Ota räväkät lyhyet hiukset haltuun!

Julkaistu

Uusi vuosi, uudet hiukset. Koronan takia kotona on tullut piiloteltua ja hiustenleikkuukin on saattanut jäädä vähemmälle. Nyt, vuonna 2021, onkin korkea aika päivittää tyyli sellaiseksi, jonka oikeasti tunnet omaksesi.

Lyhyet hiukset raikastavat ilmettä ja tuovat kasvonpiirteet paremmin esiin. Anna silmiesi, poskipäidesi ja kauniin hymysi loistaa!

Toisin kuin ehkä usein ajatellaan, myös lyhyt hiusmalli muuntautuu moneksi.

Tyyliään voi vaihtaa eri jakauksilla, muotoilemalla hiuksia suoriksi, kiharille tai tyylikkään huolettomiksi, sipaisemalla geelillä hiuksia taaksepäin sekä erilaisilla pinneillä ja huiveilla.

Räväkät lyhyet hiukset hallussa!

Hiustyylit 2021 – ysäri tekee paluunMerkkejä on ollut ilmassa, ja viimeistään nyt ysäri tekee paluun myös hiustyyleihin. Lyhyet naiselliset hiusmallit, kuten polkka ja pixie, saavat parikseen uudenlaisen takatukan sekä kerrostetummat lyhyet hiukset.

Ihana, monipuolinen polkka

Siro, sähäkkä, ryhdikäs, pirteä, naisellinen – polkkatukkaa voi kuvailla monin eri tavoin. Pidempi polkka eli long bob kehystää virtaviivaisesti tai epäsymmetrisen huolettomasti lähes kaikenlaisia kasvoja.

Lyhyempään kannattaa varmistaa oikea pituus kampaajalta: millainen linja korostaa parhaita puoliasi?

A-linjaisessa polkassa hiukset ovat takaa lyhyemmät ja edestä pidemmät. Näin niska tulee tyylikkäästi esiin, ja kasvot saavat kauniit kehykset.

Sporttinen ja helppohoitoinen look

Sporttiset lyhyet hiukset ovat helppohoitoiset ja raikkaat. Ei tarvitse pelätä ponnarin irtoamista rankassakaan urheilussa, ja lyhyt tukka on erittäin helppo pestä treenin jälkeen.

Sipaus mattavahaa tai pinni etuhiuksiin, niin treenilook on valmis!

Sivusiili, liukuvärjäys vai molemmat?

Sivusiili on säilyttänyt suosionsa useamman vuoden ajan. Symmetrinen tai epäsymmetrinen siili tuo särmää ja kontrastia ja korostaa esimerkiksi sivuprofiilia tai leukalinjaa.

Tyylillä voi myös leikitellä: kerrostaminen ja erilaiset kuvioleikkaukset tuovat näyttävän yksityiskohdan niin lyhyiden kuin pitkien hiusten sivusiiliin.

Kuvioleikkaus tuo näyttävyyttä!

Vuonna 2021 rohkeus on väreissäkin valttia, ja esimerkiksi liukuvärjäys tuo näyttävyyttä ja moniulotteisuutta lyhyisiin hiuksiin.

Metalliset, neonväriset, pastelliset ja punasävyiset värjäykset ovat trendin aallonharjalla, mutta myös luonnolliset ruskean eri sävyt mahongista vaaleaan pitävät pintansa.

Leikittele latvoilla: ihanan pastellinen tai räväkän kirkas väridippaus antaa latvoille näyttävän kontrastin.

Selvästi vaaleilla tai tummilla sävyillä tehty liukuvärjäys kehystää kasvoja ja luo runsautta hiustyyliin.

Tämä toimii: lyhyet hiukset ja silmälasit

Lyhyissä hiuksissa silmälasit erottuvat edukseen. Hiustyylin ja silmälasit voi valita toistensa mukaan: räväkämpi kampaus voi saada parikseen kauniin kaartuvat kehykset, ja huoliteltu look vastapainokseen persoonallisen erottuvat lasit.

Lyhyet hiukset ja silmälasit toimii!

Tässä vinkki huonolle hiuspäivälle: näyttävät lasit vievät takuulla huomion, joten etsi käsiisi päheimmät silmälasit tai suurimmat aurinkolasit.

Voit myös antaa hiuksillesi suosiolla luvan boheemille bed head -tyylille – sekin on jälleen muodissa.

Klassinen pixie-leikkaus with a twist

Pixie cut on helppohoitoinen ja tyylikäs kampaus, jonka pidempi malli sopii niin pyöreille kuin ovaaleille kasvoille.

Michelle Williamsin lyhyt pixie-tukka korostaa näyttelijän kauniita kasvoja ja hymykuoppia.

Mira Kasslinin pidempi, epäsymmetrinen pixie on raikas ja rento.

Rosoisempi pixie Zoe Kravitz tyyliin on kuin pixie with a twist – ja yksinkertaisesti cool.

Kaukana ovat ajat, jolloin lyhyet hiukset naisella herättivät ihmetystä. Jo Audrey Hepburnin ikoninen hiustyyli näytti mallia lumoavasta lyhyestä tukasta.

Tyyli edustaa pidempää pixietä, joka on niin ikään siro, mutta myös muotoiltavissa moneen eri tyyliin.

Millainen on uusi hiustyylisi?

Olipa toiveenasi klassinen malli, räväkkä statement-tyyli tai mitä vain siltä väliltä, Hairlekiinin ammattitaitoiset kampaajat toteuttavat omaan tyyliisi ja kasvonpiirteisiisi sopivan hiusmallin.

Autamme myös valitsemaan kätevät täsmätuotteet, joilla voit ylläpitää haluamaasi kampausta tai luoda vaihtelevia tyylejä makusi mukaan.

Katso sinua lähin toimipaikkamme ja varaa aika kätevästi netissä!

Kaikki sivuilla olevat kampaukset on tehty eri puolilla Suomea Hairlekiineissa.  Alla vielä muutama kuva inspiraation lähteeksi.

Lue myös nämä