Kaiken takana kampaamokosmetiikka

Julkaistu

Paras ystävä ymmärtää kiireisiä maanantai-aamuja. Se silottaa unesta pörrööntyneet kiharat ja tuuheuttaa tyynyä vasten litistyneen tyven tuhlaamatta kalliitta aamun minuutteja. Paras ystävä lohduttaa ja rakennevahvistaa. Paras ystävä on mukana tukemassa tärkeinä päivinä, loistaa kiiltävänä juhlassa mukana viemättä huomiota itselleen. Paras ystävä tekee parhaansa hiustesi vuoksi, vaikka shampoopesun ajan ei tulisi häntä kertaakaan niin ajatelleeksi.

”Parhaimmillaan se suo rauhoittavia hemmotteluhetkiä”

Hiuskosmetiikka on tarkoitettu meitä varten. Se helpottaa arkea ja edesauttaa tärkeän juhlapäivän onnistumista. Hiuskosmetiikka huolehtii hygieniasta, hyvinvoinnista ja ulkonäöstä. Verraton ystävä toisin sanoen! Hiuskosmetiikan tarkoitus on pelkästään antaa. Ei viedä aikaa, aiheuttaa vaivaa tai koetella kärsivällisyyttä. Parhammillaan se suo rauhoittavia hemmotteluhetkiä – vai mitä mieltä olet ajatuksesta ihanalta tuoksuvasta hiusnaamiosta, lämpimästä pyyheturbaanista, kylpyhuoneeseen sytytetystä kynttilästä ja seuraavana päivänä pehmeiltä tuntuvista ja ihanalta tuoksuvista hiuksista?

Hiuskosmetiikka on paitsi käytännöllistä, myös kokemuksellista. Kampaamotuotteissa käytännön toimivuus on kehitetty huippuunsa, samoin kokemuksellisuus on purkki purkilta aidompaa ja elämyksellisempää. Kotikylpyhuoneessa nököttävän purkin takana on paljon eri alojen asiantuntijoita, jotka ovat tehneet lukuisia työpäiviä (ja kenties valvottuja öitäkin) toimivan tuotteen eteen. Suunnittelijoiden, kemistien ja brändiarkkitehtien jälkeen loppuviimeksi parturi-kampaaja huolehtii siitä, että oikea tuote pääsee auttamaan sitä tarvitsevan hiuksia.

”Päiviä energisoi kiiltävä kiharapilvi”

Hiuskosmetiikka, ja kampaamokosmetiikka on tehty auttamisen halusta, ongelmien ratkojaksi sekä erilaisten päivien, arjen ja juhlan helpottajaksi. Kampaamotuotteiden päätehtävä on saada hiuksesi voimaan hyvin, auttaa sinua muotoilemaan ne haluamallasi tavalla sekä rohkaista sinua ja hiuksiasi näyttämään parhaat puolesi joka päivä. Hiukset ovat pääasia – vaikka elämässä on toki suurempiakin päänvaivoja ratkottavana, mutta tukka hyvin, kaikki hyvin -sanomaan uskoen moni asia on kevyempi kohdata, kun päiviä energisoi kiiltävä kiharapilvi tai napakaksi geelattu voimalook.

Tervetuloa jakamaan rakkautta ja intohimoja hiuskosmetiikkaa kohtaan Hairlekiinin blogissa!

Huolettomia hiuspäiviä toivottaen,

Eveliina

Lue myös nämä