Parturi-kampaamo Espoo

Espoo on Helsingin kainalossa sijaitseva, Suomen toiseksi suurin kaupunki, josta löytyy itseoikeutetusti myös Hairlekiinin parturi-kampaamo. Espoo ei jää isosiskonsa varjoon, vaan se tunnetaan jo omana itsenään; energisenä, urbaanina, mutta silti luonnonläheisenä kaupunkina. Urheilu liitetään vahvasti Espooseen, eikä suotta; ovathan täältä kotoisin sellaiset lajilegendat kuten jääkiekkoilija Jere Lehtinen, formulakuski Kimi ”Jäämies” Räikkönen sekä taitoluistelija Laura Lepistö. Myös hevosurheilu on lähellä espoolaisten sydäntä, kun he suuntaavat maankuululle Vermon raviradalle seuraamaan lämminveristen jännittävää kisailua.

Hairlekiini sijaitsee Espoon keskustan Entresse-kauppakeskuksessa, joka on vetovoimainen ostos- ja viihtymispaikka kaikenikäisille. Kauppakeskuksen liikkeissä palvelee joukko pirteitä ja palvelualttiita ihmisiä, ja samaa linjaa noudattaa myös Hairlekiini, jonne ovat tervetulleita kaikki asiakkaat vauvasta vaariin. Meillä sinua palvelevat hyväntuuliset ja lahjakkaat parturi-kampaajamme – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut kokemuksella

Meillä työskentelee joukko iloisia hiusalan ammattilaisia, joilla on taito hyppysissään. Toteutamme sinulle unelmiesi hiukset, olivatpa ne tyyliltään neutraalit, räväkät tai jotain siltä väliltä. Hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset ja monipuoliset parturipalvelut ovat päätöitämme, mutta meiltä saat myös hiushoitoja sekä ripsien ja kulmien värjäystä. Kun etsit parturia Espoossa ilman ajanvarausta, voit myös kääntyä meidän puoleemme! Isommille töille, kuten esimerkiksi väri- ja leikkauspaketeille, suosittelemme ajan varaamista etukäteen. Sen teet nopeasti ja näppärästi nettiajanvarauksemme kautta tai soittamalla.

Laadukkaat hiustuotteet kotiin

Jotta uudet hiuksesi säilyisivät siisteinä ja kauniina mahdollisimman pitkään, tarvitset niiden hoitoon oikenlaiset tuotteet. Olemme myös erittäin kattavan valikoiman kampaamokauppa, josta saat hankittua juuri sinun hiuksillesi täydelliset hoito- ja muotoilutuotteet.  Valinnassa sinua auttavat hiusalan ammattilaiset, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa. Tervetuloa täyden palvelun parturi-kampaamoon Espoon keskustaan!


Kampaajat

Minka, palveluesimies:

Minka on reipas ja räiskyvä parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaita ammattitaidolla myös englanniksi. Minkan vahvuuksia ovat kampaukset sekä suuretkin värimuutostyöt.

Stina:
Stina on yli 10 vuoden kokemuksen omaava rautainen alan ammattilainen. Hän tykkää parturi-kampaajan työssä monipuolisuudesta ja tarttuu rohkeasti monimutkaisempiin töihin. Vahvuuksiin kuuluu myös laaja tuoteosaaminen. Stina palvelee myös sujuvalla ruotsin kielellä!
Aava opiskelija -10%:
Aava on viimeisen vuoden opiskelija, joka tykkää haasteista ja ottaa ne reippaalla ja positiivisella asenteella vastaan. Aava tykkää kaikista kampaamopuolen palveluista, ja toivoo saavansa lisää kokemusta parturipuolen palveluista. Aava on asenteeltaan rohkea ja iloinen, sekä innokas oppija.
Nea (äitiyslomalla):

Nea on innokkaasti uutta oppiva, mutta rauhallisesti palveleva parturi-kampaaja. Häneltä luonnistuvat hienosti tarkat leikkaukset, ja hän tulee hyvin toimeen lasten kanssa.

Aukioloajat

Palvelemme:

Ma – Pe 9 – 20

La 9 – 18

 

Yhteystiedot

Hairlekiini Entresse Espoo
Siltakatu 11
02770 ESPOO

09 412 8404
entresse@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.