Mikä kampaamotuote pelastaa päiväsi? Wellan tuotepaketti arvonta nyt Facebookissa!

Mikä kampaamotuote pelastaa päiväsi? Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 3 kpl Wellan tuotepaketteja (yhden paketin arvo 77,30€). Osallistu nyt!

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla kilpailujulkaisun kommenttikenttään mikä kampaamotuote pelastaa sinun päiväsi (kirjoita oma suosikkituotteesi nimi) Hairlekiinin facebook-sivulla 15.-29.2.2016 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan tiistaina 1.3.2016.

HELMIKUUN FACEBOOK-ARVONNAN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestää parturi-kampaamo Hairlekiini.
Arvontaan voi osallistua osoitteessa www.facebook.com/hairlekiini. Arvontaan osallistutaan kirjoittamalla oman suosikkituotteen nimi kilpailujulkaisun kommenttikenttään Hairlekiinin facebook-sivulla. Arvontaan voi osallistua 15.2.-29.2.2016 välisenä aikana. Osallistumisaika päättyy 29.2.2016 klo 24. Osallistumista ei hyväksytä arvonta-ajan päättymisen jälkeen.

Arvonta suoritetaan tiistaina 1.3.2016 kaikkien osallistuneiden henkilöiden kesken. Jokainen kommenttikerta on yksi osallistuminen. Yhdeltä henkilöltä huomioidaan vain yksi kommentti. Arvonnan palkintona on 3 kpl Wellan tuotepaketteja (yhden paketin arvon on 77,30 €). Voittajat julkistetaan kertomalla kilpailukuvan alle voittajien nimet. Voittajia pyydetään olemaan yhteydessä Hairlekiinin facebook-yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta seitsemän vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät saa osallistua Hairlekiinin henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin. Osallistumalla arvontaan facebookissa hyväksyy myös sen, että osallistujan nimi ja profiilikuva näkyvät arvonnan yhteydessä facebookissa. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjille oikeuden käyttää kilpailuun kirjoitettuja kommentteja viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

Järjestäjä Hairlekiini ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai mahdollisten teknisten häiriöiden vaikutuksista arvonnan osallistumaan. Järjestäjä pidettää oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Takaisin