Jyväskylä

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-19
la 9-17
su 12-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Jyväskylä FORUM
Asemakatu 5
40100 Jyväskylä

010 229 0274
forum.jkl@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Jyväskylä

Hairlekiini Jyväskylä on kauppakeskus Forumissa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Jyväskylä on vireä, valovoimainen ja vauhdikas kaupunki, joka on tunnettu muun muassa lukuisista mielenkiintoisista urheilu- ja kulttuuritapahtumistaan, vilkkaasta opiskelijakulttuuristaan sekä hurmaavasta luonnostaan satojen pienten järvien täplittämässä Keski-Suomessa. Jyväskylän kaupunkikuvasta vastaa monelta osin itse Alvar Aalto, joka on suunnitellut useita kaupungin kauneimmista rakennuksista. Jyväskylä sijaitsee valtateiden 4, 9, 13 ja 23 risteyksessä, joten kuhinaa kaupungissa riittää aamusta iltaan. Hairlekiini on hyvin mukana kaupungin sykkeessä; kauppakeskus Forum sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, kävelykadun ja paikallisliikenneterminaalin välissä. Meillä sinua palvelevat iloiset parturi-kampaajamme Sini, Arja, Siru, Anna, Sanna sekä Anni. Varaa aika netistä tai piipahda käymään – palvelemme myös ilman ajanvarausta!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu taitavista ja idearikkaista parturi-kampaajista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Kampaajillamme on kullakin omat vahvuutensa, ja palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen valikoima laadukkaita hiustenhoitotuotteita, joista valitsemme juuri sinulle sopivimmat tuotteet.

Parturi Jyväskylässä ilman ajanvarausta

Haluaisitko kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta? Jyväskylän Hairlekiinissa se kyllä onnistuu! Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo poiketa, halusitpa sitten siistiä niskahiukset, pesettää ja kuohkeuttaa kampauksen tai toteuttaa vaikkapa kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen. Joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki varattuja, mutta et koskaan joudu odottamaan kauaa ja annamme sinulle aina arvion ajasta, jolloin pääset itse palveltavaksi. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä, josta voit helposti selata vapaita aikoja missä ja milloin vain. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Jyväskylään!

 

Kampaajat

Sini, palveluesimies:

Sinillä on pitkän linjan asiakaspalvelukokemus, ja hän palveleekin sujuvasti asiakkaita vauvasta vaariin. Sini nauttii erityisesti kampausten teosta sekä taitaa myös trendikkäät hiuskuvioinnit. Laajan tuotetuntemuksensa turvin Sini osaa valita juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet.

Arja:

Arjalla on pitkä kokemus alalta, mikä tekee hänestä nopean ja taitavan parturi-kampaajan sekä tietysti myös osaavan asiakaspalvelijan. Arjan erikoisalaa ovat kaikenlaiset permanentit aina pehmeistä kiharoista villiin säkkärään, ja hänellä on myös erinomainen tuotetuntemus.

Siru:

Siru on oikea värjäysekspertti, joka tuntee viimeisimmät hiusväritrendit ja jolla on uudet värjäystekniikat aina ensimmäisenä hallussaan. Sirulta luonnistuvat sekä asiakaspalvelu että tuotemyynti erinomaisesti myös englanniksi.

Anna:

Iloinen asiakaspalvelija Anna on hiustenleikkausten taituri niin saksilla, veitsellä kuin koneellakin. Anna toteuttaa niin huolelliset leikkaukset kuin surauttaa millintarkat jenkkisiilitkin. Anna taitaa myös trendikkäät hiuskuvioinnit.

Sanna:

Sanna on ystävällinen ja ammattitaitoinen, pitkän kokemuksen omaava parturi-kampaaja. Sanna omaa erinomaisen tuotetuntemuksen ja tuntee erityisesti tähtienkin suosiman Moroccanoil-sarjan tuotteet.  Sannalta asiakaspalvelu ja tuotemyynti sujuvat luontevasti myös englanniksi.

Anni:

Annin vahvuuksiin lukeutuvat ehdottomasti tarkat ja huolelliset leikkaukset. Halusitpa sitten siistiä hieman otsatukkaa tai muuttaa hiusmalliasi kokonaan, Anni toteuttaa toiveesi. Anni on mukava ja ystävällinen asiakaspalvelija.

Annin kuva tulossa pian!