Helsinki

Pääkaupunkimme Helsinki ei juuri esittelyitä kaipaa. Helsinki on Suomen kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus, monen suuren yrityksen kotikaupunki ja maamme suurin työnantaja. Kaunis, rouhea, luonteikas, urbaani ja uniikki – tätä kaikkea pääkaupunkimme on niin stadilaisten itsensä kuin tuhansien kaupungissa vuosittain vierailevien matkailijoidenkin mielestä.

Hairlekiinilla on Helsingissä kaksi toimipistettä: Forumin ja Kampin parturi-kampaamot. Helsinki ei nuku koskaan, ja sen kiehtovat, toisistaan täysin erilaiset kaupunginosat antavat sille oman, jäljittelemättömän leimansa; esimerkiksi Kallio, Punavuori ja Eira ovat ulkopaikkakuntalaisellekin tuttuja nimiä. Maamme ylellisimmät hotellit, kärkipään ravintolat, loistokkaat lippulaivamyymälät, lukemattomat pikku putiikit sekä monipuolisin kulttuuritarjonta levittäytyvät tasaisesti ympäri Helsinkiä tehden kaupungista mielenkiintoisen, alati muuttuvan seikkailun.

Urbaanin kaupunkielämän vastapainoksi luonto pääsee aivan helsinkiläisten iholle; kaupunki on kasvanut meren rannalle, ja viikonloppuisin helsinkiläiset suuntaavatkin ulkoilemaan rantabulevardeille, kallioille ja läheisiin pikku saariin sekä tietysti rakastettuihin keskustapuistoihin.

Helsinkiläiset tunnetaan myös tyylikkäänä, itsestään huolta pitävänä väkenä. Siksipä kaupungin keskustasta löytyykin Hairlekiineja kaksin kappalein! Liikkeissämme taitavat, koulutetut ja tietysti iloisella palveluasenteella varustetut parturi-kampaajat loihtivat helsinkiläisten hiusunelmista totta. Tutustu liikkeisiin ja varaa aikasi Hairlekiiniin!

Parturi-kampaamo | Helsinki Forum

Kuva Hairlekiinin Helsingin liikkeen edestä, joka sijaitsee kauppakeskus Forumissa.Hairlekiini Forum on trendikäs mutta mutkaton parturi-kampaamo Helsingin keskustassa, Forum-kauppakeskuksessa. Forum sijaitsee niin kaupungin ytimessä, että sitä ei oikeastaan edes miellä kauppakeskukseksi; pikemminkin se on saumaton osa Helsinkiä ja paikka, jonka läpi kulkee päivittäin tuhansia ihmisiä jääden shoppailemaan, syömään, virkistäytymään tai muuten vain viettämään aikaansa.

Täällä järjestetään myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja tempauksia, joten vauhtia riittää. Forumin hyvä meininki on huomattu muuallakin; pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin vuoden 2017 parhaaksi kauppakeskukseksi koko Pohjoismaissa! Hyväntuulista menoa löydät tietysti myös Hairlekiinista, joka sijaitsee hyvällä paikalla Forumin toisessa kerroksessa, aivan Valopihan kupeessa. Naapuriliikkeitämme ovat mm. Vila, Indiska, EGO sekä monet muut putiikit, joihin voit poiketa ostoksille vaikka uudesta hiustyylistäsi inspiroituneena.

Tule käymään liikkeelle tai varaa aika kätevästi netistä – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Parturi-kampaamo Hairlekiinista saat monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut laadukkaasti, aina hiusalan osaavan ammattilaisen toteuttamana. Meillä on kokemusta ja näkemystä kaikenlaisten hiusten käsittelystä ja palvelemme sujuvasti kaikkia asiakkaita aina vauvasta vaariin. Seuraamme tarkasti hiusalan uusimpia tuulia ja koulutamme itseämme säännöllisesti, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme aina trendikkäimmät hiuspalvelut sekä parhaimmat laatutuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun. Olipa mielessäsi sitten skarppi hiusten leikkaus, uusi sähäkkä hiusväri, upeat hiustenpidennykset, tyylikäs juhlakampaus tai mikä tahansa muu palvelu, Hairlekiinin tytöt toteuttavat sen huolellisesti ja ammattitaidolla toiveitasi kuunnellen. Tiimimme koostuu iloisista, reippaista ja näppäräsormisista parturi-kampaajista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tutustu meihin ja osaamiseemme tarkemmin kampaajaesittelyissä!

