Parturi-kampaamo | Äänekoski

Hairlekiini Äänekoski on koko perheen hyväntuulinen parturi-kampaamo. Äänekoski on pieni mutta pirteä noin 20 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee aivan keskellä Keski-Suomea; kutsuvatpa jotkut Äänekoskea Suomen navaksi, vaikka hieman tunnetumpikin kaupunki Jyväskylä on melkein kivenheiton päässä. Napa tai ei, Äänekoski on viihtyisä ja virkeä pikkukaupunki, joka tarjoaa asukkailleen niin työtä, viihdettä kuin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiakin. Meille jokaiselle niin tärkeä itsensä hemmottelu on tietysti myös mahdollista, ja sen koet parhaiten Hairlekiinissa. Tule rentoutumaan ja hoitamaan hiuksesi kuntoon ammattitaitoisten ja aurinkoisella palveluasenteella varustettujen parturi-kampaajiemme taitaviin käsiin. Kampaamomme löydät helposti Äänekosken keskustan K-Citymarketista. Tervetuloa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Meillä sinua palvelee joukko iloisia parturi-kampaajia, jotka ovat valmiita toteuttamaan sinulle unelmiesi hiukset. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat niin lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, hehkuvat värjäykset ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset, upeat hiustenpidennykset kuin kattavat parturipalvelutkin. Olipa mielessäsi vain niskahiusten siistiminen tai sitten kokonaisvaltainen muodonmuutos, voit aina luottaa osaamiseemme. Meillä pääset parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen joko netistä tai soittamalla. Voit myös aina piipahtaa paikalle nopeaan konsultaatioon ja kysymään vapaata aikaa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Goldwell Kerasilk, Moroccanoil, KMS, Goldwell Dualsenses, Stylesign, SIM Dermasyd, Lumo, Cutrin BIO+, Vieno ja Muoto.

Parhaat hoito- ja muotoilutuotteet

Hiukset pysyvät siisteinä ja kauniina vain, jos niitä hoidetaan. Hairlekiinista löydät hiusalan parhaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pidät hiuksesi kunnossa pidempään. Suosittelemme tuotteita mielellämme ja neuvomme aina sinulle sopivimman tuotteen. Voit tulla ostoksille koska tahansa. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Miia, palveluesimies:

Kunnianhimoinen ja erittäin kokenut Miia palvelee sinua aina ammattitaidolla. Miia on hyvin taiteellinen ja loistaa etenkin hiusten leikkauksissa, permanenteissä sekä kampauksissa. Hän tekee myös hoitoja hiuspohjan erilaisiin ongelmiin ja löytää sinulle aina toimivimmat kotihoitotuotteet. Service also in English.

Maiju:

Aina ystävällinen Maiju palvelee sinua varmalla otteella. Hän on huolellinen ja tarkka parturi-kampaaja. Maijun vahvuuksia ovat kauniit värjäykset, vaalennukset sekä trendikkäät leikkaukset. Maijun penkissä viihtyvät kaikki, vauvasta vaariin!

Kadi:

Kadi luo asiakkailleen tämänpäivän raikasta tyyliä. Hänen vahvuutensa ovat erityisesti monipuoliset värjäykset. Taiteellisen ja luovan Kadin käsissä onnistuvat myös näyttävät kampaukset sekä kauniit ripsien ja kulmien värjäykset.

Rosa:

Nuorta, rohkeaa ja trendikästä työtä asiallisella otteella.

Rosa hallitsee viimeisimmät tekniikat sekä tuntee tämän päivän luovat kokonaisuudet.

Lempityöt miestenhiusten leikkaukset, muodikkaat monivärityöt sekä kampaukset.

Anneli:

Yrittäjätaustan omaava Anneli, on uusin ammattilainen tiimissämme.

Hän on varma ja ystävällinen tekijä ja loistaa etenkin hiusten leikkauksissa.

Anneli on myös pisteemme toinen permanentti expertti!

Tervetuloa palveltavaksi!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-15

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Äänekoski CITYMARKET
Työskintie 3
44100 ÄÄNEKOSKI

010 327 2048
cmaanekoski@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.