Salo

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Salo ABC Piihovi
Ruoksmäentie 1
24260 SALO

010 327 2034
abc.piihovi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Salo

Hairlekiini Salo on liikennemyymälä ABC Piihovissa palveleva, koko perheen hyväntuulinen parturi-kampaamo. Salo, joka on viehättävä lounais-suomalainen noin 54 000 asukkaan kaupunki, sijaitsee Turun ja Helsingin välimaastossa. Erityisesti kesäaikaan Salo on mitä mainiointa matkailualuetta, ja keskeisen sijaintinsa ansiosta Piihovi on suosittu pysähdyspaikka jonne myös salolaiset itse hurauttavat helposti aikaansa viettämään. Salolaiset voivat myös röyhistää rintaansa, kun puheeksi otetaan politiikka; koko kansan presidentiksikin tituleerattu Sauli Niinistö on nimittäin syntynyt ja vaikuttanut Salossa. Tulipa asiakkaaksemme sitten perusduunari tai presidentti, Hairlekiinin iloiset ja taitavat parturi-kampaajat palvelevat aina ammattitaidolla. Varaa aika tai piipahda käymään – meiltä saat parturi- ja kampaamopalvelut myös ilman ajanvarausta!

Parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Kolmen hengen tehotiimiltämme hoituvat niin tyylikkäät hiustenleikkaukset, upeana hehkuvat värjäykset, kauniit ja kestävät kampaukset kuin parran parturoinnit ja koneajotkin. Kullakin kampaajistamme on myös omat tietyt vahvuutensa ja intohimonsa parturi-kampaajina, joista voit lukea lisää kampaajaesittelyistä. Meidät tunnetaan ammattitaitomme ohella myös aurinkoisesta ja mutkattomasta palvelusta; upeiden hiuksien ohella tahdomme myös ilahduttaa asiakkaitamme, ja kampaamossamme onkin aina positiivinen tekemisen meininki.

Meille on helppo tulla

ABC Piihovi ja Hairlekiini sijaitsevat moottoritien varrella, Turku-Muurla E18 ja kantatie 52:n risteyksessä. Keskeisen sijainnin ansiosta voit helposti piipahtaa vaikkapa työmatkallasi nopeaan hiusten siistimiseen tai varata ajan etukäteen kätevän nettiajanvarausjärjestelmämme kautta. Parkkitilaa Piihovin pihalta löytyy runsaasti. Parturi-kampaamon ohella löydät Piihovista myös ruokakaupan sekä ravintolan, joten hiustenhoidon jälkeen voit suunnata kupposelle kuumaa tai hoitaa ruokaostokset uudessa lookissa. Uudet, upeat hiuksesi odottavat – tervetuloa parturi-kampaamo Salo Hairlekiiniin!

Eikö Salon parturi-kampaamo ollut etsimäsi? Katso muut toimipisteemme täältä.

Kampaajat

Marja, palveluesimies:

Marja on vauhdikas ja sosiaalinen pitkän linjan kampaajamestari, joka tuo harjaantuneella tyylisilmällään esiin erityisesti aikuisten naisten parhaat puolet. Hänet tunnetaan liikkeen permanenttispesialistina, ja Marjan penkissä saat taatusti tyylikkään lookin lisäksi myös latauksen positiivista energiaa päivääsi.

Jasmin:

Jasmin on seesteinen nuori ammattilainen, joka bongaa sosiaalisen median uusimmat hiustrendit aina ensimmäisenä. Hänet tunnetaan tarkkana leikkaajana, jonka käsittelyssä on helppo rentoutua ja viihtyä. Jasmin pitää kampausten tekemisestä, ja vannoutuneena vaaleaverikkönä hän ymmärtää erityisen hyvin blondien sielunelämää.

Alina:
Alina on miellyttävä ja ystävällinen parturi-kampaaja, joka on työssään tarkka ja huolellinen.
Jos kaipaat uutta mallia tai väriä hiuksiisi, Alina toteuttaa ne ammattitaidolla. Hän saa myös lapsiasiakkaat viihtymään
parturissa. Alina palvelee myös englannin ja venäjän kielellä.

 

Janna:

Janna tuo ABC Piihoville nuorekkaan tuulahduksen kesän ajaksi.

Janna on rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija.

Hän taitaa kesän trendit mm. parturi- tekniikat, ripsien- ja kulmien värjäykset ja on taitava loihtimaan kampauksia tai kesäkiharat vaikkapa raudalla.