Näin saat tuuhean tukan ilman fööniä!

kms tuotemerkin tuotteita tuuheaan tukkaan

Kaikki silkkisen hennoilla katrihelenamaisin hiuksin siunatut kaunottaret ja komistuksen huomio! Tässä resepti tuuheaan tukkaan helposti ilman fööniä, kihartamista, tupeerausta tai mitään muutakaan, joka suotta veisi aikaa.

Miten saada tuuheat hiukset?

Helppoa tuuheutusniksiäni taustoitan hiuskosmetiikkaideologiallani, että kampaamotuotteiden ei ole tarkoitus viedä aikaa tai aiheuttaa vaivaa. Niiden tehtävä on helpottaa arkea ja niitä arkiaamujen uneliaan kiireisiä lähtöjä kotoa.

Ideologiaani mukaillen halusin tämän ohjepostauksen teidän lukijoiden iloksenne ja avuksenne laatia. Tähän näppärään tuuheutusniksiin kun tarvitset vain hiustenpesun ja kaksi tuotetta.

saat tuuheat hiukset kms sarjan tuotteilla

Idea perustuu KMS-hiusmerkinkin suosittelemaan oivallukseen: start, style & finish. Ajatuksen taustalla on se, että minkä tahansa muodon aikaansaamiseksi hiusta lähestytään vaiheittain. Kaivattiin sitten tuuheutta, kiharaa, sileyttä tai mitä tahansa hiusmuotoa.

KMS-ajattelun start-vaiheessa kiinnitetään huomiota siihen, millä hiukset pestään. Style-vaiheessa millä  kosteat hiukset muotoillaan ja finish-vaiheessa, kuinka kiinnitetään ja viimeistellään aikaansaatu muoto.

kms sarjan tuotteita käyttäessäsi et tarvitse fööniä jotta saisit tuuheat hiukset

Vaiheittainen ajattelu on tärkeää, koska hiustenmuotoilun onnistuminen perustuu kokonaisuuteen. Yhdellä tuotteella saa toki hyvin vaikutusta aikaiseksi lähtötilanteeseen nähden, mutta kestävän muodon, kuten ilmavan volyymin, aikaansaamiseksi suositellaan panostamaan muotoilun kokonaisuuteen.

Minä rakastan taustoittaa ja valottaa kosmetiikan funktioita etsien perusteita, syitä ja seurauksia. Voisin puhua ja kirjoittaa aiheesta loputtomiin. Mutta nyt olette lukeneet taustoituksia tarpeeksi ja voimme siirtyä helppoon tuuheutusniksiini.

Tuuheat hiukset kotikonstein ilman fööniä – vain hiustenpesun ja kahden tuotteen avulla

 

Aloitetaan hiustenpesusta.

Hyvä volyymishampoo on sellainen, joka pesee tyven ilmavan ja hulmuavan tuntuiseksi, mutta samalla hoitaa hiusta. Huono volyymishampoo kuivattaa latvan, sellaista emme halua…

kms add volume shampoo

kms add volume shampoo lisää tuuheutta hiuksiin

KMS ADD Volume -shampoo pesee myös pituudet ihanan ryhdikkäiksi ja nostaa tyven. Nostava vaikutus perustuu tuotteen ainesosien lisäksi kepeän geelimäiseen koostumukseen, joka ei tee painon tunnetta tyvelle. Muistathan vaahdottaa shampoon huolellisesti ja kauttaaltaan hiuspohjaa vasten saadaksesi ilmavan puhtaan lopputuloksen.

Mikäli haluat tuuheat hiukset, käytä hoitoainetta. Luit oikein 😀

Nimittäin nykyaikaiset hiustenhoitoaineet paksuntavat ja napakoittavat hiusta. Eloton ja kuiva hius voi olla sähköisyyden vuoksi ilmavan – tai pikemminkin leijuvan, tuntuinen ja lopulta liimantua lituskan ritisevänä jonnekin takaraivon seutuville. Näkyvään ja kauniiseen volyymiin pääsee, kun hiusta ryhdittää kevyellä hoitoaineella.

jos haluat tuuheutta hiuksiin kokeile kms sarjan hoitoainetta

kms add volume hoitosuihke antaa rakennetta hiuksiin

KMS ADD Volume Leave In – hoitosuihke antaa hiuksille rakennetta ja hiuksen tarvitseman kosteuden. Myös hento hius kärsii helposti kosteuden puutteesta. Hoitosuihke helpottaa hiusten muotoilua tuuheammiksi ilman sähköisyyttä. Moni suosii jätettäviä suihkemuotoisia hoitoaineita, joten KMS on kuluttajien makuun suunnitellut hoitoaineen suihkemuotoon. Annostele tuotetta hiusten pituudesta riippuen 5-12 suihkausta.

Seuraavaksi ne kaksi näppärää volyymituotetta.

kms add volume liquid dust

Kun hius on pesty oikeilla tuotteilla ilmavaksi, on aika tehdä todellinen hiusten ryhtiliike. Kuivaa hiukset pesun jälkeen pyyheliinalla ja annostele käsien kautta tippa KMS ADD Volume Liquid Dust -muotoilutuotetta. Pieni pisara hierotaan ensin käsiin ja sen jälkeen harotaan hiusten tyvialueelle.

kms liquid dust purkkia pidellään kädessä

”Kokeilemisen arvoinen silloin, kun tuntee jo tehneen kaikkensa!”

 

Liquid Dust on hyvin ainutlaatuinen tuote, koska se nostaa ja tuuheuttaa tyveä ilman föönausta tai muuta lämpökäsittelyä. Hiuksen voi siis antaa kuivua sellaisenaan. Mikäli tuotteen föönaa, varoitan upeasta ja yllättävästä volyymista..! Liquid Dust on kuin hiukseen imeytetty tyvipuuteri seerumia muistuttavassa olomuodossa – juuri niin hämmentävä miltä kuulostaakin ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen silloin, kun tuntee jo tehneen kaikkensa litteiden hiustensa vuoksi.

Liquid Dust löytyy myös omasta käytöstäni ja siihen on ihastunut moni silkkitukkainen asiakkaani. Lempparituote!

Viimeisenä se toinen tuote eli KMS-vaiheiden mukaan kohta finish.

kms hair play

kms hair play tuotteella saat tuuheat hiukset kotikonstein

Ohjeeni tässä helpossa tuuheutusniksini viimeisessä vaiheessa kuuluu kaikessa yksinkertaisuudessaan, että tee tuplapuuterointi. Siten pesun ja Liquid Dustin luoma volyymi pysyy, kestää hiusten liikkumista, hikoilua ja ilman kosteutta.

Kun hiukset ovat siis täysin kuivuneet, suihkuta erityisesti päällisosan tyveen kuivashampoota ja pöyhi hieman. KMS Hair Play Makeover Spray on ihanan kevytkoostumuksellinen puuterimainen kuivashampoo, joka sitoo latistavan kosteuden ja säilyttää hiusten ilmavuuden. Hennompikaan hius ei siten makaa hiuspohjan ihoa vasten muuntumassa päivän aikana rasvaiseksi ja litteäksi. Luontevan ilmava volyymi pysyy juuri siellä missä kuuluukin eli hiusten tyvessä.

Sitten vain testailemaan helppoa tuuheutusniksiä ja nauttimaan elämän ja hiusten sietämättömästä keveydestä! Iloisen ilmavaa viikonloppua <3

– Eveliina

 

Takaisin