Parturi-kampaamo Äänekoski

hairlekiini äänekosken citymarketissaHairlekiini Äänekoski on koko perheen hyväntuulinen parturi-kampaamo. Äänekoski on pieni mutta pirteä noin 20 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee aivan keskellä Keski-Suomea; kutsuvatpa jotkut Äänekoskea Suomen navaksi, vaikka hieman tunnetumpikin kaupunki Jyväskylä on melkein kivenheiton päässä. Napa tai ei, Äänekoski on viihtyisä ja virkeä pikkukaupunki, joka tarjoaa asukkailleen niin työtä, viihdettä kuin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiakin. Meille jokaiselle niin tärkeä itsensä hemmottelu on tietysti myös mahdollista, ja sen koet parhaiten Hairlekiinissa. Tule rentoutumaan ja hoitamaan hiuksesi kuntoon ammattitaitoisten ja aurinkoisella palveluasenteella varustettujen parturi-kampaajiemme taitaviin käsiin. Kampaamomme löydät helposti Äänekosken keskustan K-Citymarketista. Tervetuloa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Meillä sinua palvelee joukko iloisia parturi-kampaajia, jotka ovat valmiita toteuttamaan sinulle unelmiesi hiukset. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat niin lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, hehkuvat värjäykset ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset, upeat hiustenpidennykset kuin kattavat parturipalvelutkin. Olipa mielessäsi vain niskahiusten siistiminen tai sitten kokonaisvaltainen muodonmuutos, voit aina luottaa osaamiseemme. Meillä pääset parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen joko netistä tai soittamalla. Voit myös aina piipahtaa paikalle nopeaan konsultaatioon ja kysymään vapaata aikaa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Maria Nila, Olaplex, FR Professional, No Nothing, Original ja Color Mask, Promise, Cutrin Ainoa ja Bio+ sekä miesten sarjat The Dude ja Routa.

Parhaat hoito- ja muotoilutuotteet

Hiukset pysyvät siisteinä ja kauniina vain, jos niitä hoidetaan. Hairlekiinista löydät hiusalan parhaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pidät hiuksesi kunnossa pidempään. Suosittelemme tuotteita mielellämme ja neuvomme aina sinulle sopivimman tuotteen. Voit tulla ostoksille koska tahansa. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Miia, palveluvastaava:

Super -ammattilaisemme Miia on reipas, rempseä ja huumorintajuinen asiakaspalvelija isolla A:lla joka omaa roppakaupalla osaamista ja kokemusta hiusalalta! 19 vuoden vahvalla liiketyökokemuksella Miia loistaa varmoin ottein sekä naisten, miesten, että myös lasten hiustenleikkauksissa. Speciaali-osaamista ovat erityisesti pitkien hiusten erilaiset leikkaukset ja väripalvelut, raidoitukset sekä upeat vaalennukset! Väri- ja tyylianalyysi koulutus ja kouluttajana toimiminen ovat luoneet hänen osaamiseensa vahvan pohjan juuri oikeanlaisten värjäysten ja hiusmallien löytymiseen. Miian taitavissa käsissä hiuksiisi syntyy myös napakat tai villitkin kiharat ja upeat kampaukset arkeen ja juhlaan. Ekstrana voidaan taikoa hiuksiisi pituutta ja tuuheutta laadukkaalla Simply Natural teippi- tai sinettipidennyksellä ja ripsien sekä kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saadaan uusi lookki viimeisteltyä viimeisen päälle kuntoon! Tervetuloa ammattilaisemme palveltavaksi!

Piia, opiskelija:
Piia on iloinen, puhelias ja rempseä uusi hiusalan ammattilainen!
Piian erityistaitoja ovat erilaiset värjäykset ja etenkin rohkeat ja räväkät monivärjäykset. Lisäksi Piian vahvuuksiin kuuluu hiusten leikkaukset niin naisille, miehille kuin lapsillekin sekä kiharapalvelut  peruspermiksistä rentoihin ja muodikkaisiin miesten osapermiksiin.
Tervetuloa Piian penkkiin mutkattomaan palveluun.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Äänekoski CITYMARKET
Työskintie 3
44100 ÄÄNEKOSKI

010 327 2048
cmaanekoski@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.