Hiustrendit kesälle 2024: Päivitä tyylisi näillä inspiroivilla uutuuksilla

Julkaistu

Kesä 2024 tuo mukanaan joukon kiehtovia hiustrendejä, jotka ovat täydellisiä niin rohkeiden tyylien ystäville kuin luonnollisempaa ilmettä suosiville. Tutustu uusimpiin trendeihin ja löydä omalle tyylillesi sopivat päivitykset!

Viileänsävyiset brunetet

Viileät ruskean sävyt, joissa on violetti-hopeisia vivahteita, ovat nyt pinnalla. Nämä sävyt antavat hiuksille jäisen, metallisen hehkun, joka tuo esiin elegantin ja hienostuneen tyylin. Viileänsävyinen brunette on täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua hillityllä mutta näyttävällä tavalla.

Bronde: Blondin ja bruneten yhdistelmä

”Bronde” on yhdistelmä blondea ja brunettea, joka tarjoaa luonnollisen ja huoltovapaan ilmeen. Tämä sävy saavutetaan käyttämällä sekä vaaleita että tummia raitoja, mikä tekee hiuksista moniulotteiset ja luonnollisen näköiset. Bronde sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat lisätä hiuksiinsa syvyyttä ja elävyyttä ilman suurta ylläpitoa.

Räikeät punaiset

Räikeät punaiset sävyt, joissa on sinisiä vivahteita, ovat rohkeita ja dramaattisia. Tämä trendi korostaa voimakasta ja strukturoitua ilmettä, joka erottuu varmasti joukosta. Jos haluat kokeilla jotain uutta ja näyttävää, räikeä punainen voi olla täydellinen valinta.

Texas-tyyliset blowoutit

Volyymikkaat, pitkät hiukset, jotka on föönattu näyttävästi, ovat tehneet paluun. Texas-tyyliset blowoutit yhdistävät suuren koon ja kimmoisuuden, ja ne sopivat erityisesti niille, jotka rakastavat näyttäviä kampauksia. Tämä tyyli tuo esiin hiustesi parhaat puolet ja antaa itsevarman ilmeen.

Chunky highlights

Paksut raidat, erityisesti tummilla pohjasävyillä, tekevät paluun. Tämä tyyli tuo esiin kontrastit ja antaa hiuksille rohkean ja erottuvan ilmeen. Chunky highlights ovat täydelliset niille, jotka haluavat lisätä hiuksiinsa dramaattista ulottuvuutta ja uutta eloa.

Mini bob

Lyhyemmät kampaukset, kuten mini bob, jotka ulottuvat poskipäihin tai leukaan, ovat suosittuja. Tämä monipuolinen tyyli voi olla joko pehmeä ja aaltoileva tai sileä ja suora, mikä tekee siitä sopivan erilaisiin tilanteisiin ja tyyleihin. Mini bob on helppohoitoinen ja moderni valinta, joka korostaa kasvonpiirteitä.

XXL-pituudet

Pitkät hiukset ja pidennykset ovat jälleen suosittuja. Räätälöidyt pidennykset, jotka sopivat täydellisesti asiakkaan hiustekstuuriin, korostavat yksilöllisyyttä ja ylellisyyttä. XXL-pituudet antavat mahdollisuuden luoda upeita ja monipuolisia kampauksia, jotka vangitsevat katseen.

Yhteenveto

Nämä trendit tarjoavat runsaasti inspiraatiota kesälle 2024. Olipa tyylisi rohkea ja dramaattinen tai luonnollinen ja huoltovapaa, löydät varmasti jotain uutta kokeiltavaa. 

Tutustu näihin trendeihin ja löydä oma suosikkisi – Hairlekiini auttaa sinua toteuttamaan uuden ilmeesi ammattilaisen ottein. Tutustu kampaamoidemme henkilökuntaan ja heidän erityisosaamisiinsa. Varaa aikasi jo tänään!