Hääkampaus & juhlakampaus – hiustrendit 2023

Julkaistu

Tulevan kesän häät, rippijuhlat ja muut kesän juhlat tuovat mietintään tämän kesän jännittävät kampaustrendit. Tässä artikkelissa käymme läpi niin juhlakampaukset ja hääkampaukset kuin kesän 2023 hiustrendit, jotka heijastuvat myös kampausmuotiin.  

Vuoden 2023 hiustrendit näkyvät kampauksissa 

Tämän vuoden hiustrendejä voisi parhaiten kuvata sanoilla leikkisä ja rohkea. Hiusmallit yhdistelevät lyhyttä ja pitkää, ja myös monenpituiset polkkatukat, pixie-tukat sekä kiharat ovat muodissa. Trendi on selvästi rennompi, ja hiusten annetaan olla aiempaa vallattomampia – jokaista hiussuortuvaa ei tarvitse kammata ojennukseen.  

Kylmänvaaleiden värien aika on ainakin hetkeksi takanapäin. Vuoden 2023 trendikkäimmät hiusvärit ovat lämpimiä, myös punertavaan taittavia sävyjä. Rento ja vallaton fiilis näkyvät myös tämän vuoden juhlakampauksissa ja hääkampauksissa raikkaalla tavalla! 

Hääkampaukset sidotaan nyt takaraivolle 

Hääkampaus hiukset auki vai ehkä rento nuttura? Polkkatukka, pitkät, kiharat vai lyhyet hiukset? Näyttäviä ja persoonallisia hääkampauksia saa kaikkiin hiuspituuksiin, ja kampausta voi täydentää kukilla tai muilla koristeilla. Kesän 2023 hääkampaustrendit näyttävät tältä:  

  • Kampauksen painopiste nousee niskasta takaraivolle: klassinen niskanuttura ja niskaan sidotut hiukset tekevät tilaa trendille, missä hiukset sidotaan vallattomammin ja rohkeammin ylemmäs. 
  • Hääkampaus voi olla myös poninhäntä: jos ajattelit, että poninhäntä ei ole tarpeeksi juhlava hääkampaus, näin ei ole enää. Taitava kampaaja loihtii rennon mutta juhlavan poninhäntäkampauksen esimerkiksi kihartamalla osan hiuksia. 
  • Rento nuttura on trendikäs hääkampaus: ja tämä nuttura sijaitsee siis tänä kesänä ylempänä takaraivolla. Nutturasta voi myös jättää harkitusti hiussuortuvia rennosti roikkumaan. 
  • Pitkät hiukset ovat ennemmin kiinni tai osittain kiinni, kuin auki. Kaikenlaiset poninhännät, nutturat ja banaaninutturat ovat innostaneet sitomaan pitkätkin hiukset kiinni ainakin osittain, sen sijaan että ne olisivat täysin auki. 
  • Hääkampauksen koristeet juhlistavat etenkin lyhyet hiukset: kukat ja koristeet sopivat kaiken pituisten hiusten kampauksiin, mutta etenkin lyhyt tukka, johon ei saa suuria kampauksia, muuttuu koristeilla erittäin juhlavaksi. 

Kesän juhlakampaukset seuraavat yleisiä hiustrendejä 

Ei ole yllättävää, että niin yleiset hiustrendit kuin hääkampausmuoti heijastvat tänä kesänä myös juhlakampauksiin. Olipa sinulla lyhyet tai pitkät hiukset, kampaus juhliin voi olla rento ja yhtä aikaa juhlava. Jos olet juhlavieraana häissä, rippijuhlissa tai muissa ihanissa kesäjuhlissa, muista nämä:

  • Juhlakampaus puoliksi auki on erittäin trendikäs: hyvän kampaajan käsissä syntyy juhlava ja samalla rento juhlakampaus, joka yhdistää nutturan ja auki olevat hiukset. 
  • Kesä 2023 on värien juhlaa: lämpimät ja rohkeat värit ovat enemmän kuin tervetulleita juhlaväen hiuksiin, valitse siis ennemmin lämmin kuin kylmä hiusväriväri tälle kesälle. 
  • Harmaita ei tarvitse peitellä: harmaa on nyt uusi musta – jos hiuksissasi on jo luonnollisia harmaan sävyjä, niitä ei ole syytä peitellä, vaan antaa niiden rohkeasti näkyä. 
  • Kiharakampaus on trendin aallonharjalla: luonnonkiharat tai kihartimella tehdyt – sillä ei ole väliä, villi kiharakampaus on varma hitti tämän kesän rentoihin juhliin. Ja kuten yleinen kampausmuoti viitoittaa, myös kiharakampaus voi olla puoliksi auki, joka tekee siitä entistä tyylikkäämmän. 

Kesän 2023 kampaukset Hairlekiinista 

Paras hääkampaaja on perillä viimeisimmistä hiustrendeistä ja osaa ehdottaa kasvoillesi ja hiustyypillesi sekä juhlien ja asusi tyyliin sopivaa juhlakampausta. Hairlekiinin kampaamoissa loihditaan tänäkin kesänä upeaakin upeammat kampaukset, olipa kyseessä sitten hääkampaus tai muu juhlakampaus. Kampaajamme ovat kokeneita, idearikkaita ja seuraavat viimeisimpiä kampaustrendejä – yhdessä suunnittelemme ja toteutamme sinulle täydellisen kampauksen kesän juhliin.  

Kesän juhlakampausaikoja varataan jo – löydä lähin Hairlekiini-kampaamo ja varaa aika jo tänään! 

Lue myös nämä