Parturi-kampaamo Espoo

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Espoo)

Hyvä asiakas, ajanvarauspalvelumme on 1.4. siirtynyt helppokäyttöiseen Booksaloniin. Aikaisemmin varatut ajat ja asiakastiedot ovat siirtyneet uuteen järjestelmään.

Aukioloajat

Espoo
Palvelemme
ma-pe 9 – 20
la 9 – 18

Yhteystiedot

Hairlekiini Entresse Espoo
Siltakatu 11
02770 ESPOO

094128404

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

entresse@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Minka

Palveluesimies

Minka on reipas ja räiskyvä parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaita ammattitaidolla myös englanniksi. Minkan vahvuuksia ovat kampaukset sekä suuretkin värimuutostyöt.

Stina

Parturi-kampaaja

Stina on yli 10 vuoden kokemuksen omaava rautainen alan ammattilainen. Hän tykkää parturi-kampaajan työssä monipuolisuudesta ja tarttuu rohkeasti monimutkaisempiin töihin. Vahvuuksiin kuuluu myös laaja tuoteosaaminen. Stina palvelee myös sujuvalla ruotsin kielellä!

Aava

Parturi-kampaaja

Aava on erittäin innostunut ammattilainen, joka tarttuu haasteisiin reippaasti ja positiivisella asenteella. Aava on iloinen ja avoin asiakaspalvelija, joka ottaa vastaan jokaisen asiakkaan innolla ja tuttavallisella otteella. Aava nauttii työn monipuolisuudesta, ja tekeekin mielellään kaikkia alan palveluita.

Milla

Parturi-kampaaja

Milla on reipas ja sosiaalinen parturi-kampaaja, joka tulee hyvin toimeen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Mielitöiksi Millalle on muodostunut erilaiset raita- ja vaalennustyöt. Hän palvelee asiakkaita myös englannin kielellä.

Terhi

Parturi-kampaaja, henkilöstö- ja aluevastaava

Terhi on pitkän kokemuksen omaava parturi-kampaaja ja estenomi (YAMK), joka työskentelee Hairlekiinissa myös henkilöstö- ja aluevastavaana. Hänen erikoisalaansa ovat raidoitukset ja luonnollisen sävykkäät hiukset sekä skarppien kauniisti kaartuvien polkkahiusten leikkaukset. Terhin saattaa muistaa myös Forumin Hairlekiinin ajoilta Helsingistä.

Hairlekiini-Espoo

Parturi-kampaamo Espoo

Espoo on Helsingin kainalossa sijaitseva, Suomen toiseksi suurin kaupunki, josta löytyy itseoikeutetusti myös Hairlekiinin parturi-kampaamo. Espoo ei jää isosiskonsa varjoon, vaan se tunnetaan jo omana itsenään; energisenä, urbaanina, mutta silti luonnonläheisenä kaupunkina. Urheilu liitetään vahvasti Espooseen, eikä suotta; ovathan täältä kotoisin sellaiset lajilegendat kuten jääkiekkoilija Jere Lehtinen, formulakuski Kimi ”Jäämies” Räikkönen sekä taitoluistelija Laura Lepistö. Myös hevosurheilu on lähellä espoolaisten sydäntä, kun he suuntaavat maankuululle Vermon raviradalle seuraamaan lämminveristen jännittävää kisailua.

Hairlekiini sijaitsee Espoon keskuksen Entresse-kauppakeskuksessa, joka on vetovoimainen ostos- ja viihtymispaikka kaikenikäisille. Kauppakeskuksen liikkeissä palvelee joukko pirteitä ja palvelualttiita ihmisiä, ja samaa linjaa noudattaa myös Hairlekiini, jonne ovat tervetulleita kaikki asiakkaat vauvasta vaariin. Meillä sinua palvelevat hyväntuuliset ja lahjakkaat parturi-kampaajamme – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut kokemuksella

Meillä työskentelee joukko iloisia hiusalan ammattilaisia, joilla on taito hyppysissään. Toteutamme sinulle unelmiesi hiukset, olivatpa ne tyyliltään neutraalit, räväkät tai jotain siltä väliltä. Hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset ja monipuoliset parturipalvelut ovat päätöitämme, mutta meiltä saat myös hiushoitoja sekä ripsien ja kulmien värjäystä. Kun etsit parturia Espoossa ilman ajanvarausta, voit myös kääntyä meidän puoleemme! Isommille töille, kuten esimerkiksi väri- ja leikkauspaketeille, suosittelemme ajan varaamista etukäteen. Sen teet nopeasti ja näppärästi nettiajanvarauksemme kautta tai soittamalla.

Laadukkaat hiustuotteet kotiin

Jotta uudet hiuksesi säilyisivät siisteinä ja kauniina mahdollisimman pitkään, tarvitset niiden hoitoon oikeanlaiset tuotteet. Olemme myös erittäin kattavan valikoiman kampaamokauppa, josta saat hankittua juuri sinun hiuksillesi täydelliset hoito- ja muotoilutuotteet.  Valinnassa sinua auttavat hiusalan ammattilaiset, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa. Tervetuloa täyden palvelun parturi-kampaamoon Espoon keskukseen!

Meille on helppo tulla!

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla jalkaisin, pyörällä tai junalla. Autoilijoidenkaan ei tarvitse tuskastua, kauppakeskuksen alta löytyy kiekolla toimiva lämmin parkkihalli, johon auton voi pysäköidä oman hemmottelutuokion ajaksi. Liikkeemme sijaitsee 2krs:ssa, johon on esteetön kulku. Tervetuloa parturi-kampaamo Entresseen!