Parturi-kampaamo | Orimattila

Hairlekiini Orimattila on koko perheelle sopiva, ystävällisen palvelun ja taitavien käsien parturi-kampaamo. Orimattila, josta on muuten löydetty Suomen vanhin tunnettu asutus, on noin 16 500 asukkaan pirteä pikkukaupunki Päijät-Hämeessä. Orimattilan virkeässä maalaismiljöössä viihtyvät niin paikalliset kuin matkailijatkin, ja kaikki eväät iloiseen elämänmenoon löytyvät tästä kompaktista kaupungista − siksipä löydät täältä myös parturi-kampaamo Hairlekiinin! Sijaitsemme Orimattilan S-Marketissa, jossa toimii myös Apteekki, R-kioski, Subway, Musti ja Mirri, Care ja kahvila Marenki. Tässä monipuolisessa palvelukeskuksessa voit siis kampaamokäyntisi jälkeen pyörähtää niin ruokaostoksilla, shoppailemassa tai ihan vain kupposella kahvia. Hairlekiinissa sinua palvelevat hyväntuuliset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Iloisten hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Orimattila pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, tyylikäs kampaus juhliin, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Kampaajamme osaavat aina valita juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet antaen myös näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Wella SP, Eimi ja Invigo, Goldwell Stylesign ja Dualsenses, KMS, Moroccanoil, Cutrin BIO+, SIM Dermasyd ja System4.

Parturi ilman ajanvarausta Orimattilassa

Kun etsit parturia ilman ajanvarausta Orimattilassa, voit suunnata suoraan parturi-kampaamo Hairlekiiniin. Yleensä pääset palveltavaksi hyvin kohtuullisella odotusajalla tai jopa saman tien, ja hiusten leikkaus sujuu meiltä nopeasti ja tarkasti; voit siis piipahtaa parturoinnissa vaikkapa lounastunnilla. Enemmän aikaa vaativiin palveluihin, kuten värikäsittelyihin, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Soita, tule käymään tai varaa aika kampaajalle netissä − nähdään Hairlekiinissa!


Aukioloajat

LIIKE SULJETTU. PALVELEMME SINUA JATKOSSA LAHDEN LIIKKEISSÄ.

Kauppakeskus Kärkkäinen

Prisma Laune

Prisma Holma