Hämeenlinna

Hämeenlinna on idyllinen, reilun 67 000 asukkaan kaupunki Vanajaveden etelärannalla Kanta-Hämeen maakunnassa. Hairlekiinilla on kaupungissa kaksi parturi-kampaamoa; Hämeenlinnan ABC Tiiriön sekä Prisman parturi-kampaamot. Hämeenlinna on perustettu vuonna 1639, mutta kaupungin maamerkkiä ja nimen lähdettä, Hämeen linnaa, ryhdyttiin rakentamaan jo 1200–1300-luvuilla. Historian siipien havina on siis läsnä tämän pirteän ja eloisan pikkukaupungin arjessa, joka kuitenkin on täysillä kiinni nykypäivässä. Rinkelinmäen Ritari-areenalla hurrataan kaupungin omalle HPK-liigajoukkueelle, Kantolan tapahtumapuistossa estradille ovat astelleet niin AC/DC, Iron Maiden kuin Guns N’ Roseskin. Korkeakulttuurin osalta kaupunkilaiset voivat röyhistää rintaansa, sillä täältä ovat lähtöisin monet merkkihenkilöt musiikin, teatterin ja kirjallisuuden aloilta; kuuluisin lienee suomalaisten sielunmaisemaa musiikiksi muovannut, kansainvälisesti tunnetuin ja esitetyin suomalainen säveltäjä Jean Sibelius, joka syntyi Hämeenlinnassa. Vaikka Sibelius hieman mollivoittoista musiikkia suosikin, Hairlekiinissa taasen palvelu sujuu selvästi duurissa. Hoidamme hämeenlinnalaisten hiuksia aina ammattitaidolla ja iloisella palveluasenteella. Tutustu toimipisteisiimme ja varaa aika sinua lähempään parturi-kampaamo Hairlekiiniin!

Parturi-kampaamo Hämeenlinna | Tiiriö ABC

Hairlekiini Tiiriö ABC on koko perheen helposti saavutettava parturi-kampaamo Hämeenlinnan kupeessa, Helsinki-Tampere -valtatien varrella. ABC Tiiriö on viihtyisä pieni liikekeskus, josta löydät Hairlekiinin ohella myös ruokakaupan sekä ravintolan.

Hairlekiinissa sinua odottavat hymyileväiset ja hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Kuplivaa naisenergiaa pursuava tiimimme hoitaa varmalla otteella ja rautaisella ammattitaidolla niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampaukset, parturoinnit kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut.  ABC:llä pysähtyvät niin lähiseudun asukkaat kuin matkailijatkin, ja siksipä haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti.

Parturi ilman ajanvarausta

Kokonaisvaltaisten kampaamopalveluiden ohella olemme myös parturi ilman ajanvarausta, joten tien päällä paljonkin liikkuvat voivat poiketa helposti kysymään aikaa nopeaan hiusten siistimiseen. Mikäli palveluissamme on ruuhkaa niin saat tiedon odotuksen kestosta. Kun taas kaipaat uutta upeaa ilmettä ja tarvitset esimerkiksi hiusten leikkaus- ja värjäyspalveluita, voit etukäteen varata ajan kätevästi netissä. Ajanvarauspalvelussamme näet kaikki palvelumme ja voit varata ajan juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Meiltä myös laadukkaat kotihoitotuotteet

Hairlekiinissa saat aina laadukasta ja ystävällistä palvelua, ja voit olla varma siitä, että sinua neuvoo aito hiusalan ammattilainen. Monipuolisten parturi- ja kampaamopalveluiden ohella meillä on tarjota kattava, hyvälaatuisten ja tunnettujen hiustenhoitotuotteiden valikoima, josta valitsemme aina juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Opastuksellamme oikeat tuotteet löytyvät helposti eikä hutiostoksia tule. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ne kampaamokäyntisi yhteydessä. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Lilli, palveluvastaava:

Lilli on myös kokenut hiusalan ammattilainen, jonka erityisenä vahvuutena ovat erinomaiset hiustenleikkaukset.
Lilliltä saat sukkelaa ja huumorilla höystettyä asiakaspalvelua. Palvelen myös Tiiriön Prisman liikkeessä.

