KULMAT KUNTOON – RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS

Julkaistu

Kesä on täällä uintireissuineen, lomamatkoineen, valmistujaisineen ja aamuun asti venyvine illanviettoineen. Kulmien ja ripsien värjäys ja muut käsittelyt pelastavat monet kesän tapahtumat, kun ripset ja kulmat näyttävät hyvältä aamusta iltaan, yöhön ja taas seuraavaan aamuun.

Kulmien värjäys ja muotoilu pelastaa arjen

Kun haluat helpottaa kesän meikkausrutiineja, on kulmien värjäys ja muotoilu yksi parhaista keinoista. Kulmien kestoväri tosin palvelee ympäri vuoden, kun kasvot ja kulmakarvat näyttävät heti skarpimmilta jo sängystä tai uima-altaasta noustessa.

Kulmaväri vai kulmakarvojen vaalennus?

Usein pohjoismaisen vaaleat kulmakarvat kaipaavat väriä erottuakseen, ja suosituin sekä riskittömin tekniikka on kulmien kestovärjäys. Kulmien tummentamisen rinnalla muodissa on myös catwalkeilta tuttu, trendikäs kulmakarvojen vaalennus, missä kulmakarvaväri korvataan kulmakarvojen vaalennusaineella.

Kulmien kestovärjäys ammattilaisen tekemänä

Kulmien muotoilu ja värjäys on toimenpide, jonka voi tehdä myös itse kotona, mutta moni kuitenkin luottaa hyvästä syystä ammattilaiseen. Ripsien ja kulmien kestovärjäys ei nimittäin ihan hetkessä kulu pois, vaan se lähtee pikkuhiljaa auringon vaalentamana sekä ripsien ja kulmien luonnollisen uusiutumisen myötä. Ammattilaisen tekemä kulmien kestovärjäys on huolellisesti tehty, ja kulmaväri valitaan ihosi ja hiustesi sävyyn sopivaksi.

Ripsien värjäys saa silmät tuikkimaan

Kulmien värjäyksen ja muotoilun lisäksi tehdään samalla usein ripsien värjäys. Riippuen omasta silmien väristä ja ihon sävystä, voidaan ripsien kestovärjäys toteuttaa joko erittäin tummana, tai vaaleammalla väriaineella.

Ripsien kestovärjäys tuo syvyyttä katseeseen ja sinun ei tarvitse huolehtia ripsivärin laittamisesta – korkeintaan taivutat ripsiä hieman, ja olet valmis liikenteeseen.

Ripset ja kulmat kuntoon Hairlekiinissa

Hairlekiinissa hoidat kätevästi ripset ja kulmat kesäkuntoon. Palveluvalikoimastamme löytyy niin kulmien värjäys ja muotoilu, ripsien värjäys, kuin ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu, jotka voit tilata erikseen tai kampaajakäyntisi yhteyteen.

Varaa aika, niin laitetaan ripset ja kulmat kuntoon!

Lue myös nämä