Hämeenlinna

Hämeenlinna on idyllinen, reilun 67 000 asukkaan kaupunki Vanajaveden etelärannalla Kanta-Hämeen maakunnassa. Hairlekiinilla on kaupungissa kaksi parturi-kampaamoa; Hämeenlinnan ABC Tiiriön sekä Prisman parturi-kampaamot. Hämeenlinna on perustettu vuonna 1639, mutta kaupungin maamerkkiä ja nimen lähdettä, Hämeen linnaa, ryhdyttiin rakentamaan jo 1200–1300-luvuilla. Historian siipien havina on siis läsnä tämän pirteän ja eloisan pikkukaupungin arjessa, joka kuitenkin on täysillä kiinni nykypäivässä. Rinkelinmäen Ritari-areenalla hurrataan kaupungin omalle HPK-liigajoukkueelle, Kantolan tapahtumapuistossa estradille ovat astelleet niin AC/DC, Iron Maiden kuin Guns N’ Roseskin ja kaupungin oman pojan, Irwin Goodmanin muistoksi nimetyssä Goodmanin uudessa kauppakeskuksessa hämeenlinnalaiset pääsevät shoppailemaan sydämensä kyllyydestä. Korkeakulttuurin osalta kaupunkilaiset voivat röyhistää rintaansa, sillä täältä ovat lähtöisin monet merkkihenkilöt musiikin, teatterin ja kirjallisuuden aloilta; kuuluisin lienee suomalaisten sielunmaisemaa musiikiksi muovannut, kansainvälisesti tunnetuin ja esitetyin suomalainen säveltäjä Jean Sibelius, joka syntyi Hämeenlinnassa. Vaikka Sibelius hieman mollivoittoista musiikkia suosikin, Hairlekiinissa taasen palvelu sujuu selvästi duurissa. Hoidamme hämeenlinnalaisten hiuksia aina ammattitaidolla ja iloisella palveluasenteella. Tutustu toimipisteisiimme ja varaa aika sinua lähempään parturi-kampaamo Hairlekiiniin!

Parturi-kampaamo | Hämeenlinna Tiiriö ABC

Hairlekiini Tiiriö ABC on koko perheen helposti saavutettava parturi-kampaamo Hämeenlinnan kupeessa, Helsinki-Tampere -valtatien varrella. ABC Tiiriö on viihtyisä pieni liikekeskus, josta löydät Hairlekiinin ohella myös ruokakaupan, ravintolan sekä Kirjapörssi-kirjakaupan. Hairlekiinissa sinua odottavat hymyileväiset ja hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Kuplivaa naisenergiaa pursuava tiimimme hoitaa varmalla otteella ja rautaisella ammattitaidolla niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampaukset, parturoinnit kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut.  ABC:llä pysähtyvät niin lähiseudun asukkaat kuin matkailijatkin, ja siksipä haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti.

Parturi ilman ajanvarausta

Kokonaisvaltaisten kampaamopalveluiden ohella olemme myös parturi ilman ajanvarausta, joten tien päällä paljonkin liikkuvat voivat poiketa helposti nopeaan hiusten siistimiseen. Kun taas kaipaat uutta upeaa ilmettä ja tarvitset esimerkiksi hiusten leikkaus- ja värjäyspalveluita, voit etukäteen varata ajan kätevästi netissä. Ajanvarauspalvelussamme näet kaikki palvelumme ja voit varata ajan juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Meiltä myös laadukkaat kotihoitotuotteet

Hairlekiinissa saat aina laadukasta ja ystävällistä palvelua, ja voit olla varma siitä, että sinua neuvoo aito hiusalan ammattilainen. Monipuolisten parturi- ja kampaamopalveluiden ohella meillä on tarjota kattava, hyvälaatuisten ja tunnettujen hiustenhoitotuotteiden valikoima, josta valitsemme aina juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Opastuksellamme oikeat tuotteet löytyvät helposti eikä hutiostoksia tule. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ne kampaamokäyntisi yhteydessä. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Lilli, palveluesimies:

Lilli on myös kokenut hiusalan ammattilainen, jonka erityisenä vahvuutena ovat erinomaiset hiustenleikkaukset.
Lilliltä saat sukkelaa ja huumorilla höystettyä asiakaspalvelua.

Tamara:

Hymyileväinen Tamara on tarkka parturi-kampaaja, joka panostaa aina huolelliseen viimeistelyyn ja siistiin lopputulokseen.  Näppäräsorminen Tamara loistaa kampauksissa ja tarjoaa palvelua myös venäjän kielellä.

Sonja:

Iloinen ja positiivinen Sonja on työssään rauhallinen ja rento parturi-kampaaja. Sonja on suuri värien ja raidoituksien ystävä, ja toteuttaakin ne aina huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Evelina:

Evelina on rauhallinen ja helposti lähestyttävä parturi-kampaaja. Hän on erityisen taitava hiustenleikkauksissa ja suunnittelee huolella jokaisen asiakkaan tyyliin sopivan leikkauksen. Evelina tuntee kampaamotuotteet hyvin jahän mielellään suosittelee juuri sinun hiuksillesi sopivat kotihoitotuotteet.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 8-19
la 8-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Hämeenlinna ABC TIIRIÖ
Paroistentie 1
13600 HÄMEENLINNA

010 327 2088
abc.tiirio@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Hämeenlinna Prisma

Hairlekiini Prisma on koko perheelle sopiva parturi-kampaamo Hämeenlinnan Prismassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Wartiamäentiellä. Palvelukeskuksena Prisma on erinomainen, sillä Hairlekiinin ohella kävijöitä palvelevat päivittäistavarakaupan lisäksi myös Sokos Emotion, Silmäasema, Instrumentarium, Lähitapiola, Life ja Faunatar.  Kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa myös esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mikä parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Prisman Hairlekiinissa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin ilmankin − tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Iloisten hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Prisma pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme.

Hyvä parturi ilman ajanvarausta

Olemme myös parturi ilman ajanvarausta Hämeenlinnassa. Pääset hiustenleikkuuseen nopeasti, ja taitavat parturi-kampaajamme palvelevat sinua ripeästi ja tarkasti. Mikäli tarvitset laajempia väri- ja leikkauspalveluita, varaathan ajan etukäteen kätevästi netissä tai soittamalla. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Iida, palveluesimies:

Iida on rauhallinen, reipas ja asiakasta herkällä korvalla kuunteleva; saat varmasti rentouttavan hetken päivääsi. Hän on monipuolinen hiusalan taitaja ja erityisesti klassiset hiustenleikkaukset ja permanentit ovat Iidan vahvuuksia. Iidan näppärissä käsissä on myös erityistä taitoa muotoilla kulmat kauniiksi.

Janita:

Rauhallisesti palveleva Janita loistaa erityisesti kampauksissa ja veitsileikkauksissa. Janita on myös rohkeiden värien ystävä, ja hänen käsistään syntyvätkin kauniina hehkuvat ja persoonallisetkin värjäykset.

Juulia:

Iloinen Juulia on taitava parturi-kampaaja ja loistava asiakaspalvelija. Juulia on erityisen taitava hiusten leikkauksissa, ja uskaltaa olla työssään rohkea ja luova asiakkaan valmiuksien mukaan.

Nea P.:

Nea P. on aurinkoinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija ja taitava parturi-kampaaja. Nea on erityisesti raidoitusten ystävä, ja hän toteuttaakin ne ammattitaidolla. Nea on myös hyvä kampauksissa sekä lasten kanssa.

Jonna:

Jonna on taitava parturi-kampaaja, jonka erityisosaamista ovat erilaiset hiusten leikkaukset sekä raidoitukset. Jonna on myös todellinen tuoteasiantuntija; löydät varmasti juuri sinulle sopivat tuotteet hänen opastuksellaan. Jonna loihtii sinulle myös kauniit kulmat ja ripset!

Violeta:

Violeta on ystävällinen ja mukavan rento parturi-kampaaja. Hänen erityisosaamistaan ovat permanentit ja raidoitukset.
Violeta palvelee myös englannin, bulgarian, venäjän ja espanjan kielillä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Hämeenlinna PRISMA
Wartiamäentie 2
13130 HÄMEENLINNA

010 327 2052
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.