Salo

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Salo ABC Piihovi
Ruoksmäentie 1
24260 SALO

010 327 2034
abc.piihovi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Salo

Hairlekiini Salo on liikennemyymälä ABC Piihovissa palveleva, koko perheen hyväntuulinen parturi-kampaamo. Salo, joka on viehättävä lounais-suomalainen noin 54 000 asukkaan kaupunki, sijaitsee Turun ja Helsingin välimaastossa. Erityisesti kesäaikaan Salo on mitä mainiointa matkailualuetta, ja keskeisen sijaintinsa ansiosta Piihovi on suosittu pysähdyspaikka jonne myös salolaiset itse hurauttavat helposti aikaansa viettämään. Salolaiset voivat myös röyhistää rintaansa, kun puheeksi otetaan politiikka; koko kansan presidentiksikin tituleerattu Sauli Niinistö on nimittäin syntynyt ja vaikuttanut Salossa. Tulipa asiakkaaksemme sitten perusduunari tai presidentti, Hairlekiinin iloiset ja taitavat parturi-kampaajat palvelevat aina ammattitaidolla. Varaa aika tai piipahda käymään – meiltä saat parturi- ja kampaamopalvelut myös ilman ajanvarausta!

Parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Kolmen hengen tehotiimiltämme hoituvat niin tyylikkäät hiustenleikkaukset, upeana hehkuvat värjäykset, kauniit ja kestävät kampaukset kuin parran parturoinnit ja koneajotkin. Kullakin kampaajistamme on myös omat tietyt vahvuutensa ja intohimonsa parturi-kampaajina, joista voit lukea lisää kampaajaesittelyistä. Meidät tunnetaan ammattitaitomme ohella myös aurinkoisesta ja mutkattomasta palvelusta; upeiden hiuksien ohella tahdomme myös ilahduttaa asiakkaitamme, ja kampaamossamme onkin aina positiivinen tekemisen meininki.

Meille on helppo tulla

ABC Piihovi ja Hairlekiini sijaitsevat moottoritien varrella, Turku-Muurla E18 ja kantatie 52:n risteyksessä. Keskeisen sijainnin ansiosta voit helposti piipahtaa vaikkapa työmatkallasi nopeaan hiusten siistimiseen tai varata ajan etukäteen kätevän nettiajanvarausjärjestelmämme kautta. Parkkitilaa Piihovin pihalta löytyy runsaasti. Parturi-kampaamon ohella löydät Piihovista myös ruokakaupan sekä ravintolan, joten hiustenhoidon jälkeen voit suunnata kupposelle kuumaa tai hoitaa ruokaostokset uudessa lookissa. Uudet, upeat hiuksesi odottavat – tervetuloa parturi-kampaamo Salo Hairlekiiniin!

Eikö Salon parturi-kampaamo ollut etsimäsi? Katso muut toimipisteemme täältä.

Kampaajat

Teea, palveluesimies:

Hyväntuulinen ja reipas Teea on kokenut parturi-kampaaja, joka hallitsee suvereenisti kaikki hiuspalvelumme. Teean vahvuuksia ovat erilaiset monisävyvärjäykset sekä erikoisemmatkin leikkaukset; nainen tekee myös upeat hiustatuoinnit. Teea toimii palveluesimiehenä sekä Raisiossa että Salossa.

Jasmin:

Jasmin on herttainen ja ystävällinen ammattilainen. Hänet tunnetaan upeista värjäyksistä sekä kauniista kampauksista ja leikkauksista. Jasminin vahvuuksiin lukeutuu raidoitukset sekä naisten lyhyet hiusmallit. Vannoutuneena vaaleaverikkönä hän ymmärtää erityisen hyvin blondien sielunelämää.

Alina:

Alina on monien suosikki miellyttävän asiakaspalvelutyylinsä ansiosta, ja hänet tunnetaan erityisen tarkkana ja huolellisena ammattilaisena. Hänen vahvuuksiin lukeutuu erilaiset miesten hiustenleikkaukset. Hän tekee erityisen mielellään myös värejä ja raidoituksia. Myös lapset viihtyvät hänen penkissään mainiosti. Alina palvelee myös venäjän ja englannin kielellä.

Janna:

Valmistuva opiskelija Janna on rauhallinen ja tarkka asiakaspalvelija. Hänen vahvuuksia ovat mm. hiustenleikkaukset, ripsien- ja kulmien värjäykset sekä kampaukset. Hän tekee myöskin erittäin miellyttävää päähierontaa ja seuraa säännöllisesti sosiaalisen median uusia trendejä.