Helsinki

Pääkaupunkimme Helsinki ei juuri esittelyitä kaipaa. Helsinki on Suomen kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus, monen suuren yrityksen kotikaupunki ja maamme suurin työnantaja. Kaunis, rouhea, luonteikas, urbaani ja uniikki – tätä kaikkea pääkaupunkimme on niin stadilaisten itsensä kuin tuhansien kaupungissa vuosittain vierailevien matkailijoidenkin mielestä.

Hairlekiini sijaitsee Helsingin Pasilassa Mall of Triplassa. Helsinki ei nuku koskaan, ja sen kiehtovat, toisistaan täysin erilaiset kaupunginosat antavat sille oman, jäljittelemättömän leimansa; esimerkiksi Kallio, Käpylä ja Punavuori ovat ulkopaikkakuntalaisellekin tuttuja nimiä. Maamme ylellisimmät hotellit, kärkipään ravintolat, loistokkaat lippulaivamyymälät, lukemattomat pikku putiikit sekä monipuolisin kulttuuritarjonta levittäytyvät tasaisesti ympäri Helsinkiä tehden kaupungista mielenkiintoisen, alati muuttuvan seikkailun.

Urbaanin kaupunkielämän vastapainoksi luonto pääsee aivan helsinkiläisten iholle; kaupunki on kasvanut meren rannalle, ja viikonloppuisin helsinkiläiset suuntaavatkin ulkoilemaan rantabulevardeille, kallioille ja läheisiin pikku saariin sekä tietysti rakastettuihin keskustapuistoihin.

Helsinkiläiset tunnetaan myös tyylikkäänä, itsestään huolta pitävänä väkenä. Liikkeessämme taitavat, koulutetut ja tietysti iloisella palveluasenteella varustetut parturi-kampaajat loihtivat helsinkiläisten hiusunelmista totta. Tutustu ja varaa aikasi Hairlekiini Mall of Triplaan!

upeat hiustyylit hairlekiinista

Parturi-kampaamo Helsinki | Mall of Tripla Pasila

hairlekiinin mall of triplassa sijaitsevan liikkeen julkisivuParturi-kampaamomme sijaitsee uudessa Keski-Pasilan keskuksessa, kauppakeskus Mall of Triplassa. Olemme moderni ja trendikäs, kuitenkin koko perheelle sopiva parturi-kampaamo Triplan toisessa kerroksessa Nordic Avenuella. Juna-asemalta 2:een kerrokseen noustaessa näet meidät oikealla, Björn Borgin vieressä. Jos tulet Food Market -tasolta 1. kerroksesta liukuportaita ylöspäin itäiselle puolelle niin näet meidät heti vasemmalla.

Mall of Tripla sijaitsee parhaalla paikalla, vilkkaiden liikenneyhteyksien keskellä, ja houkuttelee kävijöitä aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Meillä Triplan Hairlekiinissa työskentelee joukko iloisia, koulutettuja ja ammattitaitoisia parturi-kampaajia, jotka tekevät hiusunelmistasi totta! Varaa aika kätevästi netissä tai tule käymään – nähdään Hairlekiinissa!

Parhaat parturi-kampaamopalvelut

Mietitkö, minkälainen hiusmalli sinulle sopisi? Haaveiletko uudesta, loistavasta hiusväristä tai hiusmallinmuutoksesta? Vai ovatko juhlat tulossa ja tarvitsisit kauniin kampauksen? Triplan Hairlekiinissa kaikki tämä onnistuu! Tarjoamme laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut laidasta laitaan. Nopeilta ja taitavilta parturi-kampaajiltamme onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kihara- ja rakennekäsittelyt, arki- ja juhlakampaukset kuin parturityötkin toiveidesi mukaisesti. Ehdotamme myös rohkeasti uutta, jos kaipaat ideoita ja ammattilaisen näkemystä siitä, mikä sinulle sopisi parhaiten. Kiireisiä asiakkaitamme haluamme palvella joustavasti; olemme parturi ilman ajanvarausta, joten voit tulla hiusten tai parran siistimiseen lyhyelläkin varoitusajalla.

Aukioloaikamme Mall of Triplassa ovat erityisen laajat: 9-21 viikon jokaisena päivänä. Palvelumme on reipasta ja ripeää – huolellisuudesta tietenkään tinkimättä!

Kampaamotuotteet kotiin

Parturi-kampaamo on paras paikka ostaa kunnon hoitotuotteet hiuksillesi. Ammattilaisen valitsemilla juuri sinun hiuksillesi sopivilla tuotteilla ylläpidät leikkausta ja väriä kotona helpommin ja pidempään. Hairlekiini Triplassa tarjoamme asiakkaillemme erittäin laadukkaan valikoiman hiusten hoito- ja muotoilutuotteita sekä aina asiantuntevan parturi-kampaajan avun tuotteiden valintaan. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!


Kampaajat

Anu, palveluesimies :

Anu on pitkään alalla työskennellyt ammattitaitoinen kampaaja ja Triplan yksikön liikkeenhoitaja. Anu taitaa kaikki parturi-kampaajan työt, ja varsinkin kaikenlaiset värjäykset ovat Anun intohimo. Erikoisosaamisena sinetti- ja teippipidennykset.

Julia:
Julia on asiakaspalvelu henkinen ja tarkalla ammattitaidolla työskentelevä parturi-kampaaja, joka tekee väri ja leikkaustyöt huolellisesti. Julia on myös kiinnostunut kokeilemaan uusimpia väritekniikoita, joissa hän saa haastaa itsensä. Yksi Julian suosikki töitä on erilaiset kampaukset niin arkeen kuin juhlaan.
Julia palvelee Suomen sekä Venäjän kielellä.
Rebecca:

Rebecca on rauhallinen ja yksityiskohdista tarkka parturi-kampaaja. Häneltä luonnistuu niin perinteisemmät raidoitukset, kuin räväkämmätkin leikkaukset ja värjäykset. Voit kääntyä Rebeccan puoleen myös hoito- ja viimeistelytuote asioissa. Mielellään hän visualisoi asiakkaan kanssa uusia hiustyylejä ja pitää isommistakin mallinmuutoksista. Palvelee suomen- ja englannin kielellä.

Eliisa:

Eliisa palvelee ja auttaa sinua asiantuntevasti hiuksiin liittyvissä asioissa. Häneltä luonnistuu monipuoliset kampaamo- ja parturileikkuut huolitellusti. Eliisan suosikki töihin kuuluu erilaiset värityöt ja vaalennukset. Eliisa palvelee myös Englannin ja Venäjän kielillä.

Ninni:

Savosta lähtöisin oleva Ninni palvelee asiakkaita vahvalla ammattitaidolla kaikissa hiusasioissa. Leikkauksissa ja värjäyksissä hän haluaa tuoda esiin asiakkaan parhaita puolia, omaa tyyliä sekä persoonaa. Ninnin erityisosaamista ovat raidoitukset, vaaleat hiukset sekä luonnolliset tyylit. Vahvan tuotetuntemuksen omaava Ninni löytää varmasti jokaisen tarpeisiin sopivat kotihoitotuotteet. Ninni tekee vuoroja tällä hetkellä opintojensa ohella. Hän on Triplassa muutamana päivänä viikossa.

Aukioloajat

Palvelemme :

ma-pe 9-20

la 9-19

su 11-19

 

Yhteystiedot

Mall of Tripla
Hairlekiini, 2. krs
Veturitie 11
00520 Helsinki
09 - 323 2020
tripla@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.