Katso kuvat – millainen on hääkampaus vuonna 2019?

Boheemi pitää pintansa, mutta nyt myös glamour hohtaa hiuksissa

Vuoden 2018 boheemi ja huolettoman vivahteen välittävä hääkampaustyyli jatkuu tänäkin vuonna. Hääkampaus vuonna 2019 on edelleen rento ja ripauksellisesti romanttinen, mutta silti oikealla tavalla viimeistelty ja tietysti tyylikäs. Jäykän kovat, suorat kampaukset näyttävät todella väistyneen luonnollisuuden jatkaessa suosiotaan.

(Sivun lopusta löydät lisää Hairlekiinissa tehtyjä hääkampauksia)

hääkampaus jossa luonnollisuus on pääosassa tummissa hiuksissa
Kuva 1: Luonnollisuus on valloillaan myös hääkampauksissa.

Pehmeät, rennot kiharat ja suositut letit tulevat näkymään yhä morsianten tyyleissä. Niin ikään hiuksissa nähdään kukkia, seppeleitä ja näyttäviäkin hiuskoristeita. Nuttura tai poninhäntä sidotaan kevyesti niskaan tai korkealle takaraivolle.

Entisaikojen Hollywoodin elokuvatähdistä etsitään myös inspiraatiota, jolloin tyyli muuttuu klassisempaan ja hieman hallitumpaan suuntaan.

Niskanuttura, korkea veistos tai auki valtoimelleen villisti jätetty

Hääkampaus on helppo pitää aisoissa pitkin päivää ja iltaa, koska kampauksen tyylikin on helppo – viimeistelemättömän näköiseksi loihdittu. Kun nuttura kootaan niskaan, annetaan hiussuortuvien tai lempeästi laskeutuvien laineiden karkailla rennosti kasvoille.

Jakaus vedetään keskelle päätä. Myös rennon lainehtivat niskaponinhännät ovat häähiusmuodissa mukana.

Kyseinen hääkampaus nähtiin myös viime vuonna Englanin Sussexin herttuatar, Meghan Marklen häälookissa. Hyvin rento niskanuttura keskijakauksella, jossa ei kiillotettua, siloteltua pintaa nähty, oli jopa arvokkaan, kuninkaallisen morsiamen valinta.

Tällainen ”no-care hair” on osa tämänkin vuoden hääkampaustrendejä.

Huikea hiuskruunu tai klassinen, ”old Hollywood”

Vuonna 2019 luonnollisuuden ja rentouden rinnalle nousee hieman näyttävämpiä hääkampauksia ja ripaus glamouria. Sivujakaus, suuret sileät laineet ja hiussoljet nousevat tapetille ja tuovat mieleen entisaikojen elokuvatähdet.

Kampauksiin tuodaan myös korkeutta ja veistosmaisuutta.

Hiuksiin laitetaan upeita, kruunumaisia kukkakruunuja tai muita koristeita, tai pelkistetty nuttura viimeistellään kiinnostavilla, pienemmillä yksityiskohdilla.

hääkampaus jossa vaaleat hiukset ovat nutturalla ja koristeltu
Kuva 2: Tämäkin kaunis hääkampaus on tehty Hairlekiinissa.

Kaikki auki ja kukkia siellä täällä

Edelleen tämän vuoden häätapahtumien ja muotinäytösten laivoilla on nähty hyvin luonnollisia hääkampauksia. Hiukset jätetään täysin tai osittain auki, vedetään korvien taa ja luodaan huolettomat laineet latvoja kohden. Runsaampiin hiuspilviin ujutetaan kukkia kuin ne olisivat eksyneet sinne vahingossa. Myös löysiä lettikampauksia tullaan näkemään.

Kukin kampaus on kantajansa näköinen

Oli naisten hiustrendi kulloinkin millainen tahansa, jokainen morsian kantaa kutrinsa tavallaan.

Rock-henkiselle luodaan omannäköisensä tyyli siinä missä vanhan ajan punaisten mattojen glamouria kaipaavalle. Luonnon lapsellekin löytyy takuulla oma hääkampaus Hairlekiinin taitavien kampaajien käsissä.

Niin kesämorsian kuin keskellä talvea alttarille astuva päätyy kanssamme varmasti oikeaan kampaukseen.

Kokonaisuus ratkaisee. Hääkampaus on osa koko pukeutumista ja tärkeää onkin, että niin puku kuin hiukset, meikkiä unohtamatta, luovat täydellisesti toisiaan tukevan kokonaisuuden.

Kannattaakin varata aina hyvissä ajoin aika koekampaukseen, jonka aikana morsiamen toiveista käsin suunnittelemme ja toteutamme tämän tyyliin sopivan kampauksen. Näin jää myös aikaa suunnitella mahdolliset muutokset ja lisäkäynnit, mikäli kampausta halutaan vielä kehittää johonkin tiettyyn suuntaan.

Mikä näistä kampauksista on lempparisi?

hääkampaus puolipitkiin hiuksiin
Kuva 3: Hääkampaus kesämorsiamelle.

näyttävä hääkampaus josta ei yksityiskohtia puutu

Kuva 4: Näyttävä hääkampaus, josta ei todellakaan yksityiskohtia puutu.

hääkampaus 2019
Kuva 5
hääkampaus pitkiin vaaleisiin hiuksiin
Kuva 6
juhlakampaus tummiin pitkiin hiuksiin
Kuva 7
Takaisin