Joulun 2022 parhaat lahjaideat ja hiustuotteet

Julkaistu

Joulusesonki on täällä! On aika korkata glögikausi, antaa piparintuoksun vallata keittiö ja tunnelmoida joulun saapumista pimeän vuodenajan keskelle. Mielessä alkavat myös pyöriä lahjaideat – mitä hankkia läheisille tänä vuonna?

Käytännöllinen lahja on aina hyvä idea – ja sitä ovat kaikki ihanat hiustuotteet, joiden laajasta valikoimasta takuulla löytyy jokaiselle jotakin, olipa lahjansaaja nuori tai vanha, mies tai nainen. Aina voit myös hankkia lahjakortin, jolla voi valita juuri ne hiustuotteet, jotka haluaa ja tarvitsee.

Varmaa on, että vähennät joulustressiä roimasti, kun hankit joululahjat jo hyvissä ajoin. Tässä artikkelissa tarjoamme hieman inspiraatiota lahjaideointiin – ja olemme valmiit auttamaan sinua joululahjojen valinnassa myymälöissämme kautta maan.

Lahjaideat miehelle – laadukkaat hiustuotteet arkeen

Myös miesten hiukset kaipaavat laadukkaita hiustenhoitotuotteita – vaikka he eivät sitä itse aina myöntäisi. Talvi voi kuivattaa hiuspohjaa, ja silloin kosteuttavat shampoot tai hilseshampoot ovat erinomaisia lahjaideoita miehelle pukinkonttiin. Ja jotta hiukset pysyvät tyylikkäästi muodossaan eivätkä seilaa sähköisenä joka suuntaan, kannattaa valita muotoilutuote kuten kevyt vaha, joka pitää hiukset ryhdissä.

Hairlekiinin liikkeissä on monia eri tuotesarjoja, jotka sopivat lahjaksi miehille. Tule paikan päälle kysymään, niin valitaan yhdessä miehelle sopivat hiustuotteet!

Hiustuotteet naisille – toivotut ja hyödylliset lahjaideat pukinkonttiin

Joululahja naiselle haussa? Kun lahjana ovat hiustuotteet, tiedät ainakin että hankit jotain, joka varmasti tulee käyttöön. Hiustuotteet ovat myös ihanan ylellinen lahja – myymälöistämme löytyy paljon kauniita lahjapakkauksia, joista valita mieluisin. Voit myös koostaa itse paketin valikoimastamme, josta löytyy niin shampoita kuin hoitoaineita, hiusnaamioita, hoitosuihkeita sekä muotoilutuotteita kaikille eri hiustyypeille.

Tuoksulla vai ilman? Yhä useammasta hiustuotesarjasta löytyy myös tuoksuton vaihtoehto, jos lahjansaaja ei välitä parfymoiduista hiustenhoitotuotteista. Allergisille on myös paljon hyviä hiustuotevaihtoehtoja. Tuoksuista pitäville toki on luonnollisesti laaja valikoima tuotteita, ja herkullisen väriset pakkaukset viimeistelevät kauniin joululahjan.

Mitä lahjaksi teinille? Laadukkaat hiustuotteet ovat toimiva lahjaidea

Hiustuotteet ovat oiva lahja myös nuorisolle! Murrosiässä olevan teinin hiukset kaipaavat laadukasta, rasvoittuvien hiusten shampoota – toisilla taas kuivan hiuspohjan shampoo voi tulla tarpeeseen. Hiustenlaitto on tärkeä osa teinien aamurutiinia, sen huomaa kylpyhuoneessa käytetystä ajasta aamuisin. Siksi myös laadukkaat muotoilutuotteet ovat varmasti mieleen ja tulevat tarpeeseen ja käyttöön.

Omassa kodissasi asuvan teinin hiustyypin varmaan tunnetkin, mutta jos hankit hiustuotteita joululahjaksi esimerkiksi sisarusten lapsille tai lapsenlapsille, on lahjansaajan hiustuotemaku hyvä varmistaa etukäteen vaikka vanhemmilta.

Lahjakortti kuusen alle – varma valinta joululahjaksi

Jos et ole aivan varma lahjansaajan hiustuotemieltymyksistä, tai haluat muuten vain antaa hänen valita itse itselleen mieluisimmat tuotteet, voit aina hankkia lahjakortin Hairlekiiniin!

Lahjakortin voi käyttää niin parturi-kampaamopalveluihin kuin hiustuotteisiin – joka laajentaa lahjan käyttömahdollisuuksia mukavalla tavalla. Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden sen ostopäivästä, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla.

Tule Hairlekiiniin löytämään joulun parhaat lahjaideat!

Joulun hyödyllisimmät ja kauneimmat lahjaideat löytyvät Hairlekiinista. Liikkeitämme on ympäri Suomea, joten todennäköisesti lähelläsi on Hairlekiini, jonne poiketa lahjaostoksille. Löydä lähin myymälämme ja piipahda käymään, niin valitaan yhdessä parhaat hiustuotteet pukinkonttiin!

Tunnelmallista joulunaikaa ja mainioita lahjaideoita pukinkonttiin toivottaa Hairlekiinin väki!

Lue myös nämä