Orimattila

Aukioloajat

Palvelemme

ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Orimattila S-MARKET
Erkontie 16
16300 ORIMATTILA

010 229 0276
orimattila@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Orimattila

Hairlekiini Orimattila on koko perheelle sopiva, ystävällisen palvelun ja taitavien käsien parturi-kampaamo. Orimattila, josta on muuten löydetty Suomen vanhin tunnettu asutus, on noin 16 500 asukkaan pirteä pikkukaupunki Päijät-Hämeessä. Orimattilan virkeässä maalaismiljöössä viihtyvät niin paikalliset kuin matkailijatkin, ja kaikki eväät iloiseen elämänmenoon löytyvät tästä kompaktista kaupungista − siksipä löydät täältä myös parturi-kampaamo Hairlekiinin! Sijaitsemme Orimattilan S-Marketissa, jossa toimii myös Seppälä, R-kioski, Subway, Musti ja Mirri, Care ja kahvila Marenki. Tässä monipuolisessa palvelukeskuksessa voit siis kampaamokäyntisi jälkeen pyörähtää niin ruokaostoksilla, shoppailemassa tai ihan vain kupposella kahvia. Hairlekiinissa sinua palvelevat hyväntuuliset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Viiden iloisen hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Orimattila pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, tyylikäs kampaus juhliin, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Kampaajamme osaavat aina valita juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet antaen myös näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Parturi ilman ajanvarausta Orimattilassa

Kun etsit parturia ilman ajanvarausta Orimattilassa, voit suunnata suoraan parturi-kampaamo Hairlekiiniin. Yleensä pääset palveltavaksi hyvin kohtuullisella odotusajalla tai jopa saman tien, ja hiusten leikkaus sujuu meiltä nopeasti ja tarkasti; voit siis piipahtaa parturoinnissa vaikkapa lounastunnilla. Enemmän aikaa vaativiin palveluihin, kuten värikäsittelyihin, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Soita, tule käymään tai varaa aika kampaajalle netissä − nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Tuire, palveluesimies:

Tuire on hyvällä tavalla räiskyvä ja aina hyväntuulinen asiakaspalvelija. Tuiren mielipuuhaa on värien kanssa työskentely, ja hän onkin lahjakas ja hyvän silmän omaava värjäri. Lisäksi Tuirella on erinomainen tuotetuntemus.

Hanna:

Hanna on rauhallinen ja varma asiakaspalvelija. Häneltä onnistuu taitaen kaikki palvelumme, mutta omimmillaan hän on,
kun pääsee tekemään muutoksia ja käyttämään luovuuttaan.

Salla:

Salla on iloinen ja kupliva työntekijä, jonka vahvuuksiin kuuluu rento ja mutkaton asiakaspalvelu.
Salla nimeää omimmaksi alueeksi kaikenlaiset leikkaukset lyhyistä malleista pitkiin.

Jenna:

Jenna on vastavalmistunut, reipas ja rempseä parturi-kampaaja.
Häneltä sujuvat mainiosti kaikki hiusalan palvelut, mutta erityisesti
nuorekkaat värjäystekniikat ovat hänen hallussaan. Kun haluat olla perillä
uusimmista trendeistä, istu Jennan penkkiin!