Tamara:

Tamara on työssään erittäin tarkka ja huolehtii siitä, että hiuksesi ovat aina viimeisen päälle huolitellut ja kauniisti laitetut. Tamaralla on hallussaan uusimmat värjäystekniikat, kuten mm. airtouch, ombre, balayage ja shatush. Hänen vahvuuksiaan ovat myös niin arki- kuin juhlakampauksetkin. Tamara palvelee sinua monen vuoden kokemuksella, myös venäjäksi.

Parisa:
Parisa on iloinen ja ystävällinen partur-kampaaja ja  asiakaspalvelija.
Hänen ammatillisia vahvuuksiaan ovat permanentit, hiustenleikkaukset sekä hiuspohjan rentouttavat hieronnat.
Parisa osaa myös taitavasti kulmien muotoilun langalla. Tervetuloa Parisan palveltavaksi!
Evelina:

EVELINA ON ÄITIYSLOMALLA.

Evelina on suuri vaalennusten ystävä! Hänellä on loistava tuotetuntemus ja löydätte varmasti juuri sinulle sopivat tuotteet. Evelina on rauhallinen ja helposti lähestyttävä; hänen käsissään pääset todellakin rentoutumaan.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Hämeenlinna ABC TIIRIÖ
Paroistentie 1
13600 HÄMEENLINNA

010 327 2088
abc.tiirio@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Hämeenlinna | Prisma

Hairlekiini Prisma on koko perheelle sopiva parturi-kampaamo Hämeenlinnan Prismassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Wartiamäentiellä. Palvelukeskuksena Prisma on erinomainen, sillä Hairlekiinin ohella kävijöitä palvelevat päivittäistavarakaupan lisäksi myös Sokos Emotion, Silmäasema, Instrumentarium, Lähitapiola ja Life. Kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa myös esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mikä parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Prisman Hairlekiinissa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin ilmankin − tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Iloisten hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Prisma pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme.

Hyvä parturi ilman ajanvarausta

Olemme myös parturi ilman ajanvarausta Hämeenlinnassa. Mikäli palveluissamme ei ole ruuhkaa, pääset hiustenleikkuuseen nopeasti, ja taitavat parturi-kampaajamme palvelevat sinua ripeästi ja tarkasti. Mikäli tarvitset laajempia väri- ja leikkauspalveluita, varaathan ajan etukäteen kätevästi netissä tai soittamalla. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Lilli, palveluvastaava:

Lilli on myös kokenut hiusalan ammattilainen, jonka erityisenä vahvuutena ovat erinomaiset hiustenleikkaukset.
Lilliltä saat sukkelaa ja huumorilla höystettyä asiakaspalvelua.

Elsa:

Elsan vahvuudet ovat kampaamopuolen leikkaukset ja luonnolliset hiustenvärjäykset sekä lasten hiustenleikkaukset. Tervetuloa Elsan palveltavaksi!

Leena:
Leena on reipas ja positiivinen asiakaspalvelija vahvalla ammattitaidolla. Tykkää tehdä erilaisia värjäyksiä ja kihara käsittelyt myös luonnistuvat Leenalta,
unohtamatta tietenkin hiusten leikkauksia. Leenalta saat monipuoliset vinkit hiusten laittoon ja hoitoon myös kotiin.
Linda:

Linda on iloinen ja rempseä, häneltä onnistuu työ kuin työ, mutta erityisesti parturi leikkaukset ja erilaiset värjäykset. Tervetuloa Lindan palveltavaksi.

Roosa:

Roosa aloittaa tammikuussa 2023.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Hämeenlinna PRISMA
Wartiamäentie 2
13130 HÄMEENLINNA

010 327 2052
prisma.tiirio@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.