HIUSTEN LEIKKAUS KOTONA – VAI VARAISINKO SITTENKIN KAMPAAJAN?

Julkaistu

Etuhiukset ovat taas silmillä, haluaisit nopeaa muutosta kutreihin tai tekisi vain mieli kokeilla sitä poninhäntäleikkausta. Ymmärrämme kyllä. Toisinaan hiuksiin liittyvät mieliteot saattavat tulla aivan yllättäen. Erityisesti silloin hiusten leikkaus kotona alkaa houkutella.

Internet on pullollaan ohjeita, joissa neuvotaan parhaita tekniikoita niin lyhyiden kuin pitkien hiusten leikkaukseen. Osa näistä varsin kekseliäitä. Joukossa on luonnollisesti niin toimivia kuin niitä vähemmän toimivia leikkaustapoja.

Jotta hiusmallisi on käytännöllinen ja hyvin toimiva

Hiusalan toimijana me luonnollisesti suosittelemme ensisijaisesti sinulle parturi- ja kampaamokäyntiä. Tällöin voit varmistua siitä, että ammattilainen leikkaa hiuksesi sellaiseen muotoon, mikä sopii hiustesi laatuun ja huomioi niiden taipuisuuden ja mahdolliset pyörteet.

Kampaajasi myös osaa vertailla realistisin silmin, miten esimerkiksi hiustesi paksuus vastaa mallikuvaa, jonka näytät hänelle. Jotta hiuksesi pääsevät oikeuksiinsa, on tärkeää, että ne leikataan juuri sinun hiuksillesi sopivalla tavalla. Miksi? Jotta hiuksesi ovat leikkauksen jälkeenkin helppohoitoiset ja pysyvät hyvin toivomassasi mallissa.

Kampaajan tavoitteena on myös hyvällä leikkauksella mahdollistaa sinulle pidempi leikkausväli, sillä jo hiuksia leikatessa hän pystyy vaikuttamaan tähän.

Jos päätät leikata hiuksesi itse kotona, pidä huoli ainakin siitä, että sinulla on käytössäsi hyvät työvälineet. Muista kuitenkin, että mikäli kotona tehty leikkaus epäonnistuu, sen korjaaminen parturi-kampaajalla voi tulla työläämmäksi kuin tavallinen leikkaus.

Hyvä olo hiusten kanssa

Siinä missä toiset haluavat hiusten näyttävän juuri omanlaisiltaan ja epäröivät isompien muutosten tekemistä, saattavat toiset tehdä rohkeita päätöksiä ja todeta hiusten kyllä kasvavan takaisin aikanaan. Oli oma näkemyksesi mikä tahansa, tärkeintä on, että sinulla on hyvä olla hiustesi kanssa. Me olemme mielellämme apunasi toteuttamassa juuri sinun hiuksillesi ja tyyliisi sopivaa leikkausta – varaa aika lähimpään parturi-kampaamoosi.

Lue myös nämä