Parturi-kampaamo Äänekoski

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Äänekoski)

Aukioloajat

Äänekoski
Palvelemme
ma-pe 10 – 18
la 9 – 15
su suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini – Äänekoski CITYMARKET
Työskintie 3
44100 ÄÄNEKOSKI

010 327 2048

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

cmaanekoski@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Kati

Palveluvastaava

Kati tarjoaa monipuolista palvelua iloiseen ja puheliaseen tyyliin lapsista aikuisiin. Katilta hoituu vaivattomasti kaikki parturi-kampaajan perustyöt kuten värjäykset, leikkaukset ja permanentit. Lyhyiden hiusten leikkaukset on Katin vahvuus ja erityisosaamiseen kuuluu myös  teippi-, sinetti-, mago- ja microring pidennykset. Katin palveluajat varattavissa 17.6.2024 alkaen.

Piia

Parturi-kampaaja

Piia on iloinen, puhelias ja rempseä uusi hiusalan ammattilainen!

Piian erityistaitoja ovat erilaiset värjäykset ja etenkin rohkeat ja räväkät monivärjäykset ja shokkivärit. Lisäksi hänen erityisosaamiseensa kuuluu myös erilaiset ja etenkin fiftari -tyyliset kampaukset! Piian taitavissa käsissä onnistuu myös kaikki hiusten leikkaukset niin naisille, miehille kuin lapsillekin sekä kiharapalvelut peruspermiksistä rentoihin ja muodikkaisiin miesten osapermiksiin. Tervetuloa Piian penkkiin mutkattomaan palveluun!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Meillä sinua palvelee joukko iloisia parturi-kampaajia, jotka ovat valmiita toteuttamaan sinulle unelmiesi hiukset. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat niin lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, hehkuvat värjäykset ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset, upeat hiustenpidennykset kuin kattavat parturipalvelutkin. Olipa mielessäsi vain niskahiusten siistiminen tai sitten kokonaisvaltainen muodonmuutos, voit aina luottaa osaamiseemme. Meillä pääset parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen joko netistä tai soittamalla. Voit myös aina piipahtaa paikalle nopeaan konsultaatioon ja kysymään vapaata aikaa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Goldwell Kerasilk, Moroccanoil, KMS, Goldwell Dualsenses, Stylesign, SIM Dermasyd, Lumo, Cutrin BIO+, Vieno ja Muoto.

Parhaat hoito- ja muotoilutuotteet

Hiukset pysyvät siisteinä ja kauniina vain, jos niitä hoidetaan. Hairlekiinista löydät hiusalan parhaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pidät hiuksesi kunnossa pidempään. Suosittelemme tuotteita mielellämme ja neuvomme aina sinulle sopivimman tuotteen. Voit tulla ostoksille koska tahansa. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi-kampaamo Äänekoski

Hairlekiini Äänekoski on koko perheen hyväntuulinen parturi-kampaamo. Äänekoski on pieni mutta pirteä noin 20 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee aivan keskellä Keski-Suomea; kutsuvatpa jotkut Äänekoskea Suomen navaksi, vaikka hieman tunnetumpikin kaupunki Jyväskylä on melkein kivenheiton päässä. Napa tai ei, Äänekoski on viihtyisä ja virkeä pikkukaupunki, joka tarjoaa asukkailleen niin työtä, viihdettä kuin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiakin. Meille jokaiselle niin tärkeä itsensä hemmottelu on tietysti myös mahdollista, ja sen koet parhaiten Hairlekiinissa. Tule rentoutumaan ja hoitamaan hiuksesi kuntoon ammattitaitoisten ja aurinkoisella palveluasenteella varustettujen parturi-kampaajiemme taitaviin käsiin. Kampaamomme löydät helposti Äänekosken keskustan K-Citymarketista. Tervetuloa!