Naamiovinkit kuuteen eri hiushuoleen!

Julkaistu

Pilvettömän taivaan kesäaurinko suikkasi ihon päivettyneeksi, tyynnytti mielen levänneeksi, maalasi hiuksiin raitoja – ja kuivia kaksihaaraisia..?!

Kesä jättää jälkeensä paljon myönteisiä kauneusvaikutuksia, mutta hellepäivien varjopuolet näkyvät syksyn alkaessa hiusten kunnossa: rispaantunutta latvaa, kadonnutta kiiltoa ja kuivaa kiehkuraa.Syksyn myötä kaivetaan kynttilät ja viltit esille sekä kääriydytään teekupposen kera kotoilemaan. Tunnelmalliset koti-illat ovat parasta aikaa hiustenhoidolle. Ja vaikka aikaa ei olisikaan, nykynaamiot eivät sitä nopeiden vaikutusaikojensa puolesta tarvitsekaan.

Goldwell Dualsenses 60sec treatment -naamiot ovat ensisiassa nopeita käyttää. Kätevä minuutin vaikutusaika hujahtaa pikaisesti ja tuon ajan voi hyödyntää suihkussa vaikkapa kasvojen pesuun tai vartalon saippuointiin.

Seuraavaksi naamiovinkit jokaiseen hiuspulmaan, jonka kesä on ikinä keksinyt hiuksiin jättää. Bongaatko oman hiushuolesi?

Naamiovinkit kuuteen eri hiushuoleen kesän jälkeen:

Hauraat, kuivat ja elottomat hiukset: SUN REFLECTS

Katkeilevat, haaroittuneet ja vaurioituneet hiukset: RICH REPAIR

Kiillottomat ja värinsä menettäneet hiukset: COLOR

Kiillottomat, värinsä menettäneet ja kuivat hiukset: COLOR EXTRA RICH

Pörröiset, karheat ja vaikeasti hallittavat hiukset: JUST SMOOTH

Vaalennetut, kellastuneet ja vaurioituneet hiukset: BLONDES & HIGHLIGHTS

Jokaisen Goldwell Dualsenses -hiusnaamioiden koostumus on samaan aikaan täyteläinen ja keveä. Minuutin vaikutusajalla huomaa tuotteen todella imeytyvän hiukseen. Naamiomassa ei siis jää ainoastaan hiuksen pinnalle keinotekoisen tuntuisena, vain vaikuttaa syvempiin kerroksiin vahvistaen hiusta.

GW-naamiot huolehtivat syvävaikutteisuuden lisäksi hiuksen pinnan kauniin kiiltäväksi ja helposti harjatuvaksi, mikä on saanut minut täysin koukkuun näihin ihanuuksiin.

Keäsaikaan hellin hiuksiani Sun Reflects -naamiolla (- hyvä kaveri etelän reissullekin!), syksyllä luotan Rich Repair:in vahvistavaan vaikutukseen, talvipakkasten koittaessa siirryn sileän sähköttömiin hiuksiin Just Smooth:in avulla ja keväisen uuden vaalennukseni suojaan Blondes & Highlights -sarjan naamiolla.

Tällä reseptillä en muuten koe huonoa hiuspäivää  yhtenäkään vuodenaikana!

– Eveliina

Lue myös nämä