Parturi-kampaamo Hämeenlinna Abc Tiiriö

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Hämeenlinna ABC Tiiriö)

Aukioloajat

Hämeenlinna
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Hämeenlinna ABC
TIIRIÖ
Paroistentie 1
13600 HÄMEENLINNA

0103272088

abc.tiirio@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Lilli

Palveluvastaava

Lilli on myös kokenut hiusalan ammattilainen, jonka erityisenä vahvuutena ovat erinomaiset hiustenleikkaukset.
Lilliltä saat sukkelaa ja huumorilla höystettyä asiakaspalvelua. Palvelen myös Tiiriön Prisman liikkeessä.

Tamara

Parturi-kampaaja

Tamara on työssään erittäin tarkka ja huolehtii siitä, että hiuksesi ovat aina viimeisen päälle huolitellut ja kauniisti laitetut. Tamaralla on hallussaan uusimmat värjäystekniikat, kuten mm. airtouch, ombre, balayage ja shatush. Hänen vahvuuksiaan ovat myös niin arki- kuin juhlakampauksetkin. Tamara palvelee sinua monen vuoden kokemuksella, myös venäjäksi.

Parisa

Parturi-kampaaja

Parisa on iloinen ja ystävällinen partur-kampaaja ja  asiakaspalvelija.

Hänen ammatillisia vahvuuksiaan ovat permanentit, hiustenleikkaukset sekä hiuspohjan rentouttavat hieronnat.

Parisa osaa myös taitavasti kulmien muotoilun langalla. Tervetuloa Parisan palveltavaksi!

Evelina

Parturi-kampaaja

Evelina on suuri vaalennusten ystävä! Hänellä on loistava tuotetuntemus ja löydätte varmasti juuri sinulle sopivat tuotteet. Evelina on rauhallinen ja helposti lähestyttävä; hänen käsissään pääset todellakin rentoutumaan.

Linda

Parturi-kampaaja

Linda on iloinen ja rempseä, häneltä onnistuu työ kuin työ, mutta erityisesti parturi leikkaukset ja erilaiset värjäykset. Tervetuloa Lindan palveltavaksi.

Parturi-kampaamo Hämeenlinna | Tiiriö ABC

Hairlekiini Tiiriö ABC on koko perheen helposti saavutettava parturi-kampaamo Hämeenlinnan kupeessa, Helsinki-Tampere -valtatien varrella. ABC Tiiriö on viihtyisä pieni liikekeskus, josta löydät Hairlekiinin ohella myös ruokakaupan sekä ravintolan.

Hairlekiinissa sinua odottavat hymyileväiset ja hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Kuplivaa naisenergiaa pursuava tiimimme hoitaa varmalla otteella ja rautaisella ammattitaidolla niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampaukset, parturoinnit kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut.  ABC:llä pysähtyvät niin lähiseudun asukkaat kuin matkailijatkin, ja siksipä haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti.

Parturi ilman ajanvarausta

Kokonaisvaltaisten kampaamopalveluiden ohella olemme myös parturi ilman ajanvarausta, joten tien päällä paljonkin liikkuvat voivat poiketa helposti kysymään aikaa nopeaan hiusten siistimiseen. Mikäli palveluissamme on ruuhkaa niin saat tiedon odotuksen kestosta. Kun taas kaipaat uutta upeaa ilmettä ja tarvitset esimerkiksi hiusten leikkaus- ja värjäyspalveluita, voit etukäteen varata ajan kätevästi netissä. Ajanvarauspalvelussamme näet kaikki palvelumme ja voit varata ajan juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Meiltä myös laadukkaat kotihoitotuotteet

Hairlekiinissa saat aina laadukasta ja ystävällistä palvelua, ja voit olla varma siitä, että sinua neuvoo aito hiusalan ammattilainen. Monipuolisten parturi- ja kampaamopalveluiden ohella meillä on tarjota kattava, hyvälaatuisten ja tunnettujen hiustenhoitotuotteiden valikoima, josta valitsemme aina juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Opastuksellamme oikeat tuotteet löytyvät helposti eikä hutiostoksia tule. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ne kampaamokäyntisi yhteydessä. Nähdään Hairlekiinissa!