Parturi-kampaamo Äänekoski

hairlekiini äänekosken citymarketissaHairlekiini Äänekoski on koko perheen hyväntuulinen parturi-kampaamo. Äänekoski on pieni mutta pirteä noin 20 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee aivan keskellä Keski-Suomea; kutsuvatpa jotkut Äänekoskea Suomen navaksi, vaikka hieman tunnetumpikin kaupunki Jyväskylä on melkein kivenheiton päässä. Napa tai ei, Äänekoski on viihtyisä ja virkeä pikkukaupunki, joka tarjoaa asukkailleen niin työtä, viihdettä kuin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiakin. Meille jokaiselle niin tärkeä itsensä hemmottelu on tietysti myös mahdollista, ja sen koet parhaiten Hairlekiinissa. Tule rentoutumaan ja hoitamaan hiuksesi kuntoon ammattitaitoisten ja aurinkoisella palveluasenteella varustettujen parturi-kampaajiemme taitaviin käsiin. Kampaamomme löydät helposti Äänekosken keskustan K-Citymarketista. Tervetuloa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Meillä sinua palvelee joukko iloisia parturi-kampaajia, jotka ovat valmiita toteuttamaan sinulle unelmiesi hiukset. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat niin lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, hehkuvat värjäykset ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset, upeat hiustenpidennykset kuin kattavat parturipalvelutkin. Olipa mielessäsi vain niskahiusten siistiminen tai sitten kokonaisvaltainen muodonmuutos, voit aina luottaa osaamiseemme. Meillä pääset parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen joko netistä tai soittamalla. Voit myös aina piipahtaa paikalle nopeaan konsultaatioon ja kysymään vapaata aikaa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Goldwell Kerasilk, Moroccanoil, KMS, Goldwell Dualsenses, Stylesign, SIM Dermasyd, Lumo, Cutrin BIO+, Vieno ja Muoto.

Parhaat hoito- ja muotoilutuotteet

Hiukset pysyvät siisteinä ja kauniina vain, jos niitä hoidetaan. Hairlekiinista löydät hiusalan parhaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pidät hiuksesi kunnossa pidempään. Suosittelemme tuotteita mielellämme ja neuvomme aina sinulle sopivimman tuotteen. Voit tulla ostoksille koska tahansa. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Jasmiina, palveluvastaava:
Taitava Jasmiina toteuttaa upeat miestenhiustenleikkaukset, värjäykset sekä partapalvelut aina huolellisesti ja varmalla otteella.
Myös naistenhiusten moniväri- ja leikkauskokonaisuudet ovat hänen lempitöitä, ripsien ja kulmien huoltoa unohtamatta!
Jasmiinalla on myös erinomainen tuotetuntemus.
Tervetuloa osaaviin käsiin!
Maiju:

Aina ystävällinen Maiju palvelee sinua varmalla otteella. Hän on huolellinen ja tarkka parturi-kampaaja. Maijun vahvuuksia ovat kauniit värjäykset ja trendikkäät leikkaukset. Maijun penkissä viihtyvät kaikki, vauvasta vaariin!

Inka:
Positiivinen ja aurinkoinen Inka palvelee sinua tarkalla otteella.
Inkan lempitöitä ovat niin naisten kuin  miesten hiustenleikkaukset sekä hiusten- ja hiuspojanhoitokäsittelyt.
Olen toisen vuoden hiusalanopiskelija, joten töistäni saa -10% alennuksen.
Tervetuloa penkkiini!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Äänekoski CITYMARKET
Työskintie 3
44100 ÄÄNEKOSKI

010 327 2048
cmaanekoski@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.