Helsinki

Pääkaupunkimme Helsinki ei juuri esittelyitä kaipaa. Helsinki on Suomen kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus, monen suuren yrityksen kotikaupunki ja maamme suurin työnantaja. Kaunis, rouhea, luonteikas, urbaani ja uniikki – tätä kaikkea pääkaupunkimme on niin stadilaisten itsensä kuin tuhansien kaupungissa vuosittain vierailevien matkailijoidenkin mielestä.

Hairlekiinilla on Helsingissä kaksi toimipistettä: ydinkeskustassa Forumin ja Pasilassa Triplan parturi-kampaamot. Helsinki ei nuku koskaan, ja sen kiehtovat, toisistaan täysin erilaiset kaupunginosat antavat sille oman, jäljittelemättömän leimansa; esimerkiksi Kallio, Punavuori ja Eira ovat ulkopaikkakuntalaisellekin tuttuja nimiä. Maamme ylellisimmät hotellit, kärkipään ravintolat, loistokkaat lippulaivamyymälät, lukemattomat pikku putiikit sekä monipuolisin kulttuuritarjonta levittäytyvät tasaisesti ympäri Helsinkiä tehden kaupungista mielenkiintoisen, alati muuttuvan seikkailun.

Urbaanin kaupunkielämän vastapainoksi luonto pääsee aivan helsinkiläisten iholle; kaupunki on kasvanut meren rannalle, ja viikonloppuisin helsinkiläiset suuntaavatkin ulkoilemaan rantabulevardeille, kallioille ja läheisiin pikku saariin sekä tietysti rakastettuihin keskustapuistoihin.

Helsinkiläiset tunnetaan myös tyylikkäänä, itsestään huolta pitävänä väkenä. Siksipä kaupungista löytyykin Hairlekiineja kaksin kappalein! Liikkeissämme taitavat, koulutetut ja tietysti iloisella palveluasenteella varustetut parturi-kampaajat loihtivat helsinkiläisten hiusunelmista totta. Tutustu liikkeisiin ja varaa aikasi Hairlekiiniin!

upeat hiustyylit hairlekiinista

Parturi-kampaamo | Helsinki Forum

Kuva Hairlekiinin Helsingin liikkeen edestä, joka sijaitsee kauppakeskus Forumissa.Hairlekiini Forum on trendikäs mutta mutkaton parturi-kampaamo Helsingin keskustassa, Forum-kauppakeskuksessa. Forum sijaitsee niin kaupungin ytimessä, että sitä ei oikeastaan edes miellä kauppakeskukseksi; pikemminkin se on saumaton osa Helsinkiä ja paikka, jonka läpi kulkee päivittäin tuhansia ihmisiä jääden shoppailemaan, syömään, virkistäytymään tai muuten vain viettämään aikaansa.

Täällä järjestetään myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja tempauksia, joten vauhtia riittää. Forumin hyvä meininki on huomattu muuallakin; pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin vuoden 2017 parhaaksi kauppakeskukseksi koko Pohjoismaissa! Hyväntuulista menoa löydät tietysti myös Hairlekiinista, joka sijaitsee hyvällä paikalla Forumin toisessa kerroksessa, aivan Valopihan kupeessa. Naapuriliikkeitämme ovat mm. Vila, Carlings ja Indiska sekä monet muut putiikit, joihin voit poiketa ostoksille vaikka uudesta hiustyylistäsi inspiroituneena.

Tule käymään liikkeelle tai varaa aika kätevästi netistä – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut taidolla

Parturi-kampaamo Hairlekiinista saat monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut laadukkaasti, aina hiusalan osaavan ammattilaisen toteuttamana. Meillä on kokemusta ja näkemystä kaikenlaisten hiusten käsittelystä ja palvelemme sujuvasti kaikkia asiakkaita aina vauvasta vaariin. Seuraamme tarkasti hiusalan uusimpia tuulia ja koulutamme itseämme säännöllisesti, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme aina trendikkäimmät hiuspalvelut sekä parhaimmat laatutuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun. Olipa mielessäsi sitten skarppi hiusten leikkaus, uusi sähäkkä hiusväri, upeat hiustenpidennykset, tyylikäs juhlakampaus tai mikä tahansa muu palvelu, Hairlekiinin tytöt toteuttavat sen huolellisesti ja ammattitaidolla toiveitasi kuunnellen. Tiimimme koostuu iloisista, reippaista ja näppäräsormisista parturi-kampaajista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tutustu meihin ja osaamiseemme tarkemmin kampaajaesittelyissä!

Parturi ilman ajanvarausta Helsinki

Kampaamopalveluiden tarjoamisen ohella olemme myös nopea & hyvä parturi ilman ajanvarausta. Helsinki on tunnetusti elämänmenoltaan hektinen, ja siksi haluammekin palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit tulla parturiin ilman ajanvarausta koska tahansa, ja siistimme nopeasti niskahiukset, leikkaamme hiukset takaisin malliinsa tai teemme parran parturointeja. Palvelumme on reipasta ja ripeää – huolellisuudesta tietenkään tinkimättä! Suurempiin töihin, kun hiusten värjäys- ja leikkauspaketteihin suosittelemme varaamaan ajan normaalisti etukäteen. Kun siis etsit monipuolista parturi-kampaamoa Helsingin keskustassa, suuntaa kulkusi Forumin Hairlekiiniin.

Meiltä myös kampaukset & pikakampaukset

Meillä osataan tehdä myös ihania kampauksia, ja parturi-kampaajamme loihtivatkin kauniit ja kestävät arki- ja juhlakampaukset aina rennoista lettikampauksista elegantteihin nutturoihin. Meiltä saat myös näpsäkät pikakampaukset, joita teemme sopivan hetken sattuessa myös ilman ajanvarausta. Pikakampaus on kiva tapa freshata ulkonäköä vaikka ennen tyttöjen iltaa tai treffejä. Tervetuloa!


Kampaajat

Janette, avustava palveluesimies:

Janette on taitava parturi-kampaaja ja hiustuoteasiantuntija. Erityisesti vegaaniset tuotteet ovat hänen sydäntään lähellä. Janette palvelee sujuvasti myös englanniksi.

Ninni, avustava palveluesimies:

Savosta lähtöisin oleva Ninni palvelee asiakkaita vahvalla ammattitaidolla kaikissa hiusasioissa. Leikkauksissa ja värjäyksissä hän haluaa tuoda esiin asiakkaan parhaita puolia, omaa tyyliä sekä persoonaa. Ninnin erityisosaamista ovat raidoitukset ja vaaleat hiukset.

Rebecca:
Rebecca on rauhallinen ja yksityiskohdista tarkka parturi-kampaaja. Rebecca taitaa räväkämmätkin värjäystyöt ja leikkaukset sekä laaja-alaiset parturityöt. Hän palvelee ammattitaidolla niin Palvelu- kuin tuotepuolellakin.
Eliisa:

Eliisa palvelee ja auttaa sinua asiantuntevasti hiuksiin liittyvissä asioissa. Häneltä luonnistuu monipuoliset kampaamo- ja parturileikkuut huolitellusti. Eliisan suosikki töihin kuuluu erilaiset värityöt ja vaalennukset. Eliisa palvelee myös Englannin ja Venäjän kielillä.

Aukioloajat

Palvelemme:

ma-pe 09-20

la 09-19

su 12-18

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini Forum Helsinki
Mannerheimintie 20
00100 HELSINKI

09 321 1170
forum@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Mall of Tripla Pasila

hairlekiinin mall of triplassa sijaitsevan liikkeen julkisivuParturi-kampaamomme sijaitsee uudessa Keski-Pasilan keskuksessa, kauppakeskus Mall of Triplassa. Olemme moderni ja trendikäs, kuitenkin koko perheelle sopiva parturi-kampaamo Triplan toisessa kerroksessa Nordic Avenuella. Juna-asemalta 2:een kerrokseen noustaessa näet meidät oikealla, Björn Borgin vieressä. Jos tulet Food Market -tasolta 1. kerroksesta liukuportaita ylöspäin itäiselle puolelle niin näet meidät heti vasemmalla.

Mall of Tripla sijaitsee parhaalla paikalla, vilkkaiden liikenneyhteyksien keskellä, ja houkuttelee kävijöitä aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Meillä Triplan Hairlekiinissa työskentelee joukko iloisia, koulutettuja ja ammattitaitoisia parturi-kampaajia, jotka tekevät hiusunelmistasi totta! Varaa aika kätevästi netissä tai tule käymään – nähdään Hairlekiinissa!

Parhaat parturi-kampaamopalvelut

Mietitkö, minkälainen hiusmalli sinulle sopisi? Haaveiletko uudesta, loistavasta hiusväristä tai hiusmallinmuutoksesta? Vai ovatko juhlat tulossa ja tarvitsisit kauniin kampauksen? Triplan Hairlekiinissa kaikki tämä onnistuu! Tarjoamme laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut laidasta laitaan. Nopeilta ja taitavilta parturi-kampaajiltamme onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kihara- ja rakennekäsittelyt, arki- ja juhlakampaukset kuin parturityötkin toiveidesi mukaisesti. Ehdotamme myös rohkeasti uutta, jos kaipaat ideoita ja ammattilaisen näkemystä siitä, mikä sinulle sopisi parhaiten. Kiireisiä asiakkaitamme haluamme palvella joustavasti; olemme parturi ilman ajanvarausta, joten voit tulla hiusten tai parran siistimiseen lyhyelläkin varoitusajalla.

Aukioloaikamme Mall of Triplassa ovat erityisen laajat: 9-21 viikon jokaisena päivänä. Palvelumme on reipasta ja ripeää – huolellisuudesta tietenkään tinkimättä!

Kampaamotuotteet kotiin

Parturi-kampaamo on paras paikka ostaa kunnon hoitotuotteet hiuksillesi. Ammattilaisen valitsemilla juuri sinun hiuksillesi sopivilla tuotteilla ylläpidät leikkausta ja väriä kotona helpommin ja pidempään. Hairlekiini Triplassa tarjoamme asiakkaillemme erittäin laadukkaan valikoiman hiusten hoito- ja muotoilutuotteita sekä aina asiantuntevan parturi-kampaajan avun tuotteiden valintaan. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!


Kampaajat

Susanna:
Susanna on ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen parturi-kampaaja, jolla on vuosien ammattikokemus takana. Susannalta onnistuu kaikki leikkaukset, värjäykset, raitatekniikat sekä kampaukset. Lempitöihin kuuluu permikset, joita vuosien varrella on tullut tehtyä paljon. Lisäksi erikois-osaamisena leikkauksissa jenkkisiilit
Susanna palvelee Suomen, Englannin, Espanjan sekä Portugalin kielellä.
Julia:
Julia on asiakaspalvelu henkinen ja tarkalla ammattitaidolla työskentelevä parturi-kampaaja, joka tekee väri ja leikkaustyöt huolellisesti. Julia on myös kiinnostunut kokeilemaan uusimpia väritekniikoita, joissa hän saa haastaa itsensä. Yksi Julian suosikki töitä on erilaiset kampaukset niin arkeen kuin juhlaan.
Julia palvelee Suomen sekä Venäjän kielellä.
Janette:

Janette on taitava parturi-kampaaja ja hiustuoteasiantuntija. Erityisesti vegaaniset tuotteet ovat hänen sydäntään lähellä. Janette palvelee sujuvasti myös englanniksi.

Ninni:

Savosta lähtöisin oleva Ninni palvelee asiakkaita vahvalla ammattitaidolla kaikissa hiusasioissa. Leikkauksissa ja värjäyksissä hän haluaa tuoda esiin asiakkaan parhaita puolia, omaa tyyliä sekä persoonaa. Ninnin erityisosaamista ovat raidoitukset ja vaaleat hiukset.

Anu, palveluesimies (äitiyslomalla):

Anu on pitkään alalla työskennellyt ammattitaitoinen kampaaja ja Triplan yksikön liikkeenhoitaja. Anu taitaa kaikki parturi-kampaajan työt, ja varsinkin kaikenlaiset värjäykset ovat Anun intohimo. Erikoisosaamisena sinetti- ja teippipidennykset.

Aukioloajat

Palvelemme:

ma-la 9-21

su 11-19

 

 

Yhteystiedot

Mall of Tripla
Hairlekiini, 2. krs
Veturitie 11
00520 Helsinki
09 - 323 2020
tripla@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.