Parturi-kampaamo | Orimattila

Hairlekiini Orimattila on koko perheelle sopiva, ystävällisen palvelun ja taitavien käsien parturi-kampaamo. Orimattila, josta on muuten löydetty Suomen vanhin tunnettu asutus, on noin 16 500 asukkaan pirteä pikkukaupunki Päijät-Hämeessä. Orimattilan virkeässä maalaismiljöössä viihtyvät niin paikalliset kuin matkailijatkin, ja kaikki eväät iloiseen elämänmenoon löytyvät tästä kompaktista kaupungista − siksipä löydät täältä myös parturi-kampaamo Hairlekiinin! Sijaitsemme Orimattilan S-Marketissa, jossa toimii myös Apteekki, R-kioski, Subway, Musti ja Mirri, Care ja kahvila Marenki. Tässä monipuolisessa palvelukeskuksessa voit siis kampaamokäyntisi jälkeen pyörähtää niin ruokaostoksilla, shoppailemassa tai ihan vain kupposella kahvia. Hairlekiinissa sinua palvelevat hyväntuuliset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Iloisten hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Orimattila pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, tyylikäs kampaus juhliin, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Kampaajamme osaavat aina valita juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet antaen myös näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Wella SP, Eimi ja Invigo, Goldwell Stylesign ja Dualsenses, KMS, Moroccanoil, Cutrin BIO+, SIM Dermasyd ja System4.

Parturi ilman ajanvarausta Orimattilassa

Kun etsit parturia ilman ajanvarausta Orimattilassa, voit suunnata suoraan parturi-kampaamo Hairlekiiniin. Yleensä pääset palveltavaksi hyvin kohtuullisella odotusajalla tai jopa saman tien, ja hiusten leikkaus sujuu meiltä nopeasti ja tarkasti; voit siis piipahtaa parturoinnissa vaikkapa lounastunnilla. Enemmän aikaa vaativiin palveluihin, kuten värikäsittelyihin, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Soita, tule käymään tai varaa aika kampaajalle netissä − nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Johanna, palveluvastaava:
Johanna on kokenut asiakaspalvelun ammattilainen, jolta syntyy arjessa toimivat hiusten leikkuut haastaviinkin hiuslaatuihin, myös veitsitekniikkaa käyttäen.
Erikoisosaamista ovat erilaiset rakennekäsittelyt napakasta permanentista pitkän hiuksen trendikkääseen beachwave kiharaan tai miesten itsepäisten hiusten pehmentämiseen.
Maltti riittää työteliäisiinkin raidoitustekniikoihin babylightsistä airtouchiin, kuten myös simply natural sinettipidennysten tekoon.
Ekaterina:
Kata on iloinen, ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Parturityöt hiustenleikkauksista monipuolisilla tekniikoilla aina partakäsittelyihin ovat se Katan juttu.
Myös monenlaiset kampaukset kekseliäistä letityksistä hääkampauksiin onnistuvat. Kata osaa ottaa asiakkaan toiveet huomioon ja myös ehdottaa jotain uutta.
Jennileena:

Jennileena on rempseä ja mutkaton asiakaspalvelija. Hän osaa suositella jokaiselle asiakkaalle tämän tarpeisiin soveltuvat tuotteet ja palvelut ammattitaidolla.

Sani:
Sani on pirteä ja iloinen asiakaspalvelija jonka suosikkitöitä ovat hemmotteluhoidot ja kaikenlaiset värjäykset monipuolisilla tekniikoilla.
Sani osaa myös valita asiakkaalle juuri oikeat tuottee joilla uusista hiuksista saa kaiken irti myös kotona.
Salla:

Salla on iloinen ja kupliva työntekijä, jonka vahvuuksiin kuuluu rento ja mutkaton asiakaspalvelu.
Salla nimeää omimmaksi alueeksi kaikenlaiset leikkaukset lyhyistä malleista pitkiin.

Opintovapaalla 3.8.2020 alkaen.

Aukioloajat

Palvelemme

arkisin ma-pe 9-19

lauantai 10-16

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Orimattila S-MARKET
Erkontie 16
16300 ORIMATTILA

010 229 0276
orimattila@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.