Parturi ilman ajanvarausta Helsinki

Kampaamopalveluiden tarjoamisen ohella olemme myös nopea & hyvä parturi ilman ajanvarausta. Helsinki on tunnetusti elämänmenoltaan hektinen, ja siksi haluammekin palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit tulla parturiin ilman ajanvarausta koska tahansa, ja siistimme nopeasti niskahiukset, leikkaamme hiukset takaisin malliinsa tai teemme parran parturointeja. Palvelumme on reipasta ja ripeää – huolellisuudesta tietenkään tinkimättä! Suurempiin töihin, kun hiusten värjäys- ja leikkauspaketteihin suosittelemme varaamaan ajan normaalisti etukäteen. Kun siis etsit monipuolista parturi-kampaamoa Helsingin keskustassa, suuntaa kulkusi Forumin Hairlekiiniin.

Meiltä myös kampaukset & pikakampaukset

Meillä osataan tehdä myös ihania kampauksia, ja parturi-kampaajamme loihtivatkin kauniit ja kestävät arki- ja juhlakampaukset aina rennoista lettikampauksista elegantteihin nutturoihin. Meiltä saat myös näpsäkät pikakampaukset, joita teemme sopivan hetken sattuessa myös ilman ajanvarausta. Pikakampaus on kiva tapa freshata ulkonäköä vaikka ennen tyttöjen iltaa tai treffejä. Tervetuloa!


Kampaajat

Terhi, palveluesimies:

Terhin erityisalaa ovat vaaleiden hiusten värjäykset sekä erilaiset pikakampaukset ja föönaukset. Terhi palvelee sujuvasti myös englanniksi ja tarvittaessa ruotsiksi.

Janette:

Janette on taitava parturi-kampaaja ja hiustuoteasiantuntija. Erityisesti vegaaniset tuotteet ovat hänen sydäntään lähellä. Janette palvelee sujuvasti myös englanniksi.

Ninni:

Ninni palvelee asiakkaita savolaisella lupsakkuudella ja vahvalla ammattitaidolla kaikissa hiusasioissa. Leikkauksissa ja värjäyksissä hän haluaa tuoda esiin asiakkaan parhaita puolia, omaa tyyliä sekä persoonaa.

Krista:

Nauravainen Krista on kotoisin Etelä-Karjalasta. Häneltä sujuvat niin parturin kuin kampaajankin työt, ja hän on todella näppärä letittäjä. Kristalta voit kysyä vinkkejä erityisesti viileiden vaaleiden sävyjen ylläpitoon!

Rebecca:

Rebecca on rauhallinen ja yksityiskohdista tarkka parturi-kampaaja. Hänen bravuurinsa on raidoittaminen.

Aukioloajat

Palvelemme:
ma-pe 9-21
la 9-18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini Forum Helsinki
Mannerheimintie 20
00100 HELSINKI

09 321 1170
forum@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Helsinki Kamppi

Parturi-kampaamo Hairlekiinin Kampin liike kuvattuna edestäHairlekiini Kamppi sijaitsee Suomen ylivoimaisesti vilkkaimmassa kauppakeskuksessa eli Kampissa. Olemme moderni ja trendikäs, mutta kuitenkin koko perheelle sopiva parturi-kampaamo Kampin E-tasolla eli Narinkkatorin tasolla. Kamppi on helsinkiläisten suosituimpia shoppailu- ja ajanviettopaikkoja, voisipa sitä kutsua kaupunkilaisten olohuoneeksikin.

Kampin katon alta löydät ihan kaikkea niin arkisista ruokaostoksista viimeisimpään huippumuotiin; lisäksi ravintolamaailma Kortteli herkullisine ruokapaikkoineen sekä muut ravintolat ja kahvilat pitävät huolen siitä, että nälkä ei todellakaan pääse Kampissa yllättämään. Lisäksi lukuisat hauskat tempaukset ja tapahtumat värittävät Kampin muutoinkin jo vilkasta ja energistä arkea, ja ennen kuin huomaatkaan, on kauppakeskuksen hulinassa vierähtänyt tunti jos toinenkin. Narinkkatorin sisäänkäynniltä voit helposti suunnata Kampin vilskeen läpi suoraan toiseen päätyyn liikkeeseemme ja istahtaa Hairlekiinin mukavaan penkkiin hemmottelemaan hiuksiasi. Meillä työskentelee joukko iloisia, koulutettuja ja ammattitaitoisia parturi-kampaajia, jotka tekevät hiusunelmistasi totta hetkessä. Varaa aika kätevästi netistä tai tule käymään – nähdään Hairlekiinissa!

