Suojaa hiuksia kuumalta

Julkaistu

Lämpömuotoilulaitteiden käyttö voi vahingoittaa hiuksiasi, jos et ole varovainen. Suosittelemme GHD-rautoja, joissa on vakiolämpötila 185 astetta. Se on optimaalinen lämpötila hiusten muotoiluun.

Vaikka käyttäisit hiusten lämpösuoja-aineita,  jopa 220 asteeseen säädettävien rautojen lämpötila tuhoaa helposti hiuksesi.

Hiusten lämpösuoja-aineet ovat tärkeä tuote, jotka suojaavat niitä lämpövaurioilta. Lämpösuoja tulee lisätä hiuksiin ennen lämpömuotoilulaitteiden käyttöä. Voit käyttää joko suojasuihketta, voidetta tai muuta vastaava hiuksiin jätettävää hoitotuotetta.

Lämpösuojasuihkeet ovat yleisin tapa suojata hiuksia lämpövaurioilta. Niiden käyttö on helppoa: suihkuta sitä hiuksiin juuri ennen lämpömuotoilulaitteiden käyttöä.

Muista kuitenkin välttää liiallista lämpömuotoilulaitteiden käyttöä. Niiden liian usein toistuva käyttö liian voi johtaa hiusten katkeiluun, rispaantumiseen ja kuivumiseen. Jos olet tottunut käyttämään fööniä päivittäin tai sinulla menee tunteja viikossa, että saat suoristusraudalla piikkisuorat hiukset, niin toivon, että muistat joka kerta käyttää lämpösuojasuihketta. Sen poisjättäminen on suora menolippu vaurioituneisiin hiuksiin.