Parturi-kampaamo | Seinäjoki

Hairlekiini Seinäjoki on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Seinäjoki, joka on kasvanut pienestä Pohjanmaan radan asemakylästä iloiseksi ja eloisaksi 62 000 asukkaan maakuntakeskukseksi, on tunnettu erityisesti tapahtumistaan; täällä tanssitaan niin Tangomarkkinat, rokkaillaan Provinssirock kuin hurjastellaan Vauhtiajotkin. Hairlekiini sijaitsee aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, torin laidalla sijaitsevan kauppakeskus Epstorin ensimmäisessä kerroksessa. Kauppakeskuksen liikkeissä palvelee joukko pirteitä ja palvelualttiita ihmisiä, emmekä me Hairlekiinissa tee tähän poikkeusta; siksipä hyvä mieli ja ilo ovat aina läsnä vierailullasi. Meillä sinua palvelevat taitavat parturi-kampaajamme  – lämpimästi tervetuloa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä onnistuvat niin hiusten leikkaus, yksi- ja monisävyvärjäykset, raidoitukset, kampaukset ja kaikki muutkin työt osaavien ammattilaisten käsistä. Kampaamossamme työskentelee trenditietoisia, kokeneita ja asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat sinulle unelmiesi hiukset.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Cutrin Vieno, Muoto, BIO+, SIM Dermasyd, Paul Mitchell, Moroccanoil, KMS, Goldwell Stylesign ja Dualsenses, Wella Invigo ja Eimi, Olaplex, ID Hair Color Bomb.

Hiuskosmetiikan erikoismyymälä

Hairlekiini on myös hiuskosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva opastaja. Laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet.

Parturi-kampaamo Seinäjoella ilman ajanvarausta

Meille voit tulla joko varaamalla ajan tai vain poikkeamalla sisään vaikka ostosten lomassa; olemme palveleva parturi-kampaamo Seinäjoella myös ilman ajanvarausta. Jos tulet ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi. Onneksi Epstori on pullollaan kiintoisia putiikkeja, joten mahdollinen odotteluaika menee kuin huomaamatta.


Kampaajat

Sini:

Sini on taitava asiakaspalvelija, joka kuuntelee asiakkaan toiveita ja tarpeita. Hän on huolellinen parturi-kampaaja, joka taitaa uusimmat väritekniikat ja käytännölliset Sassoon-leikkaukset. Sini palvelee asiakkaitaan rauhallisella ja huolellisella otteella.

Katariina:

Huolellinen ja tarkka Katariina taitaa erinomaisesti raidoitukset ja erilaiset värjäykset, luonnolliseen tyyliin sopivaksi. Häneltä onnistuu myös taitavat ja nopeat leikkaukset, unohtamatta ystävällistä asiakaspalvelua.

Riika:

Iloinen ja puhelias Riika leikkaa nopeasti ja taidokkaasti Sassoon-leikkaustekniikalla kaikki asiakkaat, vauvasta vaariin. Riika hallitsee monipuoliset värjäystekniikat sekä vaalennukset. Hänen käsissään syntyvät myös kauniit ripsien ja kulmien värjäykset.

Reija:

Iloinen asiakaspalvelija Reija on kokenein parturi-kampaajamme, sillä hän on ollut alalla jo yli 30 vuotta. Reija on föönaus- ja permanenttiexpertti, jonka käsistä syntyvät niin kuohkeat föönaukset kuin näyttävät rullakampauksetkin. Kokemuksen tuomalla varmuudella Reija on otteissaan nopea, mutta erittäin huolellinen.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Seinäjoki EPSTORI
Kauppakatu 5
60100 Seinäjoki

010 327 2036
epstori@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.