MIES, HOIDATKO HIUKSIASI? MITÄ SINUN TARVITSEE TIETÄÄ HIUKSISTASI!

Julkaistu

Pitämällä huolta hiuksista ja parrasta, tyyli näyttää huolitellulta ja suunnitellulta vaivattomasti. Tyylikäs ulkonäkö syntyy hiusten pesusta itselle sopivilla tuotteilla, (ainakin) yhdestä luottomuotoilutuotteesta ja säännöllisestä parturikäynnistä. Piipahda Hairlekiinissa ja tyyli rokkaa jälleen!

Onko tyylisi siisti ja tyylikäs vai kevyt ja sopivasti kuriton? Pienellä arkisella panostuksella kohennat kuontalon uuteen eloon. Hiusten hyvinvointi piilee pesutyylissä.

Marketin 2 in 1 on houkuttelevan nopea vaihtoehto, mutta voi helposti kuivattaa hiuksia ja tehdä niistä karheat. Oikealla hiustyypillesi sopivalla shampoolla saat hiuksiisi eloa ja kiiltoa. Lyhyet hiukset ovat näin helpommin muotoiltavissa ja pitkät hiukset näyttävät siistimmiltä. Huomaa kosteuttavien tuotteiden kanssa kuitenkin, ettet käyttäisi niitä päivittäin, se voi altistaa hiusten nopeammalle rasvoittumiselle.

Jos sinulla on pitkät hiukset, kokeile hoitoainetta. Se ravitsee ja vahvistaa hiusta. Kokeile huuhdella hiukset viileällä vedellä, se sulkee hiussuomut ja antaa kiiltoa eikä kuivata tukkaa, kuten kuumalla vedellä pesu.

Pätevää parturointia Hairlekiinista

Säännöllisesti tehty hiustenleikkaus antaa huolitellun ilmeen helposti ja huolettomasti. Ammattitaidolla tehty parturointi antaa vahvat raamit kasvoille ja ulkoasu näyttää skarpilta aamusta iltaan.

Viime artikkelissa mainitsimmekin, että lyhyet hiukset kannattaa leikkauttaa 4–6 viikon välein. Joskus parturointi tai vaikka vain niskahiusten tai korvan taustan rajat voidaan siistiä kahden viikon välein.

Vinkki! Keskustele parturisi kanssa vakiokäynnistä parturituolissa sinulle ja hiustesi kasvuun optimoidulla käyntivälillä, esimerkiksi vakioaika aina neljän viikon välein!

Hiusten leikkauksen yhteyteen on aina valittavissa lisäpalveluna parranmuotoilu. Partatyylejä löytyy yhtä monta kuin on miehiäkin. On tyylisi sitten lyhyt sänki tai runsaampi metsurityyli, ammattitaitoinen henkilökuntamme muotoilee parran toiveidesi mukaan, kasvojesi piirteitä mukaillen.

Miesten hiustenhoitotuotteet

Hairlekiinin huippulaadukas tuotevalikoima kattaa myös miesten hiusten ja parran hoitoon sopivat tuotteet. Pääosin kampaamotuotteemme ovat kaikille sopivia, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sinun hiustyypillesi sopivan tuotesarjan, on kyseessä sitten kuiva tai rasvoittuva hiuspohja.

Valikoimassamme on shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi runsaasti erilaisia geelejä, vahoja, suihkeita sekä muita muotoilutuotteita, joiden avulla teet helposti komean ja viimeistellyn lookin hiuksillesi.

Hiustenlähtö ja harmaantuminen – mikä avuksi?

Myös esimerkiksi hiusten lähtöön tai ohentumiseen kannattaa reagoida heti ensimmäisten oireiden ilmestyttyä, jolloin voimme auttaa sopivien tuotteiden valinnassa. Kampaamotason tuotevalikoimasta löytyy erilaiset seerumit, shampoot ja hoitoaineet, jotka auttavat ehkäisemään hiustenlähtöä. Tuotteet ravitsevat hiuksia ja hiuspohjaa. Huomioimme hiusten lähtöongelman myös hiustenpesun yhteydessä.

Jos hiustenlähtö huolestuttaa, ota asia rohkeasti puheeksi parturi-kampaajasi kanssa. On hyvä muistaa, että hiuksia irtoaa päivässä noin 50–150 kappaletta. Hiustenlähtö voi olla myös väliaikaista, esimerkiksi stressin aiheuttama fyysinen oire.

Jos hiusten harmaantuminen vaivaa, hiusten sävytys ryhdittää harmaita hiuksia ja kohentaa lookin luonnollisen eloisaksi. Tai ota harmaantuminen osaksi persoonallisuuttasi, autamme valitsemaan harmaantuvalle hiukselle sopivat tuotteet.

Huolehtimalla sekä henkisestä että fyysisestä kunnosta, kehosi kiittää aina jalkapohjista päälaelle asti!

Katso lähin Hairlekiinisi tästä >>

Lue myös nämä