Otsatukkaa moneen tapaan

Julkaistu

Mietitkö otsatukkaa? Oletko jo suunnitellut trendikkään otsatukan leikkauttamista?

Aina se kaunis, uusi tukka ei tarkoita uutta väriä tai valtavaa pituuden lyhentäminen, vaan hämmästyttävän paljon saadaan aikaan jo hyvällä otsiksella.

Otsatukkamalleja on monia vinosta suoraan, pitkästä superlyhyeen ja kaikkeen siltä väliltä. Oikealla mallilla otsatukka voi hyvinkin olla juuri sinun juttusi korostaen parhaita puoliasi entistä paremmin. Jotkut jopa sanovat, että otsatukka istuu kaikkien kasvoille!

Otsatukkamalli, joka imartelee

Millainen otsatukka eri kasvomalleille sitten sopii? Otsatukalla voidaan vaikuttaa valtavasti kasvoihin ja ilmeeseen.

Esimerkiksi poskipäiden alapuolelle ulottuva otsatukka korostaa juurikin poskipäitä. Pitkähkö, kuin kevyt verho, silmille ulottuva otsis kaventaa ja pehmentää kovia kasvonpiirteitä. Tällaisen otsatukan voi vetää helposti myös toiselle sivulle tai molemmille puolille keskijakauksen mukaan.

Runsas otsatukka tuo puolestaan vahvuutta hiuksiin ja on mainio valinta pitkä- ja kapeakasvoiselle. Leikkauksessa voimakkaat ja selkeät linjat ovat omiaan kyseisen vaikutelman luomiseen.

Kiva lisä kampauksiin

Pitkähkö, kevyt otsatukka sopii erinomaisesti poninhäntä- ja nutturakampauksiin, samoin suuriin laineisiin. Otsis voi laskeutua huolettomasti kasvojen reunoille tai osittain silmille leikkauksesta riippuen.

Tällaisia lookeja on nähty viime aikoina punaisten mattojen tähdillä. Ota mallia vaikka Oscar-voittaja Lady Gagasta tai Kardashianien klaaniin kuuluvasta huippumalli Kendall Jenneristä!

Sopivan rento ja rikottu otsatukka on yllättävän helppo ylläpitää, kun jatkuvasta leikkaamisesta ei tarvitse huolehtia. Vastaava otsis on myös melko mutkaton kasvattaa pidemmäksi ja muokata osaksi erilaisia kampauksia.

Katso myös: Lyhyet hiukset – mikä malli sopisi sinulle (kuvat)?

Otsatukka kuosiin Hairlekiinissa

Otsatukalla voidaan alleviivata yhtä piirrettä, piilottaa toista, kiinnittää huomio tiettyyn kohtaan kasvoja ja muokata kasvojen mallia. Otsatukan pituudella ja kerroksellisuudella on mahdollista kikkailla monin tavoin riippuen siitä, mitä halutaan.

Hiusten pituus, kasvonpiirteet, silmälasien käyttö ja tietysti sinun toiveesi vaikuttavat siihen, millaista otsatukkaa lähdemme suunnittelemaan. Ammattilaisemme osaavat katsoa, millainen malli imartelee piirteitäsi parhaiten ja toteuttavat leikkauksen taitavasti.

Katso lähin Hairlekiinisi ja varaa aika esimerkiksi helpon nettiajanvarauksen kautta. Toki voit myös soittaa tai tulla piipahtamaan paikan päällä, niin voimme varata sinulle sopivan ajan. Muista kurkata myös muut palvelumme!

Lue myös nämä