Parturi-kampaamo Forssa

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Forssa)

Aukioloajat

Forssa
Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Forssa PRISMA
Tapulikuja 6
30100 FORSSA

010 229 0273

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

prisma.forssa@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Noora

Palveluvastaava

Nooralta löytyy yli 15 vuoden kokemus alalta. Erityisen lähellä sydäntä on erilaiset leikkaukset sekä raidoitus- ja värjäystyöt. Tervetuloa Nooran penkkiin!

Ellinoora

Parturi-kampaaja

ÄITIYSLOMALLA.

Ellinoora on iloinen tehopakkaus, jolta luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt. Erityisosaamista on parturileikkuut sekä raidoitus ja värityöt. Ellinoora tykkää tehdä arjen luksusta hoitopalveluilla ja rentouttavilla hiuspohjan hieronnoilla. Tervetuloa Ellinooran palveltavaksi!

Neea

Parturi-kampaaja

Iloisen ja rempseän Neean lempitöihin kuuluvat suuret värimuunnokset, leikkaukset ja kampaukset. Koulutuksien myötä asiakas saa aina ripauksen jotakin uutta ja hyvän tuotetuntemuksen ansiosta asiakkaan hiukset pysyvät hyvänä aina seuraavaan käyntiin saakka.

Tervetuloa Neean palveltavaksi!

Maria

Parturi-kampaaja

Maria on iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Hänen lempitöihin kuuluvat erityisesti vaaleiden hiusten raidoitukset, lyhyiden hiusten leikkuut sekä kampaukset. Tervetuloa Marian palveltavaksi!

Vera

Parturi-kampaaja

Vera on iloinen ja reipas, jolta luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt. Erityisosaamista on parturileikkuut ja rentouttavat hiuspohjan hieronnat. Tervetuloa Veran palveltavaksi!

Hairlekiini Forssa on Prisma-keskuksessa toimiva, koko perheen parturi-kampaamo. Forssa on viehättävä pikkukaupunki, joka sijoittuu mukavasti kolmen suuren kaupungin, Helsingin, Tampereen ja Turun, muodostaman kolmion keskelle. Näin Forssan oma rauhallinen idylli säilyy, mutta suurten kaupunkien riennot ovat myös lähellä. Forssan ainutlaatuinen vanha Kehräämöalue, Wahren-keskus sekä Forssan museot pitävät huolen kulttuurinnälkäisistä, ja Viihdeuimala Vesihelmeen pääsevät vesipedot polskimaan ympäri vuoden. Kun taas tarvitset kauneus- ja hyvinvointipalveluita ja haluat päästä hyvään parturi-kampaamoon Forssassa, kannattaa suunnata Prisma-keskukseen; sieltä löydät Hairlekiinin sekä iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin ilmankin − nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiuksien asiantuntija. Tehotiimiltämme luonnistuvat helposti niin tarkka hiusten leikkaus, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät kampaukset, kestävät föönaukset kuin millintarkat koneajot ja parran parturoinnitkin. Parturi-kampaajamme ovat kaikki osaavia ammattilaisia, joilla on myös omia vahvuuksia esimerkiksi leikkaus- ja värjäyspalveluissa. Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia kampaamotuotteita, joista suosittelemme mielellämme mukaan juuri sinulle sopivimmat kotihoitotuotteet. Näin uudet hiuksesi säilyvät upeina mahdollisimman pitkään!

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kerastase, Four Reasons, Olaplex, Metal DX, Cutrin Bio+ ja Cutrin Vieno.

Parturiin myös ilman ajanvarausta

Pitäisikö sinun päästä kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta? Tule Forssan Hairlekiiniin! Palvelemme asiakkaitamme joustavasti myös ilman etukäteen varattua aikaa, ja voit aina piipahtaa käymään vaikka kauppareissun yhteydessä. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä, josta voit helposti selata vapaita aikoja missä ja milloin vain. Meille on helppo tulla, sillä Prisma-keskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja parkkitilaa löytyy aina runsaasti. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Forssaan!