Orimattila

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Orimattila S-MARKET
Erkontie 16
16300 ORIMATTILA

010 229 0276
orimattila@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Orimattila

Hairlekiini Orimattila on koko perheelle sopiva, ystävällisen palvelun ja taitavien käsien parturi-kampaamo. Orimattila, josta on muuten löydetty Suomen vanhin tunnettu asutus, on noin 16 500 asukkaan pirteä pikkukaupunki Päijät-Hämeessä. Orimattilan virkeässä maalaismiljöössä viihtyvät niin paikalliset kuin matkailijatkin, ja kaikki eväät iloiseen elämänmenoon löytyvät tästä kompaktista kaupungista − siksipä löydät täältä myös parturi-kampaamo Hairlekiinin! Sijaitsemme Orimattilan S-Marketissa, jossa toimii myös Seppälä, R-kioski, Subway, Musti ja Mirri, Care ja kahvila Marenki. Tässä monipuolisessa palvelukeskuksessa voit siis kampaamokäyntisi jälkeen pyörähtää niin ruokaostoksilla, shoppailemassa tai ihan vain kupposella kahvia. Hairlekiinissa sinua palvelevat hyväntuuliset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme Ira, Milla, Tuire, Svetlana ja Saana. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Viiden iloisen hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Orimattila pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavat ja monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut. Olipa mielessäsi sitten uusi upea hiusväri, taidokas hiusten leikkaus, tyylikäs kampaus juhliin, parran parturointi tai vaikkapa perinteinen permanentti, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Kampaajamme osaavat aina valita juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet antaen myös näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Parturi ilman ajanvarausta Orimattilassa

Kun etsit parturia ilman ajanvarausta Orimattilassa, voit suunnata suoraan parturi-kampaamo Hairlekiiniin. Yleensä pääset palveltavaksi hyvin kohtuullisella odotusajalla tai jopa saman tien, ja hiusten leikkaus sujuu meiltä nopeasti ja tarkasti; voit siis piipahtaa parturoinnissa vaikkapa lounastunnilla. Enemmän aikaa vaativiin palveluihin, kuten värikäsittelyihin, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Soita, tule käymään tai varaa aika kampaajalle netissä − nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Ira:

Sosiaalinen Ira on iloinen asiakaspalvelija, joka ehdottaa mielellään uusia tyylejä asiakkaille.  Ira taitaa erinomaisesti  lyhyiden hiusten muotoilun ja on lahjakas ja näppäräsorminen kampauksien tekijä.

Milla:

Trenditietoinen Milla tietää hiusalan uusimmat tuulet tuoden ne nopeasti asiakkaidensa ulottuville. Milla on rempseä asiakaspalvelija, ja hän loistaa erityisesti miesten hiustenleikkauksissa.

Tuire:

Tuire on hyvällä tavalla räiskyvä ja aina hyväntuulinen asiakaspalvelija. Tuiren mielipuuhaa on värien kanssa työskentely, ja hän onkin lahjakas ja hyvän silmän omaava värjäri. Lisäksi Tuirella on erinomainen tuotetuntemus.

Svetlana:

Rauhallinen Svetlana on kaikki huomioon ottava, ystävällisesti ja ripeästi palveleva parturi-kampaaja, joka taitaa niin naisten kuin miestenkin hiustenleikkuun ja värjäykset. Svetlana on myös suvereeni venäjänkielen taitaja.

Saana:

Näppärä Saana on iloinen asiakaspalvelija, joka tykkää työskennellä erityisesti naisten hiusten parissa sekä värjäten että leikaten. Saanan vahvuutena on erilaisten kampausten teko aina boheemeista lettikampauksista tyylikkäisiin juhlanutturoihin.