Parturi-kampaamo | Orimattila

Hairlekiini Orimattila on koko perheelle sopiva, ystävällisen palvelun ja taitavien käsien parturi-kampaamo. Orimattila, josta on muuten löydetty Suomen vanhin tunnettu asutus, on noin 16 500 asukkaan pirteä pikkukaupunki Päijät-Hämeessä. Orimattilan virkeässä maalaismiljöössä viihtyvät niin paikalliset kuin matkailijatkin, ja kaikki eväät iloiseen elämänmenoon löytyvät tästä kompaktista kaupungista − siksipä löydät täältä myös parturi-kampaamo Hairlekiinin! Sijaitsemme Orimattilan S-Marketissa, jossa toimii myös Apteekki, R-kioski, Subway, Musti ja Mirri, Care ja kahvila Marenki. Tässä monipuolisessa palvelukeskuksessa voit siis kampaamokäyntisi jälkeen pyörähtää niin ruokaostoksilla, shoppailemassa tai ihan vain kupposella kahvia. Hairlekiinissa sinua palvelevat hyväntuuliset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Iloisten hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Orimattila pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, tyylikäs kampaus juhliin, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Kampaajamme osaavat aina valita juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet antaen myös näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Wella SP, Eimi ja Invigo, Goldwell Stylesign ja Dualsenses, KMS, Moroccanoil, Cutrin BIO+, SIM Dermasyd ja System4.

Parturi ilman ajanvarausta Orimattilassa

Kun etsit parturia ilman ajanvarausta Orimattilassa, voit suunnata suoraan parturi-kampaamo Hairlekiiniin. Yleensä pääset palveltavaksi hyvin kohtuullisella odotusajalla tai jopa saman tien, ja hiusten leikkaus sujuu meiltä nopeasti ja tarkasti; voit siis piipahtaa parturoinnissa vaikkapa lounastunnilla. Enemmän aikaa vaativiin palveluihin, kuten värikäsittelyihin, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Soita, tule käymään tai varaa aika kampaajalle netissä − nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Tuire, palveluesimies:

Tuire on hyvällä tavalla räiskyvä ja aina hyväntuulinen asiakaspalvelija. Tuiren mielipuuhaa on värien kanssa työskentely ja hän onkin lahjakas ja hyvän silmän omaava värjäri. Tuire hallitsee hyvin mm. Elumen värit. Lisäksi Tuirella on erinomainen tuotetuntemus ja jenkkisiilit hän tekee millin tarkkuudella.

Salla:

Salla on iloinen ja kupliva työntekijä, jonka vahvuuksiin kuuluu rento ja mutkaton asiakaspalvelu.
Salla nimeää omimmaksi alueeksi kaikenlaiset leikkaukset lyhyistä malleista pitkiin.

Äitiyslomalla 19.6. alkaen.

Jenna:

Jenna on reipas ja rempseä parturi-kampaaja, jonka käsissä syntyvät taidokkaat vaaleat värit ja raidat. Häneltä sujuvat mainiosti kaikki hiusalan palvelut, mutta erityisesti nuorekkaat värjäystekniikat ovat hänen hallussaan. Myös jenkkisiili onnistuu! Kun haluat olla perillä uusimmista trendeistä, istu Jennan penkkiin.

Aukioloajat

Palvelemme poikkeuksellisesti

arkisin ma-pe 10-18

lauantai suljettu

24.12., 25.12., 26.12., 1.1., 6.1. suljettu

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Orimattila S-MARKET
Erkontie 16
16300 ORIMATTILA

010 229 0276
orimattila@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.