Hairlekiini

Hairlekiini parturi-kampaamot – palvelemme sinua ammattitaidolla

Hairlekiini on paikallisesti palveleva, valtakunnallinen kampaamoketju, joka perustettiin vuonna 1989. Nykyään toimimme 30 paikkakunnalla ja toimipisteitä on 47.  Meillä työskentelee yli 200 hiusalan iloista ammattilaista.

Olemme täyden palvelun parturi-kampaamo ja hiuskosmetiikan erikoismyymälä. Ystävällinen asiakaspalvelu sekä henkilökuntamme ammatillinen osaaminen on meille tärkeää: siksi henkilökuntaamme koulutetaankin säännöllisesti, jotta voimme tarjota sinulle uusimmat leikkaus- ja väritekniikat. Teemme tiivistä yhteistyötä maailman huippubrändien kanssa ja käytämme ainoastaan huolella valittuja, turvallisia ja uusinta teknologiaa sisältäviä tuotteita.

Hairlekiinin parturi-kampaamoissa asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteisiin asiantuntijoidemme opastuksella. Laaja palvelu- ja tuotevalikoima, edullinen hintataso sekä asiantunteva ja palveleva henkilökunta on toimintamme perusta.

Lämpimästi tervetuloa Hairlekiiniin!

Haluaisitko töihin Hairlekiiniin?

Etsimme uusia kykyjä ja taitavia hiusalan ammattilaisia. Kerro meille lyhyesti lisää itsestäsi oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!