Seinäjoki

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Seinäjoki EPSTORI
Kauppakatu 5
60100 Seinäjoki

010 327 2036
epstori@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Seinäjoki

Hairlekiini Seinäjoki on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Seinäjoki, joka on kasvanut pienestä Pohjanmaan radan asemakylästä iloiseksi ja eloisaksi 62 000 asukkaan maakuntakeskukseksi, on tunnettu erityisesti tapahtumistaan; täällä tanssitaan niin Tangomarkkinat, rokkaillaan Provinssirock kuin hurjastellaan Vauhtiajotkin. Hairlekiini sijaitsee aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, torin laidalla sijaitsevan kauppakeskus Epstorin ensimmäisessä kerroksessa. Kauppakeskuksen liikkeissä palvelee joukko pirteitä ja palvelualttiita ihmisiä, emmekä me Hairlekiinissa tee tähän poikkeusta; siksipä hyvä mieli ja ilo ovat aina läsnä vierailullasi. Meillä sinua palvelevat taitavat parturi-kampaajamme  – lämpimästi tervetuloa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä onnistuvat niin hiusten leikkaus, yksi- ja monisävyvärjäykset, raidoitukset, kampaukset ja kaikki muutkin työt osaavien ammattilaisten käsistä. Kampaamossamme työskentelee trenditietoisia, kokeneita ja asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat sinulle unelmiesi hiukset.

Hiuskosmetiikan erikoismyymälä

Hairlekiini on myös hiuskosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva opastaja. Laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet.

Parturi-kampaamo Seinäjoella ilman ajanvarausta

Meille voit tulla joko varaamalla ajan tai vain poikkeamalla sisään vaikka ostosten lomassa; olemme palveleva parturi-kampaamo Seinäjoella myös ilman ajanvarausta. Jos tulet ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi. Onneksi Epstori on pullollaan kiintoisia putiikkeja, joten mahdollinen odotteluaika menee kuin huomaamatta.

Kampaajat

Miia, palveluesimies:

Moniosaajamme Miia hallitsee tasaisen vahvasti niin monipuoliset värjäystekniikat kuin taidokkaat leikkaukset ja kampauksetkin. Miia tekee myös hoitoja hiuspohjan erilaisiin ongelmiin ja löytää sinulle aina toimivimmat kotihoitotuotteet.

Sini:

Sini on pirteä asiakaspalvelija, joka ehdottaa asiakkaille aina jotain uutta. Tämä kaikessa tekemisessään tarkka ja huolellinen parturi-kampaaja taitaa uusimmat väritekniikat ja sassoon-leikkaukset sekä tekee myös hienoja kampauksia. Sini palvelee asiakkaitaan rauhallisesti ja  asiallisesti.

Katariina:

Trenditietoinen Katariina tietää mistä puhuu, sillä hänellä on tiedossaan värien ja leikkausten uusimmat Instagram-trendit. Katariina on erikoistunut pitkiin hiuksiin, on kampaamomme vaalennusexpertti, erityisen hyvä raidoittaja sekä lettikampauksien taitaja. Työssään Katariina on  huolellinen ja tarkka.

 

Riika:

Riikan vahvuuksiin lukeutuvat taidokkaat mutta käytännölliset leikkaukset sekä kauniit lettikampaukset. Riikan tuotetietous on vertaansa vailla ja hän osaakin aina vinkata parhaimmat tuotteet hiustesi hoitoon. Parturi-kampaajana Riika on rohkea uudistaja.

Reija:

Iloinen asiakaspalvelija Reija on kokenein parturi-kampaajamme, sillä hän on ollut alalla 30 vuotta! Reija on föönaus- ja permanenttiexpertti, jonka käsistä syntyvät niin kuohkeat föönaukset kuin näyttävät rullakampauksetkin. Kokemuksen tuomalla varmuudella Reija on otteissaan nopea, mutta erittäin huolellinen.

Milla:

Trenditietoinen Milla on aina ajan hermolla. Milla on kampaamomme nuori mutta taitava vahvistus, joka taitaa erityisen hyvin kauniit kampaukset ja letitykset ja on erityisen taidokas koneleikkauksissa.

Rosa:

Rosa liittyi mukaan tiimiimme kesällä!

Hän osaa toteuttaa tämän päivän trendit niin miehille kuin naisillekin.

Rosa aloitti syksyllä opinnot ja tämän vuoksi palvelee meillä nyt aina tarvittaessa.

Tervetuloa nauttimaan miellyttävästä asiakaspalvelusta!