Parturi-kampaamo | Forssa

Hairlekiini Forssa on Prisma-keskuksessa toimiva, koko perheen parturi-kampaamo. Forssa on viehättävä pikkukaupunki, joka sijoittuu mukavasti kolmen suuren kaupungin, Helsingin, Tampereen ja Turun, muodostaman kolmion keskelle. Näin Forssan oma rauhallinen idylli säilyy, mutta suurten kaupunkien riennot ovat myös lähellä. Forssan ainutlaatuinen vanha Kehräämöalue, Wahren-keskus sekä Forssan museot pitävät huolen kulttuurinnälkäisistä, ja Viihdeuimala Vesihelmeen pääsevät vesipedot polskimaan ympäri vuoden. Kun taas tarvitset kauneus- ja hyvinvointipalveluita ja haluat päästä hyvään parturi-kampaamoon Forssassa, kannattaa suunnata Prisma-keskukseen; sieltä löydät Hairlekiinin sekä iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin ilmankin − nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiuksien asiantuntija. Neljän hengen tehotiimiltämme luonnistuvat helposti niin tarkka hiusten leikkaus, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät kampaukset, kestävät föönaukset kuin millintarkat koneajot ja parran parturoinnitkin. Parturi-kampaajamme ovat kaikki osaavia ammattilaisia, joilla on myös omia vahvuuksia esimerkiksi leikkaus- ja värjäyspalveluissa. Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia kampaamotuotteita, joista suosittelemme mielellämme mukaan juuri sinulle sopivimmat kotihoitotuotteet. Näin uudet hiuksesi säilyvät upeina mahdollisimman pitkään!

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Four Reasons, Olaplex, Cutrin Ainoa, Lumo, Lakme  ja System.

Parturiin myös ilman ajanvarausta

Pitäisikö sinun päästä kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta? Tule Forssan Hairlekiiniin! Palvelemme asiakkaitamme joustavasti myös ilman etukäteen varattua aikaa, ja voit aina piipahtaa käymään vaikka kauppareissun yhteydessä. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä, josta voit helposti selata vapaita aikoja missä ja milloin vain. Meille on helppo tulla, sillä Prisma-keskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja parkkitilaa löytyy aina runsaasti. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Forssaan!


Kampaajat

Reija, palveluvastaava:

Pitkään alalla ollut Reija on uskalias toteuttamaan luovempiakin ideoita. Työskentelyssään Reija on näppärä ja nopea, varsinkin parturitöissä.

Heini:

Heini on helposti lähestyttävä asiakaspalvelija monen vuoden kokemuksella. Heiniltä sujuu kaikki alan työt. Intohimona kuitenkin millin tarkat vaativat leikkaukset ja värit juuri asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Jenna:

Reipas ja suorapuheinen Jenna palvelee asiakkaita mutkattomasti. Ananastukat menevät Jennalta rutiinilla, ja muutkin parturityöt ovat Jennan vahvuutena.

Sandra:

Sandra on äitiyslomalla.

Sandra on reipas ja rento asiakaspalvelija. Tiimissämme alusta asti olleelta sandralta sujuu ammattimaisesti työ kuin työ.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Forssa PRISMA
Tapulikuja 6
30100 FORSSA

010 229 0273
prisma.forssa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.