NUORTEN HIUSTYYLIT – SKARPPINA KOULUSSA

Julkaistu

Syksy on koittanut ja koulunkäynti on taas kovassa vauhdissa. Uuden lukukauden tyyli näkyy sekä mediassa että mainoksissa. Niin se näkyy myös kampaamoissa. Voisiko ollakaan osuvampaa ajankohtaa päivittää nuorten hiustyylit?

Erona pienempien lasten hiustyyleihin, nuorten hiuksissa saa jo olla enemmän vaativuutta niiden muotoilun suhteen. Nuoret jaksavat panostaa hiuksiinsa ajallisesti enemmän ja mielellään kokeilevatkin erilaisia kampaustyylejä. Toki helppohoitoisuus ja tarvittaessa huolettomuus on oleellinen kriteeri hiusten leikkausmallille tälläkin ikäryhmällä. Suosituimmat nuorten hiusmallit ovat tällä hetkellä aikuistenkin mieleen.

Poikien hiustyylit

Poikien trendikkäät hiustyylit ovat pitkälti samoja kuin aiemmin esittelemämme miesten hiustyylit. Varsinkin pojat ovat innostuneet ysärin keskijakauksesta ja kiharoista. Eikä ihme, sillä kummassakin tyylissä on juuri sellaista sopivan nuorta ja raikasta henkeä.

Hiustyylit tytöille

Tyttöjen hiuksissa näkyvät nyt erityisesti erilaiset värjäystekniikat. Ysäri on inspiraationa täälläkin ja esimerkiksi vaaleaksi edestä värjätyt hiukset ovat nyt Se juttu. Värien kanssa uskalletaan leikitellä ja luonnollisten sävyjen rinnalla ovat rohkeat ja kirkkaat sävyvalinnat. Värejä myös yhdistellään toisiinsa ennakkoluulottomasti. Hiusten värjäystä ei kuitenkaan hiusvärien valmistajien puolesta suositella alle 16-vuotiaille.

Mallit ovat samaa henkeä kuin pojilla. Takatukat, kiharat ja keskijakaus toimivat mainiosti tytöilläkin. Verhomainen, pidempi otsatukka houkuttelee nyt myös niin nuorempia kuin vähän vanhempia. Se sopiikin kauniisti monen kasvoja kehystämään.

Helppohoitoiset hiukset kouluaamuihin

Oli hiusmalli nuorilla mikä tahansa, yksi asia on varma. Vaikka nuoret ovat valmiita käyttämään aikaa hiustensa laittoon, ei moni kouluaamuisin ole valmis taistelemaan kurittomien suortuvien kanssa. Tästä syystä on tärkeää, että hiusten leikkausmalli on riittävän helppohoitoinen. Samalla se kuitenkin saisi olla eri kampaustyyleihin mukautuva.

Parturi-kampaajille on hyvä kertoa omista toiveistaan ja tavoistaan laittaa hiuksiaan. Näin leikkaus voidaan tehdä niiden kannalta arjessa toimivaksi. Varaa aika vaikka heti lähimpään Hairlekiinin parturi-kampaamoon.

Lue myös nämä