Parhaat parturi- ja kampaamopalvelut

Mietitkö, minkälainen hiusmalli sinulle sopisi? Haaveiletko uudesta, loistavasta hiusväristä? Vai ovatko juhlat tulossa, ja tarvitsisit kauniin kampauksen ja meikin? Kampin Hairlekiinissa kaikki tämä onnistuu! Tarjoamme laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut laidasta laitaan. Nopeilta ja taitavilta parturi-kampaajiltamme onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kihara- ja rakennekäsittelyt, arki- ja juhlakampaukset kuin parturityötkin toiveidesi mukaisesti. Toki ehdotamme rohkeastikin uutta, jos kaipaat ideoita ja ammattilaisen näkemystä siitä, mikä sinulle sopisi parhaiten. Kiireisiä asiakkaitamme haluamme palvella joustavasti; olemme parturi ilman ajanvarausta Helsingin keskustassa, joten voit tulla hiusten tai parran siistimiseen lyhyelläkin varoitusajalla.

Palvelumme on reipasta ja ripeää – huolellisuudesta tietenkään tinkimättä!

Upea juhlalook Hairlekiinista

Kun haluat kunnolla panostaa juhlalookiin, kannattaa kampaus ja meikki tilata ammattilaisen käsistä. Olivatpa kyseessä sitten häät, pikkujoulut, syntymäpäivät tai muut juhlat, Hairlekiinin tytöt loihtivat sinulle upean, koko päivän kestävän juhlalookin. Teemme tyylikkäät kampaukset ja meikkaukset toiveidesi mukaan niin, että voit olla huoleti koko juhlien ajan. Kun siis etsit hyvää paikkaa teettää kaunis juhlameikki tai juhlakampaus Helsingin keskustassa, suuntaa kulkusi Kampin Hairlekiiniin. Teemme myös pikakampauksia, kun tarvitset nopeasti kivaa uutta ilmettä hiuksillesi.

Kampaamotuotteet kotiin

Parturi-kampaamo on paras paikka ostaa kunnon kotihoitotuotteet hiuksillesi. Hairlekiini Kamppi on oikea kampaamotuotteiden keidas, ja meillä onkin tarjota asiakkaillemme erittäin laaja valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita.

Tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva ammattilainen, ja oikeilla tuotteilla kutrisi pysyvät kauniina pidempään. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!


Kampaajat

Anu, palveluesimies:

Anu on pitkään alalla työskennellyt ammattitaitoinen kampaaja ja Kampin yksikön liikkeenhoitaja. Anu taitaa kaikki parturi-kampaajan työt, ja varsinkin kaikenlaiset värjäykset ovat Anun intohimo. Erikoisosaamisena sinetti- ja teippipidennykset.

Annica:

Hiuksiin intohimoisesti suhtautuva Annica on omistautunut parturi-kampaaja, joka on työssään perfektionisti. Annica on kaikenlaisten värjäysten ja leikkausten vahva ja luotettava taitaja.

Susanna :

Susanna on kielitaitoinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen parturi-kampaaja. Vuosien ammattitaidolla työskentelevän Susannan lempitöihin lukeutuvat permis kuin permis sekä jenkkisiilit, jotka hän surauttaa asiakkailleen millintarkasti.

Christian:

Trenditietoinen Christian on työstään innostunut & asiakkaitaan sekä kollegoitaan innostava parturi-kampaaja. Christian tietää viimesimmät trendit ja toteuttaa upeat hiustenleikkaukset, värjäykset ja kampaukset.

Julia:

Julia on iloinen ja mukava parturi-kampaaja, joka taitaa tarkat leikkaukset ja värit tehden huolellista työtä. Kielitaitoiselta Julialta taittuu myös venäjän kieli.

Janna:

Räiskyvä ja reipas Janna on oikea tuoteasiantuntija, joka osaa suositella asiakkaalle kuin asiakkaalle parhaat ja sopivimmat tuotteet. Tasaisen vahvan osaamisen ohella erityisesti parturityöt sujuvat Jannalta käden käänteessä.

Emilia:

Emilia on trenditietoinen ja taitava parturi-kampaaja, jolta erityisesti hiustenleikkaus sujuu tarkasti ja vaivattomasti. Emilialta saat ystävällistä ja iloista asiakaspalvelua.

Aukioloajat

Palvelemme:
ma-pe 9-21
la 9-18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini Kauppakeskus Kamppi Helsinki
Kampinkuja 2
00100 HELSINKI

09 323 2020
kamppi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.