MIESTEN HIUSTYYLIT KESÄLLÄ 2021

Miesten hiustyylejä löytyy laidasta laitaan klassisemmasta räväkämpään. Oikean mallin löytäminen voi olla monen vuoden kokeilun tulos. Toisaalta joskus Se oikea hiustyyli voi osua kohdalle heti ja olla niin sopiva ja oma, ettei tyylimuutokselle tule enää koskaan tarvetta. Usein kuitenkin tyylit muuttuvat esimerkiksi iän myötä. Itselle sopivaa hiustyyliä voi hakea esimerkiksi kasvojen ja pään muotojen kautta.

Yleisesti hiusten pituus on selvästi alkanut pitenemään, mutta lyhyilläkin hiustyyleillä on edelleen suosionsa. Luonnollisuus on tullut vahvasti mukaan miesten hiustyyleihin ja pitoa ei haetakaan enää niin paljon, vaan hiusten muotoilu on kevyempää.

Kun haet inspiraatiota uuteen tyylin, tutustu vaikka näihin listaamiimme, tällä hetkellä suosiossa oleviin hiustyyleihin. Mikä on sinun suosikkisi?

Siilitukka eli buzz cut

Helppohoitoinen siilitukka on tämän hetken kuuma juttu! Koneella erittäin lyhyeksi ajetut sivut ja hieman pidemmäksi jätetty pääliosa on helppo toteuttaa, vaikka kotonakin. Siilitukassa on myös vahvaa armeijahenkisyyttä. Tämä tyyli on todellinen klassikko, joka sopii kiireiselle ja hiusten vaivatonta muotoilua arvostavalle.

Keskijakaus

Kukapa voisi unohtaa keskijakaukset, jotka erityisen vahvasti liitetään ysärin poikabändeihin? Niinpä! Keskijakaus on tehnyt tuloaan hiustrendeihin jo jonkin aikaa, ja viimeistään nyt kannattaa ennakkoluulottomasti kokeilla, miltä tuntuu olla oman elämänsä Nick Carter. Keskijakaus muotoillaan luonnolliseksi ja sivut saavat olla rennon näköiset.

Fade cut

Fade-hiustyyli sivujakauksella on ollut muodissa jo pidemmän aikaa, mutta pitää pintansa edelleen. Tässä mallissa pääliosan hiukset jätetään pidemmiksi ja sivuilta häivytetään pituutta asteittain lyhyemmäksi.  Häivytys voi olla matalampi tai korkeampi, riippuen siitä, millainen siitä halutaan.

Kiharat

Kiharat ovat kaikessa valloittavuudessaan taas yksi suosituimpia hiustrendejä. Jos et ole hiusarvonnassa onnistunut nappaamaan luonnonkiharaa hiuslaatua, voit monien muiden tavoin kihartaa hiuksia kotona tai ottaa permanentin, joka voi nykypäivänä tarkoittaa hyvin monenlaista kiharaa, aivan pikkukikkarasta maltillisiin laineisiin. Kiharoissa ihastuttaa niiden omanlainen kurittomuus ja toisaalta kuohkeus. Kiharat toimivat hyvin myös fade-hiustyylin kanssa!

Takatukka eli mullet

Heille, jotka kaipaavat jotain hieman tavanomaisesta poikkeavampaa, suosittelemme nyt takatukkaa, eli mulletia, jonka vaikutteet ja epäilemättä inspiraatio juontuvat vanhalle kunnon 80-luvulle. Tämän hetken mulletit ovat kasariedeltäjiään rennompia ja pehmeämpiä, mutta vanhat vaikutteet ovat löydettävissä edelleen. Tässä on hiustyyli isolla asenteella!

Miesnuttura eli man bun

Pitkät hiukset ovat jo pidemmän aikaa kasvattaneet suosiotaan miesten keskuudessa. Hiusten piteneminen tietenkin mahdollistaa myös kampauksien tekemisen ja erityisesti ns. miesnuttura, eli man bun, näkyy nykyään aiempaa useammin katukuvassa. Nutturat saavat olla niin niskassa kuin korkeammallakin ja sopivat hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Kolahtiko joku näistä tyyleistä? Hairlekiinin parturit ympäri maan osaavat toteuttaa nämä miesten hiustyylit, mutta myös paljon muita – juuri sinulle sopivia tyylejä. Ajan voit varata helposti suoraan netistä!

Takaisin