Parturi-kampaamo Helsinki

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Helsinki)

Aukioloajat

Helsinki
Palvelemme
ma-pe 9 – 20
la 9 – 18
su suljettu

Mall of Triplan vuokrasopimus päättyy 30.9.2023.

Lähin palveleva Hairlekiini löytyy Espoon kauppakeskus Entressestä-tervetuloa!

Yhteystiedot

Helsinki | Mall of Tripla Pasila
Mall of Tripla
Hairlekiini, 2. krs
Veturitie 11
00520 Helsinki

093232020

tripla@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Anu

Palveluesimies

Anu on pitkään alalla työskennellyt ammattitaitoinen kampaaja ja Triplan yksikön liikkeenhoitaja. Anu taitaa kaikki parturi-kampaajan työt, ja varsinkin kaikenlaiset värjäykset ovat Anun intohimo. Erikoisosaamisena sinetti- ja teippipidennykset.

Julia

Parturi-kampaaja

Julia on asiakaspalvelu henkinen ja tarkalla ammattitaidolla työskentelevä parturi-kampaaja, joka tekee väri ja leikkaustyöt huolellisesti. Julia on myös kiinnostunut kokeilemaan uusimpia väritekniikoita, joissa hän saa haastaa itsensä. Yksi Julian suosikki töitä on erilaiset kampaukset niin arkeen kuin juhlaan.

Julia palvelee Suomen sekä Venäjän kielellä.

Eliisa

Parturi-kampaaja

Eliisa palvelee ja auttaa sinua asiantuntevasti hiuksiin liittyvissä asioissa. Häneltä luonnistuu monipuoliset kampaamo- ja parturileikkuut huolitellusti. Eliisan suosikki töihin kuuluu erilaiset värityöt ja vaalennukset. Eliisa palvelee myös Englannin ja Venäjän kielillä.

Parturi-kampaamomme sijaitsee uudessa Keski-Pasilan keskuksessa, kauppakeskus Mall of Triplassa. Olemme moderni ja trendikäs, kuitenkin koko perheelle sopiva parturi-kampaamo Triplan toisessa kerroksessa Nordic Avenuella. Juna-asemalta 2:een kerrokseen noustaessa näet meidät oikealla, BikBokkia vastapäätä. Jos tulet Food Market -tasolta 1. kerroksesta liukuportaita ylöspäin itäiselle puolelle niin näet meidät heti vasemmalla.

Mall of Tripla sijaitsee parhaalla paikalla, vilkkaiden liikenneyhteyksien keskellä, ja houkuttelee kävijöitä aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Meillä Triplan Hairlekiinissa työskentelee joukko iloisia, koulutettuja ja ammattitaitoisia parturi-kampaajia, jotka tekevät hiusunelmistasi totta! Varaa aika kätevästi netissä tai tule käymään – nähdään Hairlekiinissa!

Parhaat parturi-kampaamopalvelut

Mietitkö, minkälainen hiusmalli sinulle sopisi? Haaveiletko uudesta, loistavasta hiusväristä tai hiusmallinmuutoksesta? Vai ovatko juhlat tulossa ja tarvitsisit kauniin kampauksen? Triplan Hairlekiinissa kaikki tämä onnistuu! Tarjoamme laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut laidasta laitaan. Nopeilta ja taitavilta parturi-kampaajiltamme onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kihara- ja rakennekäsittelyt, arki- ja juhlakampaukset kuin parturityötkin toiveidesi mukaisesti. Ehdotamme myös rohkeasti uutta, jos kaipaat ideoita ja ammattilaisen näkemystä siitä, mikä sinulle sopisi parhaiten. Kiireisiä asiakkaitamme haluamme palvella joustavasti; olemme parturi ilman ajanvarausta, joten voit tulla hiusten tai parran siistimiseen lyhyelläkin varoitusajalla.

Palvelemme Mall Of Triplassa viikon jokaisena päivänä. Palvelumme on reipasta ja ripeää – huolellisuudesta tietenkään tinkimättä! Pääset parhaiten Mall of Triplaan junalla, ratikalla tai linja-autolla sekä omalla autolla. Parkkitilaa löytyy reippaasti kauppakeskuksen alakerrasta. Ensimmäinen tunti on ilmaista.

Kampaamotuotteet kotiin

Parturi-kampaamo on paras paikka ostaa kunnon hoitotuotteet hiuksillesi. Ammattilaisen valitsemilla juuri sinun hiuksillesi sopivilla tuotteilla ylläpidät leikkausta ja väriä kotona helpommin ja pidempään. Hairlekiini Triplassa tarjoamme asiakkaillemme erittäin laadukkaan valikoiman hiusten hoito- ja muotoilutuotteita sekä aina asiantuntevan parturi-kampaajan avun tuotteiden valintaan. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!