Seinäjoki

Hairlekiini Seinäjoki on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Seinäjoki, joka on kasvanut pienestä Pohjanmaan radan asemakylästä iloiseksi ja eloisaksi 62 000 asukkaan maakuntakeskukseksi, on tunnettu erityisesti tapahtumistaan; täällä tanssitaan niin Tangomarkkinat, rokkaillaan Provinssirock kuin hurjastellaan Vauhtiajotkin. Hairlekiinilla on täällä kaksi toimipistettä: aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, torin laidalla sijaitsevan kauppakeskus Epstorin ensimmäisessä kerroksessa ja Seinäjoen Ideaparkissa. Kauppakeskusten liikkeissä palvelee joukko pirteitä ja palvelualttiita ihmisiä, emmekä me Hairlekiinissa tee tähän poikkeusta; siksipä hyvä mieli ja ilo ovat aina läsnä vierailullasi. Meillä sinua palvelevat taitavat parturi-kampaajamme  – lämpimästi tervetuloa!

Hairlekiini Epstori | Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä onnistuvat niin hiusten leikkaus, yksi- ja monisävyvärjäykset, raidoitukset, kampaukset ja kaikki muutkin työt osaavien ammattilaisten käsistä. Kampaamossamme työskentelee trenditietoisia, kokeneita ja asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat sinulle unelmiesi hiukset.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kerastase, GHD, K18, Lumo, Cutrin, BIO+, Paul Mitchell, Moroccanoil, KMS, Goldwell Stylesign ja Dualsenses ja Olaplex.

Hiuskosmetiikan erikoismyymälä

Hairlekiini on myös hiuskosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva opastaja. Laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet.

Parturi-kampaamo Seinäjoella ilman ajanvarausta

Meille voit tulla joko varaamalla ajan tai vain poikkeamalla sisään vaikka ostosten lomassa; olemme palveleva parturi-kampaamo Seinäjoella myös ilman ajanvarausta. Jos tulet ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi. Onneksi Epstori on pullollaan kiintoisia putiikkeja, joten mahdollinen odotteluaika menee kuin huomaamatta.


Kampaajat

Marjo, palveluvastaava:

Marjo on hyväntuulinen, ystävällinen ja asiansa tunteva asiakaspalvelun ammattilainen. Marjolla on pitkä kokemus alalta ja hänen osaamisensa on monipuolista..mm. leikkaukset, värjäykset, permanentit ja kampaukset. Myös parturi kampaamoalan tuotetuntemus on hänellä hallussaan. Marjo palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi.

Katariina:

Huolellinen ja tarkka Katariina loistaa erityisesti pitkien hiusten käsittelyssä. Hän taitaa erinomaisesti vaalennukset, halliten vaativatkin raidoitustekniikat. Katariinalta onnistuu myös taitavat ja nopeat leikkaukset, kauniilla viimeistelyllä.

Reija:

Reipas ja ystävällinen Reija on permanenttien expertti, jonka käsistä syntyvät kiharat niin pitkiin, kuin lyhyisiinkin hiuksiin. Kokemuksen tuomalla varmuudella Reija osaa antaa sinulle myös oikeat neuvot erilaisiin hiuspulmiin ja toteuttaa juuri sinun tarpeisiin räätälöidyt hiushoidot.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Seinäjoki EPSTORI
Kauppakatu 5
60100 Seinäjoki

010 327 2036
epstori@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Hairlekiini Seinäjoki Ideapark

Hairlekiini löytyy nyt myös upouuden Seinäjoen Ideaparkin katon alta! Tule koko perheen parturi-kampaamoomme vaikka hiustenleikkaukseen tai hankkimaan hiustuotteita samalla reissulla, kun hoidat muut shoppailut Ideaparkin lukuisissa liikkeissä.

Ideaparkin löydät noin 1,5 km päästä Seinäjoen ydinkeskustasta, Suupohjantieltä Joupin kaupunginosasta. Kauppakeskuksen pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa, ja julkiset kuljettavat suoraan pääsisäänkäynnille, joten kampaamossa tai ostoksilla käynti ei autosta jää kiinni.

Parturi-kampaamopalvelut arjen pyörteisiin ja juhlan sykkeisiin

Kampaamon ja parturin palveluihin voi varsin hyvin turvautua kaikenlaisissa hetkissä, oli kyse tavallisesta kotiarjesta, työtilaisuudesta, pienistä pirskeistä tai suuren luokan juhlista.

Tule laitattamaan meille festarinkestävä kesäkampaus, kun olet suuntaamassa Seinäjoen suven suosituimpiin hulinoihin, kuten Provinssirockiin tai haluat lähteä tyylikkäänä taivuttelemaan tangon tahtiin Tangomarkkinoille. Teemme myös hiustyöt, jotka kestävät villeimmätkin Vauhtiajot ja Duudsonit Activity Parkin temppuilut.

Samalla kun käyt liikkeessämme, voit hankkia hiuksillesi sopivat hiustenhoitotuotteet kaappiisi. Meiltä löytyy korkealaatuiset tuotesarjat. Kysy ihmeessä apuamme oikeisiin tuotevalintoihin! UUTTA! Smoothing Treatment –käsittely: silottaa ja pehmentää luonnontaipuisat ja karheat hiukset antaen hiukseen hallittavuutta ja kiiltoa.

Parturi-kampaamo ilman ajanvarausta

Meille pääsee pikaisesti ja joskus tilanteen salliessa ilman ajanvaraustakin. Nettiajanvarauksesta näet nopeasti vapaat ajat samalta päivältä alkaen, tai voit tulla suoraan liikkeeseenkin kysymään sopivaa aikaa. Palvelemme toki myös puhelimitse.

Meille ovat tervetulleita kaikki laadukkaita parturi- ja kampaamopalveluja tarvitsevat lapsista naisiin ja miehiin. Hiustenleikkaukset, raidoitukset, värjäykset, kampaukset ja muut työt tehdään yksilöllisesti jokaisen tyylin ja toiveen mukaan. Uusimmat trendit hallitaan, siinä missä suositut klassikotkin.

Lämpimästi tervetuloa!


Kampaajat

Marjo, palveluvastaava:

Marjo on hyväntuulinen, ystävällinen ja asiansa tunteva asiakaspalvelun ammattilainen. Marjolla on pitkä kokemus alalta ja hänen osaamisensa on monipuolista..mm. leikkaukset, värjäykset, permanentit ja kampaukset. Myös parturi kampaamoalan tuotetuntemus on hänellä hallussaan. Marjo palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi.

Sari:

Sarin vahvuuksia ovat värjäykset, permanentit ja lasten hiusten leikkaukset. Sarin taidoilla kaikki parturi-kampaajan työt luonnistuvat! Tervetuloa palveluun!

Milla, opiskelija:

Milla on viimeisen vuoden oppisopimusopiskelija. Milla on hyväntuulinen asiakaspalvelija, joka leikkaa aikuisia ja lapsia mielellään. Värjäykset ja permanentit kuuluvat myös Millan vahvuuksiin. Lisäksi Millan penkissä saat kulmien muotoilun, värjäykset sekä ripsien värjäykset. Palvelu myös englanniksi.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-17
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini Seinäjoki Ideapark
Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki

010 327 2084
seinajoki.ideapark@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.