Parturi-kampaamo Hämeenlinna Prisma

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Hämeenlinna Prisma)

Aukioloajat

Hämeenlinna
Palvelemme kesällä 10.8. asti
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Hämeenlinna PRISMA
Wartiamäentie 2
13130 HÄMEENLINNA

010 327 2052

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

prisma.tiirio@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Lilli

Palveluvastaava

Lilli on myös kokenut hiusalan ammattilainen, jonka erityisenä vahvuutena ovat erinomaiset hiustenleikkaukset.
Lilliltä saat sukkelaa ja huumorilla höystettyä asiakaspalvelua. Palvelen myös Tiiriön Prisman liikkeessä.

Elsa

Parturi-kampaaja

Elsan vahvuudet ovat kampaamopuolen leikkaukset ja luonnolliset hiustenvärjäykset sekä lasten hiustenleikkaukset. Tervetuloa Elsan palveltavaksi!

Leena

Parturi-kampaaja

Leena on reipas ja positiivinen asiakaspalvelija vahvalla ammattitaidolla. Tykkää tehdä erilaisia värjäyksiä ja kihara käsittelyt myös luonnistuvat Leenalta, unohtamatta tietenkin hiusten leikkauksia. Leenalta saat monipuoliset vinkit hiusten laittoon ja hoitoon myös kotiin.

Roosa

Parturi-kampaaja

Roosa on sosiaalinen ja iloinen työntekijä, jolta onnistuu luontevasti kaikki parturi-kampaamotyöt. Erityisesti leikkaukset ovat Roosan mieleen ja ne luonnistuvatkin ripeästi ja taitavasti. Roosa palvelee hyvällä mielellä kaikki asiakkaat, vauvasta vaariin!

Parturi-kampaamo Hämeenlinna | Prisma

Hairlekiini Prisma on koko perheelle sopiva parturi-kampaamo Hämeenlinnan Prismassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Wartiamäentiellä. Palvelukeskuksena Prisma on erinomainen, sillä Hairlekiinin ohella kävijöitä palvelevat päivittäistavarakaupan lisäksi myös Sokos Emotion, Silmäasema, Instrumentarium, Lähitapiola ja Life. Kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa myös esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mikä parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Prisman Hairlekiinissa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin ilmankin − tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Iloisten hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Prisma pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme.

Hyvä parturi ilman ajanvarausta

Olemme myös parturi ilman ajanvarausta Hämeenlinnassa. Mikäli palveluissamme ei ole ruuhkaa, pääset hiustenleikkuuseen nopeasti, ja taitavat parturi-kampaajamme palvelevat sinua ripeästi ja tarkasti. Mikäli tarvitset laajempia väri- ja leikkauspalveluita, varaathan ajan etukäteen kätevästi netissä tai soittamalla. Nähdään Hairlekiinissa!

Hämeenlinna

Hämeenlinna on idyllinen, reilun 67 000 asukkaan kaupunki Vanajaveden etelärannalla Kanta-Hämeen maakunnassa. Hairlekiinilla on kaupungissa kaksi parturi-kampaamoa; Hämeenlinnan ABC Tiiriön sekä Prisman parturi-kampaamot. Hämeenlinna on perustettu vuonna 1639, mutta kaupungin maamerkkiä ja nimen lähdettä, Hämeen linnaa, ryhdyttiin rakentamaan jo 1200–1300-luvuilla. Historian siipien havina on siis läsnä tämän pirteän ja eloisan pikkukaupungin arjessa, joka kuitenkin on täysillä kiinni nykypäivässä. Rinkelinmäen Ritari-areenalla hurrataan kaupungin omalle HPK-liigajoukkueelle, Kantolan tapahtumapuistossa estradille ovat astelleet niin AC/DC, Iron Maiden kuin Guns N’ Roseskin. Korkeakulttuurin osalta kaupunkilaiset voivat röyhistää rintaansa, sillä täältä ovat lähtöisin monet merkkihenkilöt musiikin, teatterin ja kirjallisuuden aloilta; kuuluisin lienee suomalaisten sielunmaisemaa musiikiksi muovannut, kansainvälisesti tunnetuin ja esitetyin suomalainen säveltäjä Jean Sibelius, joka syntyi Hämeenlinnassa. Vaikka Sibelius hieman mollivoittoista musiikkia suosikin, Hairlekiinissa taasen palvelu sujuu selvästi duurissa. Hoidamme hämeenlinnalaisten hiuksia aina ammattitaidolla ja iloisella palveluasenteella. Tutustu toimipisteisiimme ja varaa aika sinua lähempään parturi-kampaamo Hairlekiiniin!