rohkeampiakin tyylejä asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tea

Parturi-kampaaja

Tea on pitkään alalla ollut parturi-kampaaja. Hän on työssään rennon rempseä ja hänelle tärkeintä on asiakkaan viihtyvyys ja tyytyväisyys. Ammattitaitoa löytyy kaiken mittaisille ja värisille hiuksille. Erityisosaamisena Tealla on sekä parturi- että kampaamopuolen lyhyiden hiusmallien leikkaukset ja värjäykset.

Tea palvelee myös englanniksi. Also serving in English.

Tiia-Maria

Palveluvastaava (opintovapaalla)

Tiia-Maria on työskennellyt parturi-kampaajana jo useita vuosia. Hän on työssään luova ja taitaa hyvin luonnolliset, sekä räväkämmät hiustyylit. Tiia-Marian erikoisosaamiseen kuuluu tarkkuutta vaativa jenkkipystäri. Myös täydelliset muodonmuutokset onnistuvat tältä parturi-kampaajalta!

Hairlekiini Hyvinkää on kauppakeskus Willassa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Hyvinkää on lähes 47 000 asukkaan vihreä ja vireä kaupunki Pohjois-Uudellamaalla, vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä. Hyvinkäältä hurautatkin nopeasti pääkaupungin pyörteisiin, mutta vastaavasti pääkaupunkiseudun asukkaat pääsevät helposti idyllisen luonnon pariin Hyvinkäälle. Hyvinkäältä ovat hakeneet inspiraatiota myös maamme nimekkäimpiin taidemaalareihin kuuluvat Helene Schjerfbeck ja Tyko Sallinen sekä kirjailija Mika Waltari; Waltari kirjoitti Helsingin jälkeen Suomen kaupungeista eniten juuri Hyvinkäällä ja Hyvinkäästä. Kauppakeskus Willan Hairlekiinissa sinua palvelee iloinen joukko taitavia ja näppäriä hiusalan ammattilaisia. Parturi-kampaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Hairlekiinin tiimi koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, joilta hiusten leikkaus, hiusten värjäys, parturipalvelut, arki- ja juhlakampaukset sekä kaikki muutkin parturi- ja kampaamopalvelut sujuvat kuin tanssi. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista, ja kuuntelemme aina tarkasti toiveitasi antaen rohkeasti myös omia ehdotuksia. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat hiusten hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamo keskellä kauppakeskusta

Hairlekiini on helposti saavutettava parturi-kampaamo Hyvinkäällä, kauppakeskus Willan kolmannessa kerroksessa. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Luhta Brand Store ja DNA-kauppa, ja ympäriltä löytyy runsaasti lisää kiinnostavia putiikkeja. Willa sijaitsee aivan Hyvinkään ydinkeskustassa, kirjaston ja keskuspuiston kupeessa. Kauppakeskukseen on erinomaiset kulkuyhteydet ja vain muutaman minuutin kävelymatka Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemalta, joten pääset meille helposti. Kauppakeskuksen parkkihallissa on mahdollisuus pysäköidä autonsa 4h ajaksi parkkikiekolla. Sijaitsemme Citymarketin puolella, joten auto kannattaa parkkeerata sinne puolelle. Varaa aika kätevästi netissä, soittamalla tai tule kysymään heti vapaata aikaa – nähdään Hairlekiinissa!