Vuoden 2019 ihanuudet!

Julkaistu

Näin se vuosi alkaa olla taas lopuillaan ja kohta pääsemmekin rauhoittumaan joulun viettoon sekä ottamaan vastaan uuden vuoden ja uudet kujeet!

Sitä ennen kuitenkin palaamme täällä hiusjutuissa taaksepäin ja muistelemme vuoden 2019 ihanuuksia!

Halutessasi näet lisää upeita töitä ja luomuksia Instagram-tililtämme: @hairlekiini

Alkuvuodesta saimme nauttia ihanista vanhojen päiväkampauksista. Instagram-tilimme täyttyi tällöin toinen toistaan upeammista kampauksista ja tietenkin, sillä onhan tämä monelle nuorelle yksi lukiovuosien kohokohdista!

Nämä kuvat edustavat muutenkin kauniisti menneen vuoden kampausmuotia.

Tänä vuonna Suomessa nosti myös päätään Curly girl -vallankumous ja kiharahiuksiset asiakkaat ovat saaneet loistaa! Moni onkin etsinyt itselleen juuri niitä oikeita tuotteita ja iloksemme meillä onkin niitä teille tarjota!

Villien kiharoiden pariksi sopii myös ihanasti otsis, joita tänäkin vuonna on nähty paljon.

Tänä vuonna olemme saaneet ihastella myös toinen toistaan upeampia värikkäitä töitä. Tässä niistä muutamia.

Tietysti, mitä olisikaan vuosi ilman upeita blondeja?

Tänä vuonna vallitsevia trendejä vaaleissa hiuksissa ovat olleet babylightsit sekä loppuvuodesta yleistynyt airtouch-tekniikka.

Myös ihanat hiuskorut ovat olleet tänä vuonna hiusmuodin aallon harjalla, etenkin kuvassa näkyvät isot helmipinnit ovat olleet suosionsa huipulla ja niitä varmasti näemme vielä paljon esimerkiksi pikkujoulukautena!

Lisäksi vielä erityismainintana haluan nostaa vuoden suosikiksi tämän ihanan rohkean nuoren naisen, joka lahjoitti pitkät hiuksensa syöpälasten peruukkeihin ja juttu vilahtikin myös Iltapäivälehtien sivuilla.

Näihin tunnelmiin haluan toivottaa kaikille erittäin ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa, sekä onnellista uutta vuotta!

Elina

Lue myös